15 / 05 / 2024

Pegasus yaz dönemi kampanyaları

Pegasus yaz dönemi kampanyaları

Pegasus Hava Yolları'nın geleneksel 'Uç Uç Günleri' kampanyası ile 3-4 Temmuz tarihlerinde biletlerini alan Pegasus Plus üyeleri, seçili yurt dışı hatlarında yüzde 30 indirimli uçuyor.

Beyan dönemi başladı! Ücret geliri elde edenler beyanname verecek mi?

2023 senesinde elde edilmiş olan gelirler için beyan dönemi başladı. Buna göre, Gerçek kişiler Gelir Vergisi Kanunu’nun 2’nci maddesinde yazılı kaynaklardan bir takvim senesi içinde elde ettikleri kazanç ve iratları için senelik beyanname verilmektedir.

Gelir vergisinde beyan dönemi! Kazançlar nasıl beyan edilecek?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Yusuf Cihad Demet, bugünkü köşesinde gelir vergisi beyan dönemini kaleme aldı. İşte Yusuf Cihad Demet'in 'Gelir vergisi beyan dönemi başladı: Kazanç ve iratlar ne şekilde beyan edilecek?' başlıklı yazısı...

Kiralık konutlarda açık artırma dönemi başladı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Oya Armutçu, bugünkü köşesinde kiralık konut sektörünü ve Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik'in konuya ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. İşte Oya Armutçu'nun 'Kiralık evde açık arttırma dönemi' başlıklı yazısı... 

Arap yatırımcıların Sakarya'ya ilgisi yaz döneminde artıyor!

Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Başkanı Ömer Faruk Akbal konut satışları ile ilgili önemli değerlendirmeler yaptı. Akbal, “Yaz dönemi ile Sakarya’da Arap potansiyeli öne çıkıyor” dedi.

Yüreğir'deki kentsel dönüşümde hormonlu bina dönemi!

Mustafa Ucum, Adana Toros Gazetesi'nde bugün yayınlanan "Kentsel dönüşümde hormonlu bina dönemi" yazısında, Yüreğir'deki kentsel dönüşüm çalışmalarından konu aldı. İşte o yazı:

İdealist GYO 2014 dönemi faaliyet raporunu yayınladı!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. 2014 dönemi faaliyet raporunu yayınladı.

Yataş 2013 yılı hesap dönemi genel kurul sonucunu yayınladı!

Yataş Yatak ve Yorgan Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafıdnan bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yataş 2013 yılı hesap dönemi genel kurul sonucunu yayınladı.

Zonguldak’ta yaz dönemi uçak seferleri başladı!

Zonguldak’ta yaz dönemi uçak seferleri başladı. Zonguldak Havalimanı Müdürü Hasan Özşahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu günden itibaren Zonguldak Havalimanının yurt dışı uçuşlarına açık olduğunu söyledi.

Atakule Gayrimenkul 2013 hesap dönemi kar dağıtım önerisini yayınladı!

Atakule Gayrimenkul yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yayınlanan yazılı açıklamaya göre Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2013 hesap dönemi kar dağıtım önerisini yayınladı...

Cansel Turgut Yazıcı: Gayrimenkul Sektöründe hassas hesaplar dönemi!

Gayrimenkul döngüsü,hayatımızı, karar verme sürecimizi etkileyen önemli bir süreç. Bu süreci döngünün içindeki durum ve para politikaları gibi çeşitli faktörler belirliyor. Gayrimenkul Sektöründe hassas hesaplar dönemi...

TOKİ Bingöl Genç Güveçli Konutları'nda başvuru dönemi yarın sona eriyor!

Kura çekilişinin 27 Eylül 'de yapılacağı TOKİ Bingöl Genç Güveçli Konutları'nda başvuru dönemi 28 Ağustos 2013 tarihinde başlamıştı, Projede başvuru dönemi yarın sona eriyor...

TOKİ Adıyaman Merkez Konutları için konut seçim dönemi bugün sona eriyor!

TOKİ Adıyaman Merkez Konutları için konut seçim dönemi 02 Eylül-16 Eylül 2013 tarihleri arasında gerçekleştiriliyor. TOKİ Adıyaman Merkez Konutları 'nda 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Aydos Life Club kış dönemi boyunca devam ediyor!

Büyük bir başarı ile geçen İbrahim Kutluay Sports Academy Yaz Kampı dönemimiz, yoğun istek ve talep üzerine kış dönemi boyunca da sizlerle olmaya devam edecek...

Pegasus yaz dönemi kampanyaları Haberi

Pegasus yaz dönemi kampanyaları


Pegasus Hava Yolları'nın geleneksel 'Uç Uç Günleri' kampanyası ile 3-4 Temmuz tarihlerinde biletlerini alan Pegasus Plus üyeleri, seçili yurt dışı hatlarında yüzde 30 indirimli uçuyor.


Pegasus Hava Yolları, her ayın ilk Perşembe günü seçilen hatlarda Pegasus Plus üyelerine fırsatlar sunduğu geleneksel “Uç Uç Günleri” kapsamında; biletlerini 3 – 4 Temmuz tarihlerinde alan Pegasus Plus üyelerini 15 Eylül – 15 Aralık tarihleri arasında yurt dışına gerçekleştirecekleri seyahatlerinde seçili noktalara yüzde 30 indirimli uçuruyor.


Pegasus misafirleri; Paris, Roma, Barselona başta olmak üzere cazip yurtdışı noktalarına indirimli uçmak için www.flypgs.com'u ziyaret edebilir, seyahatleri öncesinde Pegasus'un Şehir Rehberi uygulaması aracılığıyla şehirlere yönelik tüyolara ulaşabilir.   


Kartsız ve ücretsiz olmasıyla uçuş programlarına yepyeni bir yaklaşım getiren misafir sadakat programı Pegasus Plus, üyelerine fırsatlar sunmaya devam ediyor. Pegasus...