29 / 04 / 2024

peninsula hotel ne zaman açılacak

peninsula hotel ne zaman açılacak

İstanbul’da 2.5 yıllık dönemde 5 milyar dolarlık yatırım gerçekleşmiş olacak. Bu yatırımlar kentin kültür-sanat çıtasını yükseltecek.

Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor! Antalya'daki dev otele milyonluk havuzlu villalar yapılacak!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait olan Antalya'daki Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor. Yapılacak olan kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar inşa edilecek.

Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılıyor! Dev otele havuzlu villalar inşa edilecek!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılacak. Söz konusu kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar yapılacak.

Ela Quality Resort Hotel'in değeri ne kadar?

Özak GYO tarafından Ela Quality Resort Hotel'in 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki, Ela Quality Resort Hotel'in değeri ne kadar oldu?

Radisson Blu EMEA portföyüne 16 yeni tesis ekledi!

Avrupa'nın en büyük lüks markası konumunda yer alan Radisson Hotel Group'a bağlı Radisson Blu 2021 yılı ilk çeyreğinde portföyüne eklenen 2 binden fazla oda ve 16 yeni tesis ekledi.

Avrasya GYO Metro Hotel Apartments projesi için protokol imzaladı!

Avrasya GYO, Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş'ne ait Edirne'de yapılacak olan '' Metro Hotel Apartments'' projesinin inşaatının yapımına ilişkin protokol imzaladı. 

Avrasya GYO Metro Hotel Apartments projesi için protokol imzaladı!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş'ne ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mah. Soğukkuyu Mevkii 2261 ada 16 parselde yer alan arsa üzerine yapılması planlanan "Metro Hotel Apartments" projesi için üçlü protokol imzalandı...

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güneşli Şubesi açıldı!

Grand İstanbul Airport Hotel Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güneşli Şubesi bugün Bağcılar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Temel tarafından açıldı.

Bebek Hotel, Katar Kraliyet Ailesi’ne mi satıldı?

Bir dönem önemli edebiyatçıların buluşma noktası olan ünlü Bebek Hotel, 220 milyon dolar bedelle Katar Kraliyet Ailesi’ne satıldığı iddia edildi. Otel Ocak 2019'da rezidansa dönüşüyor.

İzmir'e Peninsula Hotel Ephesus geliyor!

Bazmer Turizm ve Otelcilik İşletmeleri A.Ş., İzmir'de 5 Yıldızlı otel inşa etmeye hazırlanıyor..

Alaçatı Resort Zigana Hotel açılış için hazırlanıyor!

İnşaatı tamamlanan ve Çeşme Alaçatı'da yer alan Resort Zigana Hotel'in test amaçlı müşteri kabulüne başlanıldı.

Alaçatı The S Hotel kapılarını açtı!

Seçkin mimarisi ve kalite odaklı hizmet anlayışı ile öne çıkan The S Hotel, İstanbul ve İzmir cemiyet hayatının önde gelen isimlerini ağırladığı özel davetle ilk konuklarına kapılarını açtı.

Bodrum Mavi Hotel yenilendi!

Kapsamlı bir tadilattan geçen Bodrum Bardakçı Koyu'ndaki Mavi Hotel, yenilenen yüzüyle sezona 'merhaba' dedi. Olimpik havuz ve denize sıfır güneşlenme alanlarıyla birlikte, iskelede Dodo Vip Beach Club hizmete girdi.

Marmaris Angel’s Peninsula kiraya veriliyor!

Fethullahçı Terör Örgütü’ne finans desteği sağladığı gerekçesiyle kayyuma devredilen Koza- İpek Holding’e ait otel kiraya veriliyor. Marmaris’teki 7 yıldızlı Angel’s Peninsula otelinin, 7 milyon 500 bin TL kira bedeliyle kiralanması bekleniyor.

peninsula hotel ne zaman açılacak Haberi

peninsula hotel ne zaman açılacak

Hürriyet Gazetesi'nden Vahap Munyar bugün köşesinde "İstanbul 5 milyar dolara kültür-sanat merkezi oluyor" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları;

CONTEMPORARY İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güreli, 12-15 Eylül 2019’da gerçekleşecek “14. Contemporary İstanbul”un hazırlıkları sürerken 2004 yılını anımsadı:

- İstanbul Modern 2004 yılında açıldı. 2005’te de Sakıp Sabancı Müzesi ile Pera Müzesi kapılarını açtı.

2005 sonrasını düşündü:

- İstanbul, kültür-sanat altyapısına dönük yatırımlar açısından son 13 yılı neredeyse suskun geçirdi.

Ardından 2.5 yıllık dönemi kapsayan, bir bölümünün açılışı yaklaşan projelere dikkat etti:

- Başta Atatürk Kültür Merkezi (AKM), İstanbul Modern’in yeni yerine taşınması gibi adımlar olmak üzere İstanbul’u kültür-sanat alanında coşturacak bir fırsat doğuyor.

Söz konusu yatırımların devreye girmesiyle İstanbul’un dünyada ilk 5’e yükselebileceği kanısına vardı:

- İstanbul, bu gidişle iddialı bir kültür-sanat merkezine dönüşecek.

Danışmanı Artunç...