29 / 04 / 2024

Peker GYO müşavirlik

Peker GYO müşavirlik

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda bugün yaptığı yazılı açıklamada Güney Bağımsız Denetim Müşavirlik ile anlaşma yapıldığını açıkladı. 

Murat Oktay, Peker GYO Genel Müdürü oldu! 

Peker GYO Genel Müdürlük görevini sürdüren Onur Özalp, Peker Construction Mühendislik İnşaat A.Ş. Genel Müdürü oldu. Onur Özalp'ın yerine Peker GYO Genel Müdürü olarak Murat Oktay atandı. Peki Peker GYO Murat Oktay kimdir?

Peker GYO Almanya Nordstern'den 9.2 milyon Euro'ya arsa aldı!  

Peker GYO, Almanya'daki yatırımlarını hızlandırdı. Şirketin paylarının tamamına sahip olduğu Nordstern Düsseldorf GMBH ile Düsseldorf Belediye'si arasında arsa alım sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

Peker GYO Çamlıca'daki arsasını 568 milyon TL'ye sattı! 

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Çamlıca'daki arsası satıldı. Peki Peker GYO Çamlıca arsasının büyüklüğü ve maliyeti ne kadar? Peker GYO Çamlıca arsası nerede? İşte merak edilenler...

Peker GYO, Peker GYO Spain SL şirketine ait 2 konutu 2.1 milyon Euro'ya satıyor! 

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, paylarının tamamı şirkete ait olan Peker GYO Spain SL unvanlı şirkete ait olan 2 konutun satışı için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar...

Peker GYO ilk 9 ayda 127.7 milyon TL hasılat elde etti! 

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 2022'nin ilk dokuz ayında 127.7 milyon TL hasılat elde etti. Peki Peker GYO'nun toplam kapsamlı geliri, özkaynakları, toplam varlıkları ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Peker GYO İngiltere'deki arsa alım sözleşmesini feshetti!

Peker GYO, İngiltere'de Former County Library, Springfield, Maidstone, Kent, ME14  2LH adresinde bulunan 5.787 metrekare arsanın imar şartıyla 4.3 Milyon GBP'a satın alınmasına ilişkin sözleşmeyi feshetti. 

Peker GYO'dan Çamlıca arsasına ilişkin açıklama!

Peker GYO'nun Çamlıca arsasıyla ilgili parsel tevhidine ve 11 milyon 748 bin 240 TL'ye ilave arsa alımına ilişkin işlemler tamamlandı. 

Erdemli Proje Müşavirlik Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Erdemli Proje Müşavirlik Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Kerem    Peker tarafından açıldı. 

Erdemli Proje Müşavirlik Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul şubesi açıldı!

Erdemli Proje Müşavirlik Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi  İstanbul Şubesi Beşiktaş’ta  10 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Peker tarafından açıldı.

Peker GYO'dan 1 milyar TL'lik 8 yeni yatırım!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Peker GYO, 1 milyar TL'lik 8 yeni yatırım için düğmeye bastı.

Ayşegül Peker, Peker GYO'dan 11.2 milyon TL'lik rüçhan hakkı kullandı!

Peker GYO'nun ortaklarından Ayşegül Peker, şirketin bedelli sermaye artırım süreci kapsamında, 11 milyon 266 bin 932 TL'lik rüçhan haklarını kullandığını açıkladı. 

Hasan Peker, Peker GYO'dan 7.6 milyon TL'lik rüçhan hakkı kullandı!

Peker GYO'nun ortaklarından Hasan Peker, şirketin bedelli sermaye artırım süreci kapsamında, 7 milyon 600 bin TL'lik rüçhan haklarını kullandığını açıkladı. 

Peker GYO'nun Almanya'daki arsası 13.5 milyon Euro'ya satıldı!

Peker GYO'nun iştiraki olan Oxo Investment GMBH şirketinin Almanya'daki arsası 13 milyon 500 bin Euro'ya satın alındı. Arsanın satın alımı için noter sözleşmesi imzalanırken, yeni projeye başlanacağı açıklandı.

Peker GYO müşavirlik Haberi

Peker GYO müşavirlik

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda bugün yaptığı yazılı açıklamada Güney Bağımsız Denetim Müşavirlik Şirketi ile anlaşma yaptı.

Peker GYO, 2018 yılı hesap dönemi finansal raporlarının denetlenmesi için Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine ilişkin kararını bildirdi. 

KAP Açıklaması:
Şirketimizin 04.07.2018 tarihinde yapılan genel kurul toplantısında, 2018 yılı hesap dönemi finansal raporlarının denetlenmesi için Güney Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine ilişkin karar İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından 13.07.2018 tarihinde tescil edilmiş olup, 19.07.2018 tarihli ve 9624 sayılı Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi'nde ilan olmuştur.
 
Pay sahipleri ve kamuoyunun bilgisine sunarız.