12 / 05 / 2024

pendik ticari projeler

pendik ticari projeler

Ticari ünitelerin metrekare birim fiyatının 3 bin 600 TL'den başladığı Oto World Asya projesi İsrtanbul Pendik'te yükseliyor...

Kiler GYO Referans Pendik satışta! Yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçirilen Referans Pendik projesinde satışlar başladı. 686 konut ile 213 ticari ünitenin yer aldığı proje Pendik'teki İller Bankası arazisi üzerinde yükseliyor. 

Işıklı Mimarlık Pendik konut projesi resmen başlıyor! Yayalar Mahallesine 650 adet yeni konut!

Işıklı Mimarlık, Pendik projesi resmen başlıyor. 1 milyar 156 milyon 847 bin TL'ye mal olacak projede 650 adet konut 15 ticari alan inşa edilecek.

Pendik'te imar krizi: Ticari alana yüzde yüzde 55 konut imarı verilirken, gecekondu mahalleleri 30 senedir bekletiliyor!

İBB CHP Meclis üyesi Tarık Balyalı, Pendik Belediyesi'nin gayrimenkul rantının yüksek olduğu Yenişehir Mahallesi'nde konut hakkını arttırdığına dikkat çekerek, gecekondu mahallelerinde 30 senedir halkın taleplerine kulak tıkadığının altını çizdi. 

Pendik'e 650 konutluk yeni proje geliyor! 1 milyar 157 milyon TL'lik proje için düğmeye basıldı!

Işıklı Mimarlık Dekorasyon İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. İstanbul Pendik’te 650 adet konut ve 15 adet ticari alan inşa edecek. İlgili proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve ÇED süreci resmen başladı.

Ondörtüç Pendik’ten satışlar tam gaz! Yüzde 0,99 faiz ve 10 yıl vade fırsatı! İşte Ondörtüç Pendik konut fiyat listesi

İnsay Yapı imzalı Ondörtüç Pendik’te Yüzde 0,99 faiz ve 10 yıl vade fırsatıyla konut sahibi olabilirsiniz. Ondörtüç Pendik'te 252 konut ve 15 ticari birim yer alıyor.

Çağlayan Ticari Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Çağlayan Ticari Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Ömürkan İnşaat Nakliyat Hafriyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Pendik’te yapıldı. 

Folkart'tan müthiş fırsat! Ticari alanlarda kira garantisi!

Müşteri ihtiyaçlarını karşılamak için yeni projeler üreten Folkart Yapı, kira garantili ofis ve ticari alanlarını satışa çıkardı.

Ondörtüç Pendik'te peşin ödemede yüzde 30'a varan indirim!

İnsay Yapı, Pendik'te inşa ettiği 252 konut ve 15 ticari birimden oluşan Ondörtüç Pendik'te peşin ödemede yüzde 30'a varan indirim sağlıyor.

Güngören'de 1565 konut ve 55 ticari ünitenin temeli atıldı!

Güngören Belediyesini ziyaret edip, ilçe genelinde gerçekleşen projeler hakkında bilgi alan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Güngören 1565 Konut ve 55 Ticari Ünite'nin İlk Etap Temel Atma Töreni"ne katıldı.

Özgüven İnşaat'tan Özbekistan’a Corona Hastanesi projesi!

Türkiye’de ve yurtdışında ticari projeler hayata geçiren Özgüven, Covid ile mücadele etmek için dünyanın farklı noktalarında bulunan 4 binin üzerindeki çalışanıyla evden çalışmaya karar verdi.

Ondörtüç Pendik'te yüzde 0.99 faiz oranı ve 180 ay vade fırsatı! 

Toplam 252 konut ve 15 ticari birimden oluşan Ondörtüç Pendik projesinde daireler, 285 bin TL’den başlayan fiyatlarla, yüzde 0.99 faz oranı ve 180 ay vade avantajıyla satışa sunuluyor...

Ondörtüç Pendik'te teslimler başladı!

İnsay Yapı tarafından İstanbul Pendik'te hayata geçirilen Ondörtüç Pendik'te teslimler başladı. 252 konut ve 15 ticari birimden meydana gelen projede 1+1 dairelerin fiyatları 285 bin TL'den başlıyor.

Ondörtüç Pendik'te hayat başlıyor!

242 konut ve 12 ticari birimden meydana gelen Ondörtüç Pendik'te hayat bu ay sonunda başlıyor. Projede 10 yıl kira öder gibi ev sahibi olunabiliyor..

pendik ticari projeler Haberi

pendik ticari projeler

İstanbul Pendik'te inşa edilen Oto World Asya, Anadolu yakasının ilk oto AVM'si olma özelliği taşıyor.


Has Şirketler Grubu tarafından hayata geçirilen Oto World Asya projesi,  22 bin 275 metrekare arsa alanına sahip.


170 milyon TL yatırım bedeline sahip Pendik Oto World Asya, 95 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor.




Ticari ünitelerin alanlarının 200 metrekare ile 600 metrekare arasında değiştiği Oto World Pendik Asya'da, sıfır ve ikinci el showroom, oto servis, banka, cafe ve restoran yer alıyor.


Teslimlerinin Aralık 2014 tarihinde gerçekleşmesi planlanan Has Oto World Asya lokasyon olarak, E-5 otoyoluna 6 kilometre, Pendik Sahil Yolu'na 7 kilometre, TEM otoyoluna 3 kilometre, Sabiha Gökçen Havaalanı'na ise 2 kilometre mesafede yer alıyor.


Toplam 365 adet ticari üniteden meydana gelen Oto World Asya Pendik'te yer alan...