02 / 05 / 2024

Pendik Taşlıbayır tapu dağıtımı

Pendik Taşlıbayır tapu dağıtımı

Pendik’in en önemli kentsel dönüşüm projelerinden Taşlıbayır bölgesinde tapu dağıtımı başlıyor.

100. Yıl Bayındır Süt İşleme Fabrikası günde 100 ton süt işleyecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi firmalarından İztarım A.Ş’nin 100. Yıl Bayındır Süt İşleme fabrikası gerçekleşen bir tören ile hizmete açıldı. Buna göre, 350 milyon lira yatırım ile hayata geçirilen fabrika günde 100 ton süt yapacak "İzmirli" markası ile süt ve süt ürünlerine dönüştürülecek.

Başkasına ait tapu nasıl sorgulanır? Tapu sahipleri hemen bakın! Tapunun kime ait olduğu öğrenilebilir mi?

'Bedava (ücretsiz) ada parsel sorgulama ve TC ile e-devlet web tapu kaydı ve başkasına ait tapu sorgulama nasıl yapılır?' sorularının yanıtları merak ediliyor. İşte ayrıntılar...

Tapu devri nasıl yapılır? Tapu devir masrafları kaç para? Tapu devir için ne gerekli? Tapu devir kaç TL?

"Tapu devri", bir kişiden başka bir kişiye geçen gayrimenkul mülklerinin, yani ev, iş yeri, arazi gibi taşınmaz varlıkların sahibinin değiştiği hukuki işlemi ifade eder. Peki, Tapu devri nasıl yapılır? Tapu devir masrafları kaç para? İşte ayrıntılar...

Hisseli tapu nasıl alınır? Hisseli tapu nasıl bölüştürülür? 

Hisseli tapular, birden fazla hisseye sahip olan taşınmazlara verilen belirli bir tapu türüdür. Hisseli tapularda, mülkiyet payları farklı kişilere ait olduğundan, yönetim ve satış süreçlerinde bazı zorluklar ortaya çıkabilir. Hisseli tapu nedir ve nasıl bölünür, işte tüm cevapları…

Tapuda yeni dönem resmen başladı! Noterde tapu devri nasıl yapılır? Tapu sahipleri hemen bakın!

Tapuda yeni dönem resmen başladı... Noterde tapu devri nasıl yapılır? Tapu sahipleri hemen bakın!...

Tapu miras paylaşımı nasıl yapılır? Tapu intikali için tüm mirasçılar gerekli mi?

Tapu intikali konusu pek çok kişinin kafasını kurcalamaktadır. Bununla birlikte de “Miras kalan tapular nasıl görünür, Adıma tapu kaydı var mı?” sorularının da yanıtı da merak ediliyor. İşte tüm araştırılanlar!

Sarıtaşlı Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu! 

Sarıtaşlı Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilmi Sarıtaşlı tarafından kuruldu.

Migros'ta kahvaltılık ürünlerde indirim fırsatı! Keçi peyniri 85, krem peynir 40 TL! 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Migros Market, kahvaltılık ürünlerde indirim fırsatını başlattı. Migros'ta keçi peyniri 85, krem peynir 40 TL! Yetişen kapıyor! İşte 20 Şubat 2023 fiyat listesi...

WhatsApp’ta istemediklerinize nasıl görünmez olursunuz? İşte yöntemler…

Whatsapp, faydalı bir mesajlaşma ve haberleşme aracı olduğu gibi, pek çok tanımadığınız kişi de sizi görebildiği için kimi zaman ekstra güvenliği zorunlu kılıyor. Peki WhatsApp’ta adınızı nasıl görünmez hale getirirsiniz? Profili daha korumalı hale getirmek için başka neler yapılabilir? İşte yanıtla

Tapu durumu nasıl sorgulanır?

Tapu durumu her vatandaşın zamanı geldiğinde sorguladığı bir işlem türüdür. Peki “Tapu durumu nasıl sorgulanır?” İşte detaylar!

Ortak hisseli tapu nasıl bölünür?

Hisseli tapu, ortak tapu olarak da bilinmektedir. Hisseli tapunun bölünmesi pek çok kişinin uğraşmak zorunda olduğu işlemdir. Peki Ortak hisseli tapu nasıl bölünür? İşte detaylar!

Taş kömürü ithalat oranı yüzde 12’ye çıktı! İşte, Taş Kömürü 29 Eylül 2022 fiyat listesi.

Taş kömüründe ithalat rakamları temmuz ayında bir önceki aya göre yüzde 0,8’lik bir artışla bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 12’ye çıktı.

Hisseli tapu nasıl bölünür?

Hisseli tapu konusunda pek çok kişinin tereddütleri ve soruları yer alıyor. Özellikle Hisseli tapu nasıl bölünür? sorusu sıklıkla sorulmaktadır. İşte hisseli tapuya dair bilinmesi gerekenler!

Pendik Taşlıbayır tapu dağıtımı Haberi

Pendik Taşlıbayır tapu dağıtımı


Pendik’in en önemli kentsel dönüşüm projelerinden Taşlıbayır bölgesinde tapu dağıtımına başlanıyor. İmar uygulaması tapuda tescil edilen Taşlıbayır’a ait 6400 adet tapu 1 Mart tarihinden itibaren Pendik Belediyesi tarafından hak sahiplerine verilecek.


Orta Mahallenin tamamı ve Dumlupınar Mahallesinin bir kısmını ilgilendiren Taşlıbayır Kentsel Dönüşüm İmar Uygulaması tapuda tescil edildi. Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin tarafından Pendik Tapu Müdürü Ali Rıza Çelik’ten  teslim alınan tapular,  hak sahiplerine dağıtılmaya başlanacak. Böylece  çarpık ve yoğun bir yapılaşmanın olduğu bölgede depreme dayanıklı ve sağlıklı kentleşmenin yolu açılmış olacak.


90 Hektar büyüklüğündeki alanda yaklaşık 6.400 malik bulunuyor. Minimum parsel boyutu 3000 m²’nin altında kalmayacak şekilde parselasyon paftası hazırlanan ve imar  dağıtımı da buna göre yapılan alanda uygulamaya giren parsel sayısı 1640 adet oldu. Hak sahipleri, yeni...