19 / 05 / 2024

Patterson Yaygın Pompa Sistemleri Servis Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi nerede

Patterson Yaygın Pompa Sistemleri Servis Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi nerede

Patterson Yaygın Pompa Sistemleri Servis Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Berke Teziç tarafından kuruldu.

Kira sorununa çözüm ‘ev arkadaşlığı’ oldu! Ev arkadaşlarının yaşadığı konut sayısı 10 yılda yüzde 95,2 arttı!

Milyonlarca vatandaş, artan kira giderleriyle baş etmenin yollarını arıyor. Bunlardan en yaygın olanı ise ‘ev arkadaşlığı’ oldu. Çekirdek aile bulunmayan birden fazla bireyin yaşadığı konutların sayısı 10 yılda yüzde 95,2 arttı.

Bitcoin Fed kararı sonrasında 35 bin doların üstüne çıktı!

En yaygın kripto para birimi olan Bitcoin, Fed’in faizi sabit bırakmasından sonra 35 bin doların üstünü gördü. Karar sonrası 35 bin 990 dolar seviyesini gören kripto para birimi 35 bin 134 dolar seviyesinde seyrediyor.

Tiny House'lar yeni yaşan trendleri haline dönüşüyor!

Modern yaşamda her geçen gün yaygın hale gelen Tiny House'lar, çağın yeni yaşam trendlerinden biri haline dönüşüyor.

Yapancıya konut satışı teşviki kiralık ve satılık konut piyasasını darmaduman etti!

Ülkeye taşınan yabancılara sağlanan devlet teşvikleri ve konut piyasasının serbestleşmesi ve turizm amaçlı kısa vadeli ev kiralama uygulamasının yaygın hale getirildiği Portekiz'de kiralık ve satılık konut piyasası darmaduman oldu.

Bizim Toptan’ın net satış gelirlerinde akılları baştan alacak büyüme!

Türkiye’nin mağaza sayısı konusunda en büyük ve en yaygın organize toptan marketi Bizim Toptan, 2023’ün ilk çeyrek sonuçlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) açıkladı. Bizim Toptan, net satış gelirlerinde yüzde 91,5 büyüme gerçekleştiğini paylaştı.

Sonunda bu da oldu! İstanbul’da tek oda için 8.500 TL kira istiyor! Duyanın ağzı açık kaldı!

Kira fiyatlarının her geçen gün arttığı İstanbul’da oda kiralama fikri her geçen gün daha da yaygın hale geliyor. Büyükşehirlerde oda fiyatları kiralık konut fiyatlarıyla yarışır duruma geldi. Öyle ki tek bir odanın aylık kirası 8 bin 500 liraya kadar çıkıyor.

Ocaklı fırınlar kaç TL, en uygun fiyatla nereden alınır? 6 Nisan 2023 fiyat listesi...

Mutfakların olmazsa olmazları arasında yer alan, çeşit çeşit yemeği aynı anda pişirme imkanı sağlayan ocaklı fırınlar yaygın bir kullanıma sahip. Peki, ocaklı fırında en çok tercih edilen marka hangisi? Beko ocaklı fırın kaç TL? İşte detaylar...

Instagram ve whatsapp’ta büyük tuzak! Sakın bunu yapmayın!

Sosyal medyanın sayısız nimetleri yanında, platformlar kötü niyetli kişilerden gelebilecek çeşitli tehlik ve riskleri de barındırıyor. Bu konuda son haber instagram ve whatsapp’tan geldi.  Bu en yaygın kullanılan iki platforma dadanan dolandırıcılar öyle bir tuzak kuruyor ki, neye uğradığınızı şaşır

Çiftçiler hemen bakın! Yüzde 100 faiz indirimli kredilere mazot ve gübre şartı geldi! Resmen açıklandı!

Geleneksel (yaygın) bitkisel üretim başlığı altında kullandırılan bütün faiz indirimli kredilerde; kredinin belli kısmının mazot ve gübre alımında kullanılması zorunluluğu resmen geldi. İşte ayrıntılar...

A101 Sırma marka ayçiçek yağını 15 liraya düşürdü! Vatandaş yağlara hücum etti

Ayçiçek yağlarında yapılan anlık indirimler vatandaş tarafından dikkatle takip ediliyor. Türkiye'nin en yaygın market zincirine sahip A101 Sırma marka ayçiçek yağında yüzde 45 indirim yaptı. İndirim haberini duyan vatandaş yağlara adeta hücum etti. İşte detaylar...

Altın gümüş düştü, platin arttı! Platinin gramı bugün kaç lira?

Altın ve gümüş kadar yaygın olarak adı geçmese de platin de yatırım yapılabilen kıymetli metaller arasında yer alıyor. Altın ve gümüş dışında başka bir yatırım aracı arayanlar platini de araştırıyor. Altın ve gümüş güne düşüşle başlarken platin bugün kaç para?

Yatırımcılar dikkat! Altın ve gümüş yükseldi, platin düştü!

Altın ve gümüş kadar yaygın olarak adı geçmese de platin de yatırım yapılabilen kıymetli metaller arasında yer alıyor. Altın ve gümüş dışında başka bir yatırım aracı arayanlar platini de araştırıyor. Altın ve gümüş güne yükselişle başlarken platin değer kaybetti. Platin bugün kaç para?

Yatırımcıların yeni gözdesi platin bugün kazandırdı! İşte 4 Mart 2022 platin fiyatı!

Altın ve gümüş kadar yaygın olarak adı geçmese de platin de yatırım yapılabilen kıymetli metaller arasında yer alıyor. Altın ve gümüş dışında başka bir yatırım aracı arayanlar platini de araştırıyor. Peki platine yatırım yapılır mı? Bugün platin kaç para?

Patterson Yaygın Pompa Sistemleri Servis Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi nerede Haberi

Patterson Yaygın Pompa Sistemleri Servis Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi nerede

Patterson Yaygın Pompa Sistemleri Servis Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Berke Teziç tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Patterson Yaygın Pompa Sistemleri Servis Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-Yangınla mücadele sistemleri ve pompa istasyonları konularında ithalat, ihracat, dahili ticaret mümessillik, mühendislik, taahhüt, danışmanlık, imalat, pazarlama, proje, bakım ve devreye alma hizmetlerini ve işlerini yapabilir...veanasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Patterson Yaygın Pompa Sistemleri Servis Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres; ATATÜRK MH.ATAŞEHİR BLV KAMELYA 1 ATSH ST.5 AP.N.9 E/1...