08 / 05 / 2024

Pendik Kuzey Sokak Parkı açıldı mı

Pendik Kuzey Sokak Parkı açıldı mı

Fevzi Çakmak Mahallesi, içinde halı sahası da bulunan yeni bir park kazandı. Pendik Belediyesi, toplam 1.000 metrekare büyüklüğündeki Kuzey Sokak Parkı’nı tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu.

Kuzey Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Sokullu tarafından kuruldu.

Kuzey Gm Proje Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Gm Proje Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Pendik'te 355 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sağlam tarafından kuruldu.

Kuzey Zm Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Zm Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Döndü Karakuş tarafından kuruldu.

Pendik'te depremden hasar gören bina tahliye edildi!

Dün İstanbul'da saat 15:07 sıralarında, merkez üssü Kartal olarak belirlenen 3.9 şiddetinde bir sarsıntı yaşandı. Sarsıntı sonrasında Pendik'teki Kaynarca Mahallesi'nde Çamdalı Sokak üzerinde yer alan 4 katlı apartmanın hasar gördüğü bildirildi.

Pendik Yenişehir Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Pendik ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Millet Caddesi ile Saray Sokak Kesişimi Yol kavşak Düzenleme Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Pendik Yenişehir nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda!

Pendik ilçesi, Yenişehir Mahallesi, Millet Caddesi ile Saray Sokak Kesişimi Yol Kavşak Düzenleme Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Pendik Millet Bahçesi ay sonunda tamamlanıyor!

Amfi tiyatrodan gölete çok sayıda donatıyla göz dolduran Pendik  Millet Bahçesi bu ay sonunda tamamlanıyor. Pendik Belediyesi de dev millet bahçesine kolay ulaşım sağlanması için 3 yeni sokak yapıyor.

Pendik Kuzey Sokak Parkı hizmete açıldı!

Fevzi Çakmak Mahallesi, içinde halı sahası da bulunan yeni bir park kazandı. Pendik Belediyesi, toplam 1.000 metrekare büyüklüğündeki Kuzey Sokak Parkı’nı tamamlayarak vatandaşların hizmetine sundu.

Yşr İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yşr İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kadim Yaşar tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Temmuz'da Ümraniye, İstiklal Mahallesi, Kuzey Sokak'ta kuruldu.

Adapazarı-İstanbul Kuzey Geçişi Demiryolu Hattı için düğmeye basıldı!

Adapazarı-İstanbul Kuzey Geçişi Demiryolu projesi için düğmeye basıldı. Adapazarı-İstanbul Demiryolu projesi, İstanbul'da Tuzla, Pendik, Sultanbeyli, Kartal, Sancaktepe, Maltepe, Ataşehir, Ümraniye ve Çekmeköy İlçelerinden geçerek, Beykoz'da sonlanacak...

Kent Pendik Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kent Pendik Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi, Nur Çetin Taşkent Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 12 milyon TL sermaye ile 2 Aralık'ta Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Yeşilvadı Sokak'ta kuruldu.

Reflex FX Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Reflex FX Yapı Mimarlık Limited Şirketi, Celal Çağlayan tarafından 200 bin TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Kartal, Karlıktepe Mahallesi, Spor Caddesi, Kuzey Sokak 'ta kuruldu.

Tepeören Sokak Hayvanları Barınağı imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, Tuzla-Pendik İlçe sınırı Tepeören Mevkiinde yapılması planlanan Sokak Hayvanları Barınağına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Pendik Kuzey Sokak Parkı açıldı mı Haberi

Pendik Kuzey Sokak Parkı açıldı mı


Pendik Belediyesi kentin farklı noktalarına yeşil alan ve park kazandırmayı sürdürüyor. Daha önce Fevzi Çakmak Mahallesi’ne 5 park yapan belediye ekipleri, geçtiğimiz günlerde yapımını tamamladığı Kuzey Sokak Parkı’nı da hizmete sundu.  Çevre halkının ihtiyaçları göz önünde  bulundurularak inşa edilen parkın içinde fitness grubu ve çocuk oyun grupları yer alıyor. Toplam 1.000 metrekarelik alana sahip parkta ayrıca bir de halı saha bulunuyor. 




Pendik...