15 / 05 / 2024

pavyon

pavyon

Venedik Bienali'nde, ilk kez sahip olduğu pavyonda beğeni toplayan Türkiye, açılış resepsiyonu ve diğer etkinlikleriyle de tam not aldı. Türk iş dünyasının yoğun katılım gösterdiği açılış partisinde Türk lezzetleri tanıtıldı.

Los Angeles'taki Serpentine Pavyonu ziyarete açıldı!

Dünyanın en sıradışı mimari yapılarından biri olan Serpentine Pavyonu ziyarete açıldı. Los Angeles'ta bulunan pavyon 24 Kasım'a kadar ziyarete açık kalacak. 

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç'tan içkili mekan yasağı açıklaması!

Yozgat Valiliği'nin il genelinde faaliyet gösteren gazino, bar ve pavyon gibi alkollü içecek tüketilen tüm umuma açık yerleri kapattığı yönündeki haberlerin ardından Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç'tan açıklama geldi.

Yozgat'taki tüm içkili mekanlar kapatıldı!

Yozgat Valiliği, OHAL kapsamında il genelinde faaliyet gösteren tüm bar, pavyon, gazino gibi alkollü içecek tüketilen umuma açık yerleri kapattı.

Antalya Aksu'da ruhsatsız eğlence mekanları kapatıldı!

ANTALYA’da et lokantalarıyla ünlü Aksu İlçesi'ndeki bar, pavyon, müzikhol, gece kulübü gibi alkollü eğlence mekanları belediye tarafından kapatıldı...

1966 yılında Galata Kulesi'ne külah giydiriliyormuş!

1966 yılında Galata Kulesi'ne turistik gazino ve pavyon yapılıyormuş. 1850 yılında rüzgarın tesiriyle uçan külah ise, yeniden giydirilecekmiş. Kuleye giydirilen külah, 13 metre uzunluğunda olacakmış.

Rıza Sarraf'a ev sahibinden ağır suçlama!

İŞADAMI Rıza Sarraf, 2012 yılında kiracı olarak oturduğu evin sahibi Muzaffer Aslan’a kendisine "Burasını pavyon gibi yapmış, ben de onu adam sandım" diyerek hakaret ettiği iddiasıyla dava açmıştı.

Tuğçe Tatari: Yeni Uludağ'a bir şans verin!

Uludağ'a son geldiğimde çok üzülmüştüm. Mekanların el değiştirdiğini, pavyon kültürüne yakın işletmelerle Uludağ'ın sonunun geldiğini de yazmıştım

Cenk Eren yeni mekanlar açacak!

Yıllardır şarkıcı kimliğiyle tanıdığımız Cenk Eren geçtiğimiz yıl işletmeciliğe de soyundu ve Etiler’de açtığı My Pavyon adlı mekanla bu işi de çok iyi kıvırdığını dosta düşmana kanıtladı

Cenk Eren "My Pavyon"un şubelerini açacak


Şarkıcı Cenk Eren Levent'te açtığı "My Pavyon by Cenk Eren"in Bodrum ve Çeşme şubelerini açacak

pavyon Haberi

pavyon


Dünyanın sanat sahnesi kabul edilen Venedik Bienali'nde Türkiye ilk kez kalıcı bir mekan sahibi oldu. istanbul Kültür Sanat Vakfı'nın (İKSV) girişimi ve 21 destekçinin katkılarıyla bienalde yer edinen Türkiye, peş peşe yaptığı etkinliklerle de dünya sanat çevrelerinden tam not aldı. 


Mekanrnahnması için finansman sağlayan sponsorlardan, Bodrum'daki Maça Kızı Otel'in sahibi Sahir Erozan ise Venedik'in en önemli adalarından biri olan Isola di Giorgio Maggiore'de unutulmaz bir resepsiyona ev sahipliği yaptı.



GURUR GECESİ


İKSV Başkanı Bülent Eczacıbaşı, İstanbul Modern Başkanı Oya Eczacıbaşı. Türkiye Pavyonunun küıatörü Mimar Murat Tabanlıoğlu, Türkiye'nin çok ödüllü miman Melkan Tabanlıoğlu gecede hazır bulunan isimlerdendi. Aralarında Carolin Koç. Hamdi Akın. Nezih Barut, Mustafa Taviloğlu, Zafer Yıldırım, Ayşegül-Cem Şengör, Levent Kızü, Selim Uyar, ÖzcanTahiııcioğlu, Ethem Postacıoğlu, Erden Timur, Ozan Balaban gibi çok...