05 / 05 / 2024

pendik oto pazarı nerede

pendik oto pazarı nerede

Pendik açık oto pazarının açılış tarihi belli oldu. Peki Pendik oto pazarı nerede? İşte İstanbul'un Pendik İlçesi'nde Oto World Asya projesine komşu Pendik açık oto pazarının adresi, açılış tarihi ve çalışma günleri...

İkinci el çevrim içi oto pazarında satışlar yükseldi!

Türkiye'de ikinci el çevrim içi binek ve hafif ticari araç pazarında satış rakamı, şubat ayında geçen senenin aynı dönemine oranla yüzde 35 artış ile 170 bin 457 olduğu kaydedildi. 

Geçen yıl en çok binek araçta Volkswagen ticaride ise Doblo tercih edildi...

Geçen sene ikinci el çevrim içi oto pazarı satışlarda ilk 3'te bulunan markaların ikisi yerli üretim yapan markalardan olduğu kaydedildi. Buna göre, Türk tüketicisinin hafif ticaride ilk tercihi Doblo oldu. İşte haberin detayları...

Kuruluş Nakliye İnşaat Reklam Oto Yedek Parça Metal Limited Şirketi kuruldu!

Kuruluş Nakliye İnşaat Reklam Oto Yedek Parça Metal Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selda Göksu tarafından kuruldu.

Bto Nakliye Hafriyat İnşaat Malzemeleri Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Bto Nakliye Hafriyat İnşaat Malzemeleri Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Halil Tarık Bulut tarafından kuruldu.

Yılbaşından sonra araç piyasasında durum nasıl olacak? Fiyatlar artacak mı?

Türkiye'nin otomobil pazarında son dönemde dikkat çekici bir gelişme yaşanıyor. Sıfır ve ikinci el araç fiyatlarında önemli düşüşler gözlenirken, bu trend Bursa'da açık oto pazarını hareketlendirdi. Araç piyasası gündeminde araçların yılbaşından sonra artacağı konuşuluyor.

İkinci el online oto pazarı hareketlendi! İlana çıkan her 10 araçtan 3 tanesi satıldı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye 2. el online binek ve hafif ticari araç pazarında satışlar, Ağustos'ta geçen senenin aynı ayına göre yaklaşık olarak yüzde 1 artış göstererek, 125 bin 935 adet şeklinde oldu.

Seta Madeni Yağ Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Seta Madeni Yağ Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Şahzade Çiçek tarafından kuruldu.

İkinci el otoda en çok hangi araçlar satılıyor? İşte ikinci el otomobil raporu!

Arabam.com ikinci el oto pazarını araştırdı. Haziran ayı verilerini paylaşan ikinci el otomobil platformu arabam.com, satılık ilanı verilen otomobilleri motor gücü, modeli, yılı ve diğer özelliklerine göre inceledi.

İkinci el online oto pazarında satışlar yüzde 9 arttı: 1 milyon 4 bin 721 araç satıldı! 

Haziran'da online mecralarda 298 bin 4 kurumsal ilan verildi. Bu senenin ilk altı aylık döneminde satışlar, 1 milyon 4 bin 721 şeklinde kaydedildi. 

2. el online oto pazarında Nisan ayında satışlar yüzde 10 azaldı!

Indicata'nın ikinci el online pazar raporundan derlenen bilgilere göre, Türkiye 2. el online binek ve hafif ticari araç pazarında satışlar, Nisan ayında geçen senenin aynı dönemine göre yaklaşık yüzde 10 azaldı ve 172 bin 450 adet şeklinde oldu.

Sakiler İnşaat Plastik Elektrik Orman Ürünleri Lojistik Petrol Oto Yedek Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Sakiler İnşaat Plastik Elektrik Orman Ürünleri Lojistik Petrol Oto Yedek Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Özen tarafından kuruldu.

İkinci el oto pazarında yeni yıl öncesi hareketlilik yaşanıyor!

Matrah düzenlenmesiyle kısa bir süre durgunluk yaşayan ikinci el otomobil piyasasında 2023 yılı öncesi hareketlilik yaşanıyor. MASFED Genel Başkanı Aydın Erkoç, satışlarda belirgin bir hareketlilik olduğunu söyledi.

Araç alacaklar dikkat! Fiyatları duyanlar şok oldu. İkinci el otoda kriz çanları çalmaya başladı

Asgari ücret zammı açıklaması yapılacağı şu günlerde ikinci el oto pazarında hareketlilik başladı. 2023 yılına girmeden araçlarını yenilemek isteyen araç sahipleri, oto pazarlarındaki karşıklaştıkları fiyatlarla adeta şoka uğradı. 

pendik oto pazarı nerede Haberi

pendik oto pazarı nerede


İstanbul'un Anadolu yakasının ilk ve tek oto AVM’si olan Oto World Asya, Pendik Sabiha Gökçen Havaalanı yolunda hızla yükselirken, Oto World’ün yanında yer alan arazi de Pazar gününden itibaren Pendik Açık Oto Pazarı olarak hizmet verecek.  





Pendik oto pazarı kaç metrekare? Kapasitesi kaç araç?


Yaklaşık 20 bin metrekarelik alan üzerine kurulacak açık oto pazarı, ilk etapta 800 araç kapasiteli olacak. 




Pendik açık oto pazarı ücretsiz mi?


Anadolu Yakası’nın ikinci el oto piyasasının nabzını tutacak olan oto pazarı, 2. El otomobil piyasasını takip eden alıcı ve satıcılar için Ağustos ayı sonuna kadar ücretsiz olacak. 






Alanda ayrıca pazarın misafirleri için bir otopark alanı da oluşturuldu. 





Pendik açık oto pazarını kim işletecek?


Oto pazarının işletmesi Pendikspor’a ait olup oto pazarının ismi Pendikspor Açık Oto...