29 / 04 / 2024

Pega Kartal ne zaman teslim edilecek

Pega Kartal ne zaman teslim edilecek

Pega Kartal Rezidans satış ofisi ile 0850 222 53 43 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Ege Yapı imzası ile hayata geçirilen proje daire, home ofis ve ticari ünitelerden oluşuyor.

Pega Kartal Ege Yapı fiyatları!

Pega Kartal Ege Yapı fiyatları dairelerin kat ve planlarına göre farklılık gösteriyor. İstanbul'un Kartal ilçesine bağlı Soğanlık bölgesinde inşa edilen proje 40 bin metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor.

Pega Kartal Rezidans satılık!

Pega Kartal Rezidans satılık daire fiyatları 303 bin TL'den başlıyor. Ege Yapı imzası ile hayata geçirilen projenin ödeme planı kapsamında 60 aya varan taksit seçeneği ile konut sahibi olunabiliyor.

Orhun Kartal ne iş yapıyor? Kaç yaşında?

Türk iş insanı ve yönetici olarak tanınan Orhun Kartal ne iş yapıyor? Orhun Kartal kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Pega Kartal fiyat listesi 2017!

Pega Kartal Konutları sahiplerine hemen teslim ediliyor. Ege Yapı Group imzası taşıyan Pega Kartal projesi metroya yürüme mesafesinde inşa edildi...

Pega Kartal Soğanlık güncel fiyatlar!

Ege Yapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen Pega Kartal Evleri'nde konut, ofis ve dükkanlara yer veriliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor...

Pega Kartal fiyat listesi 2017!

İstanbul Kartal'da Ege Yapı tarafından hayata geçirilen Pega Kartal projesinde yaşam başladı. Pega Kartal Evleri'nde fiyatlar 348 bin TL'den başlıyor...

Pega Kartal’daki Akzirve daireleri yarın satışa çıkıyor!

Akzirve ve Ege Yapı ortak projesi Pega Kartal’da Akzirve dairelerinin satışlarına başlanıyor. DBArchitects Bünyamin Derman imzalı projede 1+1’den 4+1’e kadar değişen oturuma hazır, manzaralı, kazanç potansiyeli yüksek daireler yarından itibaren sahiplerini bekliyor.

AND Pastel Kartal ne zaman bitecek?

Nakit ödemelerde yüzde 13 indirim uygulanan AND Pastel Kartal projesi İstanbul Kartal ilçesine bağlı Esentepe Mahallesi'nde hayata geçiriliyor...

Ege Yapı hemen teslim projelerinde faizi yüzde 0,70'e indirdi!

Batışehir ve Pega Kartal projelerindeki konut kredisi faizlerini yüzde 0,70’e indiren Ege Yapı, kendi bünyesinde uyguladığı finansman modeli ile sadece %20 peşinatla banka kredisi kullanmadan 120 ay vadeyle hemen teslim ev veya ofis sahibi yapıyor.

Ege Yapı Batışehir ve Pega Kartal projelerinde 60 ay 0 faiz!

Ege Yapı 2 projesinde ev sahibi olmak isteyenler için yeni bir kampanya başlattı. Ege Yapı Batışehir ve Pega Kartal projesinde 60 ay yüzde 0 faiz oranının yanında peşinatsız vade farksız 36 eşit taksit ile kişiye özel ödeme seçenekleri sunuyor.

Pega Kartal Rezidans daire fiyatları!

Pega Kartal Rezidans daire fiyatları 350 bin liradan başlayarak değişiyor. Hemen teslim edilen Pega Kartal Rezidans'ta banka kredisi kullanarak taksitli ödemeler yapılıyor...

Ege Yapı Cityscape fuarında ön talep topladı!

EGE Yapı, Cityscape Turkey fuarına satışları devam eden Batışehir, Pega Kartal, İzPark projeleri ile katılarak yeni geliştireceği Kağıthane, Çekmeköy ve Yedikule projeleri için de ön talep topladı.

İzPark projeleri Cityscape Turkey Fuarı'nda tanıtılacak!

Ege Yapı, 24-26 Mart tarihleri arasında İstanbul'da ilk kez düzenlenecek olan Cityscape Turkey Fuarı'na katılacak. Şirket, fuarda Batışehir, Pega Kartal, IzPark projelerini tanıtacak.

AND Kartal ne zaman satışa çıkacak?

7 blok halinde hayata geçirilecek AND Kartal Rezidans'ta 1.595 daire, 42 ofis ve 35 dükkan bulunuyor. Peki AND Kartal ne zaman satışa çıkacak?

DKY Ada Kartal ne zaman teslim?

Toplam 19 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede daire tiplerinin 2+1' den 3+1,5'e kadar farklılık gösteriyor. Peki DKY Ada Kartal ne zaman teslim?

Pega Kartal ne zaman teslim edilecek Haberi

Pega Kartal ne zaman teslim edilecek

Pega Kartal Evleri fiyatları 303 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği proje İstanbul Kartal Soğanlık'ta inşa ediliyor. 


Ege Yapı imzası taşıyan Pega Kartal Rezidans satış ofisi telefon numarası 0850 222 53 43 olarak belirlendi. Konutların 2016 yılı Nisan ayında teslim edilmesi planlanan projede 200 daire, 28 home ofis ve 11 ticari ünite bulunuyor. 


Kartal Pega Konutları'nın alanları 64 metrekare ile 204 metrekare arasında değişiyor. Projede yüzde 15 peşinatta, kalan kısmında yüzde 15'i teslimde ödeniyor, kalanı ise 60 ay taksitlendiriliyor. 


Pega Kartal Soğanlık'ta kapalı otopark, fitness center, sauna, spor alanlar, oyun alanları, buhar odası, yüzme havuzu gibi ortak yaşam alanlarına yer veriliyor.   


Soğanlık Pega...