05 / 05 / 2024

Pehlivanoğlu güzelbahçe şubesi

Pehlivanoğlu güzelbahçe şubesi

Pehlivanoğlu mağazalar zinciri kurucu ortaklarından Muharrem Pehlivanoğlu, 48. şubesini Güzelbahçe'de hizmete sundu.

Tahincioğlu güvencesindeki HUPEV'ler ev sahibi ve kiracılara büyük fırsatlar sunuyor!

Tahincioğlu güvencesindeki HUPEV'ler, kiralık ev arayanlara merkezi lokasyonlarda, eşyalı, tam donanımlı konaklama hizmeti sunarken ev sahiplerine de evlerini güvenle kiraya vererek, maksimum gelir elde etme fırsatı sunuyor.

Çeşme ve Güzelbahçe'deki imar planı askıda! Çiğli'deki Büyük Gül Parkı'nı da ilgilendiriyor... 

İzmir'in Çeşme ve Güzelbahçe ilçelerinde mülkiyeti Hazine'ye kayıtlı kimi parsellerin imar planı değişiklikleri Resmi Gazete ilanı ile birlikte askıya çıkarıldı.

İzmir'deki Güzelbahçe ve Çeşme ilçelerinin imar planı askıya çıkarıldı!

Mülkiyeti Hazine’ye kayıtlı, İzmir’in Güzelbahçe ve Çeşme ilçelerindeki kimi parsellerin imar planları, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından değiştirilerek özelleştirme kapsamına alındı.

10 soruda TOKİ İzmir Güzelbahçe 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Güzelbahçe ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleriyle İzmir'de de yeni konut projeleri hayata geçiriyor. Peki TOKİ Güzelbahçe projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ İzmir Güzelbahçe 2022 sosyal konut projesi...

İzmir Güzelbahçe Belediyesi, kat karşılığı inşaat yaptıracak!

İzmir ili Güzelbahçe Belediye Başkanlığı, İzmir Güzelbahçe ilçesi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nden kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte detaylar...

İzmir Güzelbahçe Belediyesi'nden kat karşılığı yapım işi ihalesi!

İzmir ili Güzelbahçe Belediye Başkanlığı, İzmir Güzelbahçe ilçesi Yelki Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte detaylar...

Göksu Eğitim Kurumları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

Göksu Eğitim Kurumları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Şubesi Ümraniye'de 820 bin TL sermaye bedeli ile Altan Ezber ve Sevil Şenel ortaklığında açıldı.

Amine Gülşe yeni şirket kurdu!

Oyuncu Amine Gülşe gayrimenkul sektörüne adım attı. Gülşe, Didar Cansel Rızvanoğlu ile yeni şirket kurdu. Meda Dekorasyon Ve İç Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu Uskumruköy’e taşındı!

İki seneye yakındır birliktelik yaşayan ve başarılarıyla göz dolduran Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu Uskumruköy’e taşındı...

Akhisar, Balçova ve Güzelbahçe'de esnafın kira ücretlerine zam yapılmayacak!

Akhisar, Balçova ve Güzelbahçe belediyeleri, pandemi nedeniyle faaliyetlerinde kesintiye uğrayan kiracılarını rahatlatacak kararı hayata geçirecek. 

İzmir Güzelbahçe'de 10 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir 5. Satış Memurluğu, Güzelbahçe İlçesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 10 milyon TL olarak belirlendi. 

Ecehan Berk Pehlivanoğlu kimdir?

Hürriyet Emlak'ın Yeni Strateji ve Transformasyon Direktörü Ecehan Berk Pehlivanoğlu kimdir? Ecehan Berk Pehlivanoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ecehan Berk Pehlivanoğlu'nun biyografisi...

Ecehan Berk Pehlivanoğlu, Hürriyet Emlak’ın Yeni Strateji ve Transformasyon Direktörü oldu!

Hürriyet Emlak, Strateji ve Transformasyon Direktörü görevine Ecehan Berk Pehlivanoğlu’nu getirdi. 

Pehlivanoğlu güzelbahçe şubesi Haberi

Pehlivanoğlu güzelbahçe şubesi

Pehlivanoğlu mağazalar zinciri kurucu ortaklarından Muharrem Pehlivanoğlu, 48. şubesini Güzelbahçe'de hizmete sundu.


37. kuruluş yıldönümünü kutladıklarını ifade eden Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakan Pehlivanoğlu, "Bu uzun soluklu süreçte tüm tecrübemizle özellikle et ve şarküteri tezgahlarında piyasanın referansı olmaya devam edeceğiz" dedi.


Markalı ürünleri tüketiciyle en uygun fiyatlarla buluşturma hedefini koruduklarını belirten Pehlivanoğlu, sektörde sürdürülebilir kaliteli hizmet anlamında üst düzey standartlarda hizmet verdiklerini söyledi. Açılış sonrası yeni hizmete girecek olan Dikili, Burhaniye, Eşrefpaşa, Bornova Özkanlar, mağazalarının da hazırlıklarının hızla sürdüğü ve Pehlivanoğlu tabelasının sürpriz noktalarda tüketicilerle buluşacağı belirtildi.


Hedef, en üstün hizmet


Pehlivanoğlu, "2016 yılında hız kazanan büyüme iştahımız devam ediyor. Sene sonunda metrekare bazlı büyüme hedefimizi yüzde 25 olarak pozitif yönlü revize etmiş olacağız. Halkımız yüzde yüz yerli sermaye olan Pehlivanoğlu markasını yabancı...