21 / 09 / 2024

peker grup izmir

peker grup izmir

Pekerler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Peker, "Yüksek potansiyeline inandığımız İzmir’e önümüzdeki 10 yıl boyunca 10 milyar TL yatırım yapmayı planlıyoruz.” dedi...

Antik Grup'tan İzmir'e 4 yeni proje!

İnşaat yatırımlarına devam eden Antik Grup, İzmir'de yeni projeler hayata geçirmeye hazırlanıyor. Antik Grup İnşaat İzmir yeni kent merkezinde 2 gökdelen projesi,  Yeşilyurt’ta konut projesi, Urla’da villa projesi hayata geçirecek.

Peker Holding Les Ottomans'a talip!

Peker Holding ağırlıklı gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren bir grup. Arsa geliştiriyorlar. Türkiye dışında İngiltere ve Almanya'da da projeleri var.

Özgür Peker: İzmir'e 10 milyar TL yatıracağız!

Pekerler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Peker, "Yüksek potansiyeline inandığımız İzmir’e önümüzdeki 10 yıl boyunca 10 milyar TL yatırım yapmayı planlıyoruz.” dedi...

Ater Grup İzmir Ater Tower ofis fiyatları!

İzmir Bayraklı'da hayata geçirilen Atertower projesi 130 adet bağımsız bölümden meydana geliyor. Proje 30 katlı tek blok şeklinde Ankara Caddesi’nin stadyum tarafında inşa ediliyor. İşte Ater Grup İzmir Ater Tower ofis fiyatları...

Erka Grup İstanbul ve İzmir'de dönüşüme odaklanacak!

Kentsel dönüşüm projeleri geliştiren Erka Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erol Karagöz, yatırımlardan ve projelerden bahsetti. İstanbul ve İzmir'de dönüşüme odaklanacak.

Nef Ataköy 22'de 1+1 daireler 192 bin dolardan başlıyor!

Ataköy'e sınır, E5 cepheli, Kültür Üniversitesi ile komşu, Bakırköy İETT Garajı, gelecekte metro, metrobüs hattı transfer merkezine yakın konumda, Peker Grup'a ait arazide yeni bir proje yükseliyor.

Bomonti Business Center’da son ofislerin satışı yapılıyor!

Önemli ofis merkezi haline gelen İstanbul’da, yeni ofis arzı sürüyor. Peker Grup’ un Bomonti’ de hayata geçirdiği Bomonti Business Center’ da son ofislerin satışı yapılıyor...

Bomonti Business Center’da son ofisler!

İnşaat sektörünün önde gelen proje geliştirme grubu Peker Grup’un Bomonti’de hayata geçirdiği Boğaz ve Haliç manzarası ile öne çıkan Bomonti Business Center’da sınırlı sayıdaki son ofisler sahiplerini bekliyor.

Ecobank, Bomonti Business Center'dan 13 milyon dolara 4 kat satın aldı!

Ekonomik İşbirliği Örgütü Ticaret ve Kalkınma Bankası (Ecobank) Türkiye'ye genel merkez kurma kararı aldı. Peker Grup tarafından inşa edilen Bomonti Business Center projesini tercih eden banka, buradan 13 milyon dolara 4 kat satın aldı...

Megapol Grup İzmir'in ilk japon bahçesini hizmete açtı!

İzmir'in ilk japon bahçesi açıldı, bahçenin açılış töreninde konuşan Megapol Group Yönetim Kurulu Başkanı Selim Gökdemir, 49 yaşında yaşamını yitiren Yamamoto'nın adını bu parkla ölümsüzleştirmek istediklerini bildirdi.

Peker Grup Havva Kızılırmak PR ile anlaştı!

Müşteri portföyünü hızla genişletmeye devam eden Havva Kızılırmak PR'ın yeni müşterisi İstanbul'da gerçekleştirdiği farklı projeleriyle dikkat çeken Peker Grup oldu. Peker Grup Havva Kızılırmak PR ile anlaştı.

Nef Ataköy 22 projesi Mayıs 2017'de teslim edilecek!

Ataköy'de, Airport Alışveriş Merkezi ile Kültür Üniversitesi arasında Peker Grup'a ait yaklaşık 25 bin metrekarelik bir alanda yükselecek proje, bir ofis, bir rezidans, üç konut ve bir otel bloku olmak üzere toplam 6 bloktan oluşuyor.

Ataköy arazisini 50 firma istedi sahibi Nef oldu!

Arsa sahibi Peker Grup, E5’e komşu arsa için Nef ile anlaştı. Söz konusu alanda yükselecek konutlara 2 haftada 5000 ön talep geldi . ‘Nef Ataköy 22’ adı verilen projede resmi satışlar 20 Mayıs’ta başlayacak.

peker grup izmir Haberi

peker grup izmir

Pekerler Grubu’nun temelleri Bitlis’te 1957 yılında, Hasan Peker tarafından atıldı. Doğu Anadolu Bölgesi’nde okullar, köprüler ve çeşitli sanat yapıları inşa eden grup, asıl büyümesini 1990’lı yıllarda Milli Savunma Bakanlığı’nın projelerini hayata geçirmesiyle yaşadı. 1998 yılında GATA Kardiyoloji Hastanesi’nin yapımı sonrasında da 35 hastanenin daha inşasını tamamladı.

Son 20 yılda hayata geçirdikleri projelerin toplam yatırım hacminin 6 milyar 800 milyon TL olduğunu belirten Pekerler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Peker, devam eden projelerinin toplam hacminin de 3 milyar 500 milyon TL olduğunu açıklıyor.

Özgür Peker’e göre Türkiye gibi gelişmekte olan ülkelerde inşaat sektöründe daralma olması söz konusu değil. Geçtiğimiz yıl sektörün yüzde 8,9 büyüdüğünü hatırlatan Peker, kendilerinin de grup olarak yüzde 40 büyüdüklerini ifade ediyor. Peker’in ajandasında önümüzdeki dönemde de büyüme var....