18 / 05 / 2024

pazarlama zirvesi çalık holding

pazarlama zirvesi çalık holding

İş hayatına hazırlanan gençlere destek veren Çalık Holding, İstanbul Üniversitesi İşletme Kulübü'nün düzenlediği Pazarlama Zirvesi'ne ev sahipliği yaptı...

Ferman Proje Pazarlama Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferman Proje Pazarlama Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Farrokh Montazerı ve Osman İnal ortaklığında kuruldu.

Aıcern Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aıcern Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Muaz Aslanoğlu tarafından kuruldu.

Salçalık domateslerin yanına yaklaşılmıyor! Salçalık domatese zam mı geldi?

Salça yapma zamanı geldi. Vatandaşlar harıl harıl salçalık domatesleri almaya başladı. Peki salçalık domatesler ne kadar? İşte detaylar!

AVM’lerde yeni dönem! Doğal ışık-hava almayan bazı alışveriş merkezleri kapanacak!

AVM'lerde yeni dönem beklentisini aktaran  EVA Gayrimenkul Değerleme Kıdemli Müdürü Erdem Akyol, önümüzdeki dönemde açık, konseptli olmayan, hijyen standartları açısından düşük kapasiteli, doğal ışık-hava almayan bazı alışveriş merkezlerinin kapanacağını belirtti. İşte detaylar...

Ligarbatravel Gayrimenkul Emlak Pazarlama Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ligarbatravel Gayrimenkul Emlak Pazarlama Danışmanlık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Levent Keleş tarafından kuruldu.

Tulip Realty Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tulip Realty Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Limited Şirketi Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Altıntaş tarafından kuruldu.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'tan metro tepkisi!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne Sefaköy-Beylikdüzü metro hattı için 1 yıldır izin verilmemesine tepki gösterdi.

GYODER Dijital Pazarlama Farkındalık Semineri yarın!

GYODER Akademi tarafından gerçekleştirilecek olan Dijital Pazarlama Farkındalık Semineri yarın saat 14:00 ile 16:00 saatleri arasında yapılacak. Seminerde, değişen trendler, dijital platformlar ve gayrimenkul sektörü ele alınacak. 

CN One Real Estate Gayrimenkul Emlak Pazarlama Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CN One Real Estate Gayrimenkul Emlak Pazarlama Danışmanlık Ticaret Limited  Şirketi Ataşehir’de  10 bin  TL sermaye bedeli ile Xıngyu Weı tarafından kuruldu.

Karm Proje Pazarlama Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Karm Proje Pazarlama Danışmanlık Ticaret  Anonim Şirketi  Ümraniye’de   400 bin TL sermaye bedeli ile Mehlike Yıldırımtaş Şirketi tarafından kuruldu.

Classic Gayrimenkul Pazarlama Sağlık Turizmi Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Classic Gayrimenkul Pazarlama Sağlık Turizmi Lojistik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Türker, Mehmet Ağaoğlu ve Mustafa Ağaoğlu ortaklığında kuruldu.

Şentürk Çalık vefat etti!

Çalık Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Şentürk Çalık vefat etti. Nevzat Demir taziye ilanı yayınladı.

Reaturk Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Reaturk Uluslararası Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Çiler Özdemir tarafından kuruldu.

pazarlama zirvesi çalık holding Haberi

pazarlama zirvesi çalık holding

Geleceğin iş dünyasına yön verecek gençler, pazarlamanın uzman isimleriyle Çalık Holding'de buluştu. Üniversite öğrencilerinin kariyer planlamalarını yaparken daha bilinçli tercihler oluşturması ve iş hayatına hazırlanmalarına yönelik desteğini sürdüren Çalık Holding, Türkiye'nin ilk ve tek ISO Kalite Belgeli öğrenci kulübü olan İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Kulübü tarafından düzenlenen "Reklam ve Pazarlama Zirvesi"ne ev sahipliği yaptı. 


ÜÇ BÜYÜKLER BİR ARADA 

Zirveye katılan öğrenciler telekomünikasyondan otomotive, inşaattan beyaz eşyaya kadar birçok alanda faaliyet gösteren dev firmaların yöneticileriyle bir araya geldi. Zirvenin açılış konuşmasını Çalık Holding Kurumsal İletişim Müdürü Gaye Somuncu ve Çalık Holding'e bağlı Turkuvaz Medya Grubu Marka ve Pazarlama Grup Başkanı Sinan Köksal yaptı. Köksal, görsel ve yazılı medyada öncü olan grubun sektöre yön veren markaları bünyesinde taşıdığını belirtti. Zirvede en çok...