04 / 05 / 2024

pendik metrosu açıldı mı

pendik metrosu açıldı mı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yürütülen çalışmaların ardından Kartal-Yakacık-Pendik-Tavşantepe (Kaynarca) metro hattı açılışa hazırlanıyor. Eylül ayı sonunda yapılacak açılışa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılması bekleniyor.

İzmir Narlıdere Metrosu’nun son istasyonu da açıldı! 

Toplamda 287 milyon Euro’luk yatırımla Fahrettin Altay ile Narlıdere’yi bağlayan Narlıdere Metrosu'nun merakla beklenen son istasyonu da hizmete açıldı. Söz konusu metro hattı 15 Nisan tarihine kadar ücretsiz olacak.

İzmirlilere müjde! Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu açıldı!

Milyonlarca İzmirli tarafından merakla beklenen Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nun açılışı yapıldı. Söz konusu metro hattı 15 Nisan tarihine kadar ücretsiz olacak.

İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı hizmete açıldı!

İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı resmen hizmete açıldı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu açılışta önemli açıklamalar yaptı... 

Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu hizmete açıldı!

Türkiye'nin "en hızlı metrosu" olarak lanse edilen ve merakla beklenen Kağıthane-İstanbul Havalimanı Metrosu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Efebir İnşaat Mühendislik Maden Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Efebir İnşaat Mühendislik Maden Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Som tarafından açıldı.

Kervan Petrol Gıda İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Değirmen Şubesi açıldı!

Kervan Petrol Gıda İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Değirmen Şubesi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Gedik tarafından açıldı. 

Altınsarıtat Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kurtköy Şubesi açıldı!

Altınsarıtat Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kurtköy Şubesi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Ümit Öztürk tarafından açıldı. 

Deniz Otomotiv Emlak İnşaat Petrol Ürünleri Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Deniz Otomotiv Emlak İnşaat Petrol Ürünleri Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik Şubesi bugün Pendik'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Ali İhsan Ölmez tarafından açıldı.

Karmod Prefabrik Yapı Teknolojileri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Karmod Prefabrik Yapı Teknolojileri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Pendik Şubesi 18 milyon TL sermaye  bedeli ile Mehmet Çankaya tarafından açıldı.

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi 127 milyon 11 bin 877,51  TL yatırım bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi 150 milyon TL yatırım bedeli ile Serdar Turhan tarafından açıldı.

Dyd İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Dyd İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik Şubesi 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Yüce tarafından açıldı.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Pendik Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

pendik metrosu açıldı mı Haberi

pendik metrosu açıldı mı


İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yürütülen çalışmaların ardından Kartal-Yakacık-Pendik-Tavşantepe (Kaynarca) metro hattı açılışa hazırlanıyor. Eylül ayı sonunda yapılacak açılışa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılması bekleniyor.


TEST SÜRÜŞLERİ TAMAMLANDI

Kadıköy-Kartal hattının devamı niteliğinde olan Kartal-Yakacık-Pendik-Tavşantepe (Kaynarca) metro hattında çalışmalar Mayıs 2013'te başladı. İnşaat ve teknik alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından başlayan test sürüşleri başarıyla sonuçlandı. Küçük çaplı düzenlemelerin sürdüğü metro hattının eylül ayı sonunda hizmete açılacağı belirtildi.


MARMARAY VE METROBÜS'LE BAĞLANTILI OLACAK

16 istasyonlu Kadıköy-Kartal metrosunun Tavşantepe ile entegre olmasıyla istasyon sayısı 19'a çıkacak. Bu sayede Kadıköy-Tavşantepe arası 26,2 kilometelik ray ile birbirine bağlanacak. Metro hattının açılmasıyla Kadıköy-Pendik arası sefer süresi 35 dakikaya kadar düşecek. Ayrıca metro hattının Pendik, Ünalan durağından metrobüs'le, Ayrılıkçeşme durağından marmarayla bağlantısı olacak. Pendik'ten, Üsküdar, Taksim, Atatürk Havalimanı gibi...