06 / 05 / 2024

Pekdemir İnşaat istanbul projeleri

Pekdemir İnşaat istanbul projeleri

70 yılı geride bırakan Pekdemir İnşaat, Kocaeli’nin en büyük, markalı konut projesine imza attı. Şimdiye kadar bitirdiği konutlarla neredeyse her mahalleden 2 aileyi eve kavuşturdu.

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

Zeray İnşaat İstanbul'a 45 dk mesafedeki Zeray Dora Hill’i tanıttı

Zeray İnşaat, yeni projesi Zeray Dora Hill’i düzenlediği basın toplantısıyla tanıttı. Etrafı 720 bin metrekare ormanla çevrili, deniz, göl ve orman manzaralı, neoklasik mimariyle inşa edilen 430 konuttan oluşan proje 30 Mayıs 2024’te teslim edilecek.

Avartın Group Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Avartın Group İstanbul Şubesi açıldı!

Avartın Group Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Avartın Group İstanbul Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Soheıl Lashkarı tarafından açıldı.

Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy projesi detayları!

Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy projesi detayları haberimizde yer alıyor. İşte tanıtım filmiyle dikkat çeken Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy projesi detayları...

Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy'de büyük operasyona hazırlanıyor!

Pasifik İnşaat İstanbul Ortaköy'de hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Peki Pasifik İnşaat Ortaköy projesi ne zaman satışa çıkacak? İşte detaylar...

Artaş İnşaat İstanbul’da konut projelerine odaklandı!

İstanbul’da sayısız konut projelerini hayata geçiren Artaş İnşaat, kent genelinde 500 metrekarelik arsa stoğunda yeni projelerin hayata geçeceğini dile getirdi. 

Candemir İnşaat İstanbul'da proje üretecek!

Gaziantep'te rezidans projelerine imza atan Candemir İnşaat, yapı sektöründeki deneyimini İstanbul'a taşıyarak Plusera İnşaat adıyla projeler gerçekleştirecek.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Umran İnşaat İstanbul Şubesi kuruldu!

Umran İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Sultanbeyli'de 31 milyon 740 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Pekdemir İnşaat'tan Yuvacık'a 2 bin konutluk yeni proje!

Bugüne kadar kentte 2 bin 500'ün üzerinde konut üreten Pekdemir İnşaat Yuvacık bölgesinde altı etaptan oluşan 2 bin konutluk bir proje için lansmana çıkacaklarını açıkladı..

Semt Kocaeli'de ödeme kampanyası 31 Ocak'ta sona erecek!

Pekdemir İnşaat'ın Kocaeli'de hayata geçirdiği Semt Kocaeli projesinde avantajlı satışlar devam ediyor. 

Pearl İnşaat İstanbul Panorama Evleri teslim tarihi!

"İstanbul'a birde bu Panorama'dan bakın" sloganıyla basına tanıtılan İstanbul Panorama Evleri fiyat listesi 340 bin TL'den başlıyor. İşte Pearl İnşaat İstanbul Panorama Evleri teslim tarihi...

Semt Kocaeli’de yüzde 1 peşin 0,95 faiz kampanyası!

Pekdemir İnşaat imzaısyla hayata geçirilen Semt Kocaeli projesinde villa konforu sunan örnek 5+1 bahçe dubleksi tamamlandı.

Pekdemir İnşaat istanbul projeleri Haberi

Pekdemir İnşaat istanbul projeleri

Pekdemir İnşaat, 70 yıllık bir şirket. Bugüne kadar yaptığı sayısız işlerin hiçbirini, bir gün bile geciktirmemiş, eksiksiz teslim etmiş. İsmail Pekdemir tarafından kurulan ve inşaat söktörüne birçok ‘ilk’leri kazandıran Pekdemir İnşaat’ı önce oğlu Sami Pekdemir, adından da torunu Mert Pekdemir bugünlere kadar taşımış. Bugüne kadar taahhüt işleri yapan ancak son dönemde konuta da yönelen Pekdemir İnşaat, faaliyet gösterdiği Kocaeli’nde neredeyse her mahalleden iki aileyi ev sahibi yapmış. Şirketin 3. kuşak temsilcisi Genel Müdür Mert Pekdemir’le şirketin dününü ve bugününü konuştuk.


Pekdemir İnşaat nasıl kuruldu?


Dedem İsmail Pekdemir 1919 Gümüşhane doğumlu. Dedem önce Gölcük’te donanma inşaatında ardından çeşitli inşaatlarda işçilik, marangozluk ve demircilik yapıyor. Sonra inşaat kalfalığı ardından 1944’te ilk defa kendi işini alıyor. O dönemde taahhüt işleri dışında bir şey yok....