29 / 04 / 2024

Pendorya avm son durum

Pendorya avm son durum

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Pendorya Alışveriş Merkezi ile ilgili dava, ruhsat ve iskan konuları hakkında açıklama yaptı. Pendorya AVM'nin yargı süreci tamamlandı.

Pendorya AVM davası için yapı kullanma izin belgesi başvurusu yapılacak!

TSKB Gayrimenkul tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Pendorya AVM davası için Pendorya Alışveriş Merkezi'ne ilişkin yeni yapı ruhsatı ile yapı kullanma izin belgesi için başvuru yapılacak...

Pendorya AVM 1 yılda yüzde 75,6 değer kazandı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Pendorya AVM'nin gayrimenkul değerleme raporunu yayımladı. Peki Pendorya AVM'nin 2023 yılı değeri ne kadar oldu?

Türk Kızılay'dan son dakika açıklaması! Kızılay AVM için tahliye kararı verildi!

Başkent Ankara'da Kızılay Meydanı'nda yer alan Kızılay AVM'nin tahliyesine karar verildi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Pendorya AVM'nin 2023 değeri belli oldu!

TSKB GYO Pendorya AVM'nin gayrimenkul değerleme raporunu yayımladı. Peki Pendorya AVM'nin 2023 değeri ne kadar oldu?

Pendorya AVM'nin değeri açıklandı! 1 yılda 2 kattan fazla değerlendi!

Pendorya AVM'nin 2022 değeri resmen belli oldu. Peki Pendorya AVM'nin değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Fiyatını duyan internete koştu! PTT AVM'den Samsung A7 tabletlere yılın son kampanyası... 28 Aralık fiyat listesi

2023'e girmeden tabletini yenilemek isteyen kullanıcılar için PTT AVM'den yılın son kampanyası. 31 Aralık'a kadar sürecek kampanyayı kaçırmayın.  Samsung Galaxy Tab A7 Tablet fiyatı ne kadar?

Pendorya AVM'nin 2021'deki kira değeri ne oldu?

TSKB GYO portföyünde yer alan gayrimenkullerden 2021 yılı dönemi Pendorya Alışveriş Merkezi için alınan ekspertiz kira bedeli KDV hariç 10 milyon 7 bin TL, kira geliri toplamı ise KDV hariç 6 milyon 3 bin TL  değerinde gerçekleşti. 

Pendorya AVM'nin piyasa değeri ne kadar? 

2009 yılında hizmete açılan Pendorya AVM'nin piyasa değeri dudak uçuklatıyor. Pendorya AVM'nin piyasa değeri ne kadar? İşte tüm detaylar...

AVM'lerin kira gelirlerinde son durum ne?

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, AVM’lerdeki son duruma ilişkin açıklamalarda bulundu.

Pendorya AVM'nin 2020 kira geliri 4,6 milyon TL!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ter Ra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından Pendorya Alışveriş Merkezi için takdir edilen 2020 yılı ekspertiz kira bedeli KDV hariç yıllık 10,3 milyon TL olup, 2020 yılı sonunda elde edilen kira gelirleri toplamı KDV hariç 4,6 milyon TL oldu.

Next Level AVM Kar Spor’u bünyesine kattı!

Next Level AVM son olarak Türkiye’nin kayak, snowboard, outdoor, kamp ve spor malzemeleri markası Kar Spor’u bünyesine kattı.

Pendorya AVM'nin piyasa değeri ne kadar?

2009 yılında hizmete açılan Pendorya AVM'nin piyasa değeri dudak uçuklatıyor. Pendorya AVM'nin piyasa değeri ne kadar? İşte tüm detaylar...

Pendorya AVM'de kira bedellerine yüzde 25 indirim yapılacak!

TSKB GYO'nun portföyünde yer alan Pendorya Alışveriş Merkezi'nde, kiracıların normalleşme sürecindeki faaliyetlerine destek olunmasını teminen Ağustos 2020 dönemine ilişkin sabit kira bedellerine yüzde 25 oranında indirim uygulanmasına karar verildi.

TSKB GYO'dan Pendorya AVM'de kira bedellerine yüzde 40 indirim!

TSKB GYO'nun portföyünde yer alan Pendorya Alışveriş Merkezi'nde, kiracıların normalleşme sürecindeki faaliyetlerine destek olunmasını teminen Temmuz 2020 dönemine ilişkin sabit kira bedellerine yüzde 40 oranında indirim uygulanması kararlaştırıldı.

Pendorya avm son durum Haberi

Pendorya avm son durum

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Pendorya AVM ile ilgili dava, ruhsat ve iskan konuları hakkında Kamu Aydınlatma Platformu'na açıklama yaptı. 


Açıklama: 

Daha önceki 06.04.2011, 20.10.2011 ve 30.10.2013 tarihli Özel Durum Açıklamalarımızda, Şirketimize ait İstanbul İli, Pendik İlçesi, Doğu Mahallesi, 105 Pafta, 865 Ada, 64 Parsel'de kayıtlı olan taşınmaz üzerinde inşa edilen Pendorya Alışveriş Merkezi için verilen 4 Aralık 2009 tarih ve 101 sayılı ile 14 Aralık 2009 tarih ve 104 sayılı yapı kullanma izin belgelerinin iptali istemiyle Malazlar Kibrit San. ve Tic. A.Ş.'nin Pendik Belediyesi'ne karşı İstanbul 3. İdare Mahkemesi'nin 2010/1980 Esas sayılı dosyası ile açtığı davada Mahkeme'nin dava konusu işlemin iptaline karar verdiği; söz konusu mahkeme kararının Danıştay 6. Dairesi'nin 29.05.2013 tarih ve 2011/8693 E., 2013/3749 K. sayılı kararı ile onanmış...