19 / 05 / 2024

penta teknoloji kimin

penta teknoloji kimin

Gözde Girişim teknolojik ürün dağıtım şirketi Penta Teknoloji' nin yüzde 54.3'ünü 27.9 milyon liraya Yıldız Holding'den aldı. Açıklama Gözde Girişim tarafından KAP'a yapıldı...

32 liradan 778 liraya çıkan hissede vurgun iddiası

Borsada geçtiğimiz haftalarda yaşanan manipülasyon tartışmalarının ardından şimdi de Penta Teknoloji hisselerinde de vurgun yapıldığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Halka arzın ardından hisse senedi 32 liradan 778 liraya çıkmıştı.

Borsanın en çok kazandıranı yüzde 800 bedelsiz sermaye artışına gidiyor

Borsa İstanbul’un en çok kazandıran hisselerinden Penta Teknoloji Ürünleri yüzde 800 bedelsiz sermaye artışına gidiyor. Penta’nın başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu tarafından da onaylandı.

Apartman yönetiminde defter tutma kimin görevidir?

Apartman yönetiminde tutulması gereken tek defter genel kurul defteri olarak karşımıza çıkıyor. Bu defterin net ve eksiksiz olarak doldurulması gerekiyor. Peki, apartman yönetiminde defter tutma kimin görevidir?

Çerkezköy Teknoloji Geliştirme Alanı ne olacak?

Çerkezköy Veliköy'de yer alan Teknoloji Geliştirme alanı Parkı Çerkez Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nin arka tarafında yer alıyor. Özel Fonksiyon Alanı olarak planlanan alan 932 dönüm alana sahip.

Kayseri Bilim ve Teknoloji Merkezi 3 ay sonra açılacak!

2015 Mayıs'ta açılması hedeflenen Kayseri Bilim ve Teknoloji Merkezi; TÜBİTAK ile Kayseri Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde hayata geçiriliyor. Bilim merkezinde 60 ayrı aktivite alanının olması hedefleniyor...

Rebus Labs Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Rebus Labs Teknoloji Anonim Şireti İstanbul Sarıyer 'de 2 Şubat 2015 'te, Mişel Boyman Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda, 100 bin TL sermaye ile kuruldu.

Schmid Pekintaş Investments İnşaat Enerji ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Schmid Pekintaş Investments İnşaat Enerji ve Teknoloji Anonim Şirketi, C. Mathias Schmid, Özhan Olcay, Günter Bauer, Özkan Olcay tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Şerefiye bedelini kimin ödemesi gerekir?

Tek bir çatı altında bulunan oda sayısı; alan genişliği gibi aynı özelliklere sahip dairelerin fiyatlarının birbirinden farklı olması, şerefiye bedelinden kaynaklanıyor. Peki, şerefiye bedelini kimin ödemesi gerekir?

Teknoloji geliştirme bölgeleri uygulamasında değişiklik!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından, Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugün 29241 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yayımlanan yönetmelik...

Konut kredisinde tapu kimin üzerine olur?

Konut kredisi, banka ve finans kuruluşlarının, gayrimenkul ipoteği karşılığında konut sahibi olmak isteyenlere sunduğu kredi türü olarak tanımlanıyor. Peki, konut kredisinde tapu kimin üzerine olur?

Tuzla Ticaret ve Teknoloji Operasyon Merkezi değerleme raporu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., portföyünde yer alan Tuzla Ticaret ve Teknoloji Operasyon Merkezi projelerine ilişkin Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

EMR Teknoloji Danışmanlık İnşaat Kimya Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EMR Teknoloji Danışmanlık İnşaat Kimya Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Suat Emrah Koçak tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

TÜBİTAK, Samsun'a Bilim ve Teknoloji Müzesi yapacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz; Arkeoloji müzemiz iyi değil. Onun projesini Kültür ve Turizm Bakanlığı, Bilim ve Teknoloji Müzesi`nin projesini de TÜBİTAK hazırlıyor. Biz inşaatı yapacağız, dedi.

penta teknoloji kimin Haberi

penta teknoloji kimin


Gözde Girişim, Penta Teknoloji'nin yüzde 54.3'ünü 27.9 mln TL'ye Yıldız Holding'den aldı


Gözde Girişim teknolojik ürün dağıtım şirketi Penta Teknoloji'nin yüzde 54.3'ünü 27.9 milyon liraya Yıldız Holding'den aldı.


Açıklama Gözde Girişim tarafından KAP'a dün akşam yapıldı.


Şirketin bu alımı son mali tablosundaki aktif toplamının yüzde 2,87'sine karşılık...