28 / 07 / 2024

pendik Ali Baba Sultan Cemevi

pendik Ali Baba Sultan Cemevi

Ertuğrul Gazi Mahallesi'nde Sivas'ın tarihi değerlerinden Ali Baba Sultan'ın ismini yaşatacak olan Cemevi'nin inşası, Ali Baba Türbesini Koruma, Yaptırma ve Yaşatma Derneği'nin talebi üzerine Pendik Belediyesi tarafından tamamlandı...

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler teslime hazırlanıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ imzası ile yükselen Pendik Arkatlı Evler teslime hazırlanıyor. İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un o paylaşımı...

Nexonya kentsel dönüşüm projelerine odaklandı! Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geliyor!

Nexonya Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koray Vural, İstanbul’da konut projelerinde ağırlıklı olarak kentsel dönüşüm projelerine ağırlık verdiklerini açıklayarak Gebze ve Pendik'e iki yeni proje geleceğini açıkladı.

KİPTAŞ Tuzla ve Pendik projelerinde son durum ne?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Tuzla ve Pendik’te devam eden projeleri gezdi. Peki KİPTAŞ Tuzla ve Pendik projelerinde son durum ne? İşte detaylar...

Deniz Otomotiv Emlak İnşaat Petrol Ürünleri Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Deniz Otomotiv Emlak İnşaat Petrol Ürünleri Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik Şubesi bugün Pendik'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Ali İhsan Ölmez tarafından açıldı.

KİPTAŞ Pendik Projesi geliyor!

Geçtiğimiz ay Tuzla Meydan Projesi'ni hayata geçiren KİPTAŞ yeni projesi için düğmeye bastı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yakın zamanda Pendik'te yeni projenin hayata geçeceğini dile getirdi.

Malatya Miralay Şah Ali Bey Camii'nin yıkılma sebebi mecliste!

Malatya'da bulunan Miralay Şah Ali Bey Camii'nin yıkılma sebebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yiğit Ali Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Ali Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Müzeyyen Sarıer tarafından kuruldu.

Ali Ağaoğlu yeniden dede oldu! Alican Ağaoğlu ikinci kez baba oldu!

Ağaoğlu Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu yeniden dede oldu. Ali Ağaoğlu’nun oğlu Alican Ağaoğlu ikinci kez baba oldu...

Ali Eren Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ali Eren Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Sarıer tarafından kuruldu.

Ali Akgün Mühendislik ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ali Akgün Mühendislik ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli Ali Akgün tarafından kuruldu.

Maltepe'deki arsa cinayetinde baba ve oğlu tutuklandı!

Maltepe'de arsa tartışması nedeniyle iş insanı Ali Akdoğan'ın tabancayla vurularak öldürülmesi davasında şüpheli baba ve oğlu tutuklandı.

Ali Ağaoğlu'ndan oğlu Ali Ege'ye sürpriz!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, Petek Ertüre'den olan oğlu Ali Ege'nin ''Baba seni çok özledim'' sözleri üzerine helikopterine atlayıp soluğu Bodrum'da aldı

Ali Baba Yalıtım Anonim Şirketi kuruldu!

Ali Baba Yalıtım Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Hakan Cin tarafından kuruldu. 

pendik Ali Baba Sultan Cemevi Haberi

pendik Ali Baba Sultan Cemevi

Pendik Belediyesinin katkılarıyla 9 ayda tamamlanan Ertuğrulgazi Mahallesi Ali Baba Sultan Cemevi ve Kültür Merkezi düzenlenen törenle açıldı.


Açılışa katılan Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin; "Toplumdaki çatışmaların üstesinden gelmenin yolu toplumsal dayanışma ve saygı ile mümkündür." dedi.


Ertuğrul Gazi Mahallesi'nde Sivas'ın tarihi değerlerinden Ali Baba Sultan'ın ismini yaşatacak olan Cemevi'nin inşası, Ali Baba Türbesini Koruma, Yaptırma ve Yaşatma Derneği'nin talebi üzerine Pendik Belediyesi tarafından tamamlandı. Açılış töreni ise Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin'in yanı sıra, kalabalık bir davetli topluluğunun ve vatandaşların katılımı ile gerçekleşti. Sivas Hafik Başkonağı ve Bayramtepe Köyü Derneği Pendik Şube Başkanı Celal Geçer, Ali Baba Sultan Kültür Derneği Başkanı Tahir Aslandaş, sırasıyla açılış konuşmasını yaparak katılımlarından ve katkılarından dolayı Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin'e teşekkürlerini sundu.


"Bize...