05 / 05 / 2024

Pendik-Halkalı YHT durakları

Pendik-Halkalı YHT durakları

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, ulaşım projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Turhan, Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren Hattı'nın Pendik-Halkalı arasının 2019'un ilk çeyreğinde hizmete açılacağını söyledi.

Ankara-İzmir hızlı tren hattında son durum ne? Ankara-İzmir YHT ne zaman açılacak, Ankara-İzmir YHT durakları 2024!

Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'nda çalışmalar hız kesmeden devam ederken pek çok kişi de Ankara-İzmir YHT ne zaman açılacak sorusunun yanıtını merak ediyor. İşte Ankara-İzmir YHT projesi ile ilgili detaylar...

Müjde! Yüksek Hızlı Tren seferleri 1 ay ücretsiz olacak! İşte o iller, sefer saatleri ve durakları...

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) seferleri mayıs ayının sona kadar ücretsiz olacak. Peki, sefer saatleri ve durakları belli oldu mu? İşte yanıtı...

Kanal İstanbul, Çerkezköy-Kapıkule YHT Projesi’nin maliyetini katladı mı?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Türkiye'yi demiryolu ile Avrupa'ya bağlayacak Halkalı-Kapıkule YHT projesinin Çerkezköy-Halkalı bölümünün maliyetinin Kanal İstanbul güzergahıyla kesişmesi sebebiyle 3.1 milyar TL’den 7.7 milyar TL’ye yükseltildiğini belirtti.

Halkalı-Kapıkule YHT projesinin maliyeti 2.5 katına mı çıkarıldı?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Halkalı-Kapıkule YHT’deki maliyet artışıyla beraber projeye firmalardan talebin yüksek olacağını belirtti. Akın, projedeki maliyet artışının Kanal İstanbul güzergâhıyla kesişmesi olduğunu söyledi.

Halkalı-Gebze Banliyö Hattı nerelerden geçecek?

Gebze-Halkalı Banliyö Banliyö Hattı'nın açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından İstanbul Kartal'da gerçekleştirildi. Peki Gebze-Halkalı Banliyö Banliyö Hattı nerelerden geçecek? İşte, Halkalı-Gebze Banliyö Hattı'nın durakları... 

Gebze-Halkalı-Marmaray seferleri haftaya başlıyor!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, seçim çalışmalarına Pendik'te devam etti. Yıldırım, Gebze-Halkalı-Marmaray seferlerinin önümüzdeki hafta başlayacağını söyledi.

Pendik-Halkalı banliyö hattı meclis gündeminde!

Pendik-Halkalı banliyö hattının açılış tarihi meclis gündeminde konu oldu. İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik, hattın açıklanan tarihte hizmete alınıp alınamayacağını sordu...

Pendik-Halkalı YHT hattında sona gelindi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, ulaşım projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Turhan, Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren Hattı'nın Pendik-Halkalı arasının 2019'un ilk çeyreğinde hizmete açılacağını söyledi.

YHT ile Ankara'dan Halkalı'ya kadar gidilebilecek!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, "Yüksek hızlı trenlerimiz Ankara'dan kalkıp Haydarpaşa'ya kadar veya Halkalı'ya kadar gidebilecek hale gelecektir." açıklamasında bulundu.

Türkiye YHT ile donatılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Türkiye'yi Yüksek Hızlı Tren'lerle (YHT) donatmak için çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. İstanbul'la Edirne arasını bir saate indirecek 'Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren' projesinde çalışmalar sürüyor.

Gebze-Halkalı Banliyö Hattı 2017 bitmeden hizmete açılacak!

Yenikapı Aktarma Merkezi'nde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Pendik-Ayrılıkçeşme ve Kazlıçeşme-Halkalı Banliyö hatlarının süratle İstanbullu vatandaşın hizmetine sunulacağını söyledi.

Halkalı-Kirazlı Metro durakları!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Halkalı - Kirazlı Metro durakları belli oldu. 9,7 kilometre uzunlukta planlanan Halkalı - Kirazlı Metro Hattı projesi 9 istasyondan oluşuyor...

Konut yatırımında Pendik neden tercih ediliyor?

İSTANBUL'UN doğu yakası merkezi konumda olan Pendik'te konut projelerine her gün yenisi eklenirken gayrimenkul fiyatları sürekli artıyor. Bu artışta İstanbul - Ankara YHT'nin de bölgeden geçmesi büyük rol oynuyor.

Pendik-Halkalı YHT durakları Haberi

Pendik-Halkalı YHT durakları

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, hızlı tren projelerinin iktidarının vatandaşlara sunduğu önemli hizmetlerden biri olduğunu söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre Bakan Turhan, Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattının İstanbul-Pendik'e kadar hizmet verdiğini kaydetti. Turhan, "Pendik-Halkalı hattını da inşallah 2019'un ilk çeyreğinde hizmete açacağız. Böylece yolcular, Pendik'te hızlı trenden inmeden seyahatlerine devam edebilecek. Aynı şekilde Konya-İstanbul hattında da bu seyahat yapılabilecek" ifadelerini kullandı.

Ankara merkezli olarak hizmete sunulan Ankara-İstanbul ve Ankara-Konya ile Konya-Eskişehir-İstanbul hatlarında hızlı tren seferleri yapıldığını hatırlatan Turhan, söz konusu güzergahlarda ülke nüfusunun yüzde 40'ının yaşadığını kaydetti.

Bakan Turhan, Ankara-İstanbul hattının  İstanbul-Pendik'e kadar hizmet verdiğini söyledi. Turhan, "Pendik-Halkalı arasını da inşallah 2019'un ilk çeyreğinde hizmete açacağız. Böylece yolcular, Pendik'te hızlı trenden inmeden seyahatlerine devam edebilecek. Aynı şekilde Konya-İstanbul...