05 / 05 / 2024

Pazarcılara açıklama

Pazarcılara açıklama

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, alışveriş merkezlerine (AVM) yönelik kendisine şikâyette bulunan pazarcılara, "Sizlerden beklentim, varsa aradaki çürük elmaları ayıklayıp bu yolda devam etmenizdir'' dedi.

Akbank'tan flaş bir açıklama daha. 3 ay boyunca erteleyecekler

Akbank'tan kredi kullanmak isteyen vatandaşlara yönelik önemli bir açıklama geldi. Akbank mobilden kredi kullanacak vatandaşlar kredilerini 3 ay sonra ödemeye başlayacak.

Emekli olmak isteyenlere Garanti Bankası'ndan flaş açıklama. Bakmadan atlamayın

Emekli olmak isteyen vatandaşlara yönelik Garanti Bankası'ndan flaş bir açıklama geldi. Banka tarafından bireysel emeklilik kampanyası hakkında detaylara yer verildi.

Garanti Bankası'ndan vatandaşlara yönelik flaş açıklama. Son tarih verildi

Garanti Bankası'ndan vatandaşlara yönelik önemli bir açıklama geldi. Banka tarafından ayrıca son tarih verildi. Bankanın kampanyasına katılmak isteyen vatandaşların elini çabuk tutması gerekiyor.

Kuveyt Türk’ten emekliler hakkında flaş açıklama

Kuveyt Türk’ten emekli vatandaşlara yönelik önemli bir açıklama geldi. Banka emekli promosyon miktarlarını açıkladı.

Böyle kredi Türkiye tarihinde görülmedi! İş Bankası'ndan flaş açıklama

İş Bankası'ndan kredi arayan vatandaşlara yönelik flaş bir açıklama geldi. Böyle kredi Türkiye tarihinde bile görülmedi. Kredinin detayları meraklandırdı.

İş Bankası’ndan emekli promosyon konusunda açıklama

İş Bankası'ndan emekli promosyonu konusunda açıklama geldi. Banka, emekli vatandaşlara ne kadar promosyon vereceğini açıkladı.

Garanti Bankası'ndan flaş açıklama. Herkesi ilgilendiriyor

Garanti Bankası'ndan vatandaşlara yönelik flaş bir açıklama yapıldı. Banka tarafından verilecek yaz kredisinden herkes faydalanabilecek.

Aile Bakanlığı'ndan flaş açıklama

Aile Bakanlığı tarafından son dönemde yaygınlaşan bir dolandırıcılığa karşı vatandaşlara yönelik açıklama yapıldı.

Memur Sen açıklama yaptı! Baskılar yüzünden üyelikler iptal ediliyor!

Memur Sen Zonguldak İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Zonguldak Şube Başkanı Kamuran Aşkar, sendikada üye sayısının düştüğünü belirtti. Bu düşüşü sendika üzerindeki baskılara bağlayan Memur Sen'in il temsilcisi Kamuran Aşkan gazetecilere açıklama yaptı.

Şu günler altın almak için çok riskli! 2 altın uzmanı isimden yatırımcılara net açıklama geldi!

Altın fiyatları rekora doymuyor. Her geçen gün rekor tazeleyen altın fiyatları yatırımcıların odağında. Özellikle altın almak isteyenlere seslenen 2 altın uzmanı isimden yatırımcılara çok net açıklama geldi. Şu günler altın almak için çok riskli! 

Kuveyt Türk'ten bomba açıklama

Ülkemizde geniş bir müşteri ağı olan bankalar arasında yer alan Kuveyt Türk'ten nakit ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik önemli bir açıklama geldi.

Ziraat Bankası'nda hesabı olanlar dikkat! Açıklama geldi

Ziraat Bankası'nda hesabı olan vatandaşlara yönelik önemli bir açıklama geldi. Banka tarafından müşterilerine yönelik faizsiz kredi imkanı sağlanacak. Detaylar haberimizde...

SGK’dan bayram öncesi flaş açıklama! EYT’den emekli olamayanların hesabına para yatacak!

EYT’den emekli olamayan vatandaşlara prim iadesi yapılacak. EYT dışında kalan vatandaşlar için SGK’dan açıklama geldi. Emekli olamayan vatandaşlara toplu prim iadesi imkanı doğdu.

Pazarcılara açıklama Haberi

Pazarcılara açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Sizlerden beklentim, varsa aradaki çürük elmaları ayıklayıp bu yolda devam etmenizdir. Bu şekilde hareket ettiğinizde inanın bu millet sizleri el üstünde tutar, size daha çok sahip çıkar. Bu defa markete, AVM'ye değil, pazaryerine gelir. Kesinlikle, iki kere iki dört" dedi. 



Erdoğan, dün Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Esnaf ve Sanatkârlar Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen pazarcı esnaf buluşması toplantısına katıldı. Pazarcıların sorunlarını dinleyen Erdoğan, şu mesajları verdi.



"Pazarcı esnafının reklamı olmayabilir, gösterişli binaları, kocaman tabelaları, şatafatlı vitrinleri, özel tasarımlı ambalajları olmayabilir ama sizin milletimizin gönlündeki yeriniz, bunların hiçbiriyle mukayese edilemez. Bunun için pazar kültürünü mutlaka yaşa imalıyız. Benim gönlümdeki pazar yerleri, artık geçmişte olduğu gibi öyle sokak aralarında, araçların, çöp varillerinin arasında, tozun kirin içinde tezgah kurulan mekanlar değildir....