27 / 04 / 2024

Pendik konutlarında son durum ne

Pendik konutlarında son durum ne

Pendik Belediyesi Velibaba ve Harmandere sosyal konutları, Pendik Kaymakamlığı, Ahmet Yesevi ve Kavakpınar Kültür Merkezi ile Esenler Spor Kompleksi projelerinde son durumu, ne zaman tamamlanacağını açıkladı... İşte o projeler..

Bakan Özhaseki: Adıyaman'daki afet konutlarında son aşamaya geldik!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı son dakika açıklamasında Adıyaman'daki afet konutlarının önemli bölümünde son aşamaya geldiklerini söyledi.

Reyyan Konutları'nda son 4 daire! 2 ay sonra teslim!

Reyyan Konutları'nda son 4 dairenin satışı devam ediyor. Yuvacık Reyyan Konutları'ndan yüzde 35 peşinatla konut sahibi olunabiliyor...

Afet konutlarında son dakika müjdesi! Bu yıl teslim edilecek!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, afet konutları ile ilgili olarak yaptığı son dakika açıklamasında 40 bin afetzedenin ev ya da iş yerlerine kavuşturulduğunu belirterek, yıl sonuna kadar bütün afet konutlarının tesliminin yapılacağını dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! İzmir deprem konutlarında son durum ne? 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir deprem konutlarındaki son durumla ilgili konuştu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İzmir deprem konutlarıyla ilgili o açıklamaları...

İzmir'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Deprem konutlarında son durum ne?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İzmir'deki deprem konutlarının inşasına ve kentsel dönüşüm projelerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki deprem konutlarında son durum ne?

TOKİ Ardıçlı konutlarında son durum ne? 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ile beraber Konya'da inşa edilen Ardıçlı Konutları'nda inceleme yaparak konut inşaatındaki son durum hakkında bilgi aldı. 

İzmir deprem konutlarında son durum ne? 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İzmir'de inşa edilen deprem konutlarında incelemelerde bulunarak konutlar hakkında açıklamalarda bulundu. 

İzmir deprem konutlarında son durum ne?

30 Ekim tarihinde İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında kentte yıkılan evler yerine inşa edilen konutların yapımı hızla devam ediyor. AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Deniz Doğan deprem konutlarında son durum hakkında bilgi verdi. 

Van Başkale deprem konutlarında son durum ne?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Van Başkale deprem konutlarında incelemeler yaptı. Peki Van Başkale deprem konutlarında son durum ne?

Elazığ deprem konutlarında son durum ne?

Elazığ'da inşa edilen deprem konutlarını incelemek için kente gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, inşaat çalışmaları hakkında gelinen son aşama hakkında bilgi paylaştı.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatı hız kesmeden devam ediyor. Temeli 13 Haziran'da atılan projenin inşaatında son durum ne? İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, inşaat alanını ziyaret etti ve son duruma ilişkin bilgi aldı...

Malatya deprem konutlarında son durum ne?

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, TOKİ tarafından Gelincik'te yapılan konutların inşaat alanını ziyaret ederek projenin son durumu hakkında bilgi aldı.

Ayazma Emlak Konutları'nda son 18 daire!

Ayazma Emlak Konutları'nda son 18 daire için satışlar devam ediyor. Fiyatlar 451 bin TL'den başlıyor...

Pendik konutlarında son durum ne Haberi

Pendik konutlarında son durum ne

Geçtiğimiz yıl  çok sayıda kültür merkezi, spor kompleksi ve bilgi evi kazanan Pendik, yakında yenileriyle buluşuyor.  Ahmet Yesevi Kültür Merkezi’nin  Mart, Kavakpınar Kültür Merkezi ile Velibaba  Sosyal konutlarının Nisan, Hükümet Konağı’nın ise yaz başında  hizmete girmesi hedefleniyor.


Ahmet Yesevi Kültür Merkezi



Bünyesinde bulunan fonksiyonlarıyla kente sosyal, kültürel, spor ve sağlık alanında artı değer katan kültür merkezlerinden biri Ahmet Yesevi Mahallesinde hizmete girmeye hazırlanıyor. Osmanlı mimarisinden esintiler sunan kültür merkezinin dış cephe ve iç mekân düzenlemeleri devam ediyor. 4 bin 600 metrekare inşaat alanına sahip kültür merkezinde İSMEK kursu, aile sağlığı merkezi, çok amaçlı salon, gençlik merkezi, fitness salonu gibi birimler bulunacak. Merkezin Mart ayında tamamlanması hedefleniyor.


Kavakpınar Kültür Merkezi



Geçtiğimiz yıl Mart ayında inşasına başlanan 4 bin 500 metrekare alana sahip...