06 / 05 / 2024

per gyo sümerpark evleri değerleme raporu

per gyo sümerpark evleri değerleme raporu

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sümerpark Evleri değerleme raporunun düzeltme beyanını yayınladı...

Ağaoğlu, iki yeni halka arza hazırlanıyor: GYO süreci bu yıl tamamlanacak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Burak Kutluğ, Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun iki halka arza daha imza atmayı planladığını belirtti. İşte Kutluğ'un o son dakika açıklaması...

Carrefour'dan 2023'e bomba giriş! Honor 70'de kampanya.. son 5 gün kaldı... 2 Ocak fiyat listesi

''Süper Fiyat, Süper Teklif'' kampanyası ile 2023'e hızlı giren Hepsiburada, üst model telefonlarda kampanyalara devam ediyor. Honor 70 serisinde avantaj sunan site Honor 70 meraklılarını bekliyor. Peki Honor 70 fiyatı nedir?

Süper özellikler süper fiyat! İşte yeni Skoda Superb 7 Eylül 2022 fiyat listesi..

Yeni SUPERB çok şık, çok havalı. Yeni fiyatlarıyla Skoda SUPERB’leri sizin için araştırdık. İç ve dış tasarımındaki detaycılığı, performansa da yansıtan SUPERB, az yakıt yakmasıyla da herkesin sevgilisi. işte 7 Eylül 2022 Yeni SUPERB fiyat listesi...

Süper Lig'in canlı yayın haklarını alan televizyon kuruluşu belli oldu! Abonelik ücreti ne kadar olacak?

Süper Toto Süper Lig'in yılan hikayesine dönen canlı yayın haklarını kimin kazandığı konusu sonunda netlik kazandı. Daha önce Saran Group'un ihaleyi kazandığı açıklanmış süreç sürüncemede kalmıştı. Süper Lig'in yayın haklarını Katar şirketi beIN Medya'nın aldığı açıklandı.

Halk GYO Sürdürülebilirlik Komitesi üyelerini seçti!

Halk GYO tarafından, şirketin çevresel, sosyal ve kurumsal yönetişim alanlarındaki sürdürülebilirlik stratejisi, politikası ve hedeflerinin belirlenmesi ile uygulamaların yürütülmesi, izlenmesi ve denetlenmesi için Sürdürülebilirlik Komitesi'nin kurulmasına karar verildi. Şirket, komite üyelerini se

Nurol GYO 2020 yılı olağan genel kurul toplantısı 8 Nisan'da!

Nurol GYO 2020 yılına ait olağan genel kurul toplantısı 8 Nisan 2021 Perşembe günü saat 14:00'de yapılacak... 

Atakule GYO sürdürülebilirlik raporu!

Atakule GYO'nun sürdürülebilirlik faaliyetleri gerçekleştirirken, toplumun yaşam kalitesini iyileştirmek amacıyla sürdürülebilirlik raporu yayınlandı. 

Özderici GYO Sürdürülebilirlik Komitesi kuracak!

Özderici GYO'nun Sürdürülebilirlik Komitesi kurmasına, komite başkanı olarak Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Güneysu'nun, komite üyeleri olarak Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Selim Taylan ve Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi Melike Fettahoğlu Ağaçhan'ın seçilmesine karar verildi.

Pera GYO sözleşme tadili için SPK'ya başvurdu!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Şirket Esas Sözleşmesi'nin "Sermaye ve Hisse Senetleri" başlıklı 8. maddesinin tadiline uygun görüş alınması amacıyla SPK'ya başvuruda bulunuldu.

Emlak Konut GYO sürdürülebilirlik komitesi kuracak!

Emlak Konut GYO'nun Sürdürülebilirlik İlkeleri Uyum Çerçevesi çalışmalarının yürütülmesi, gerekli politikaların oluşturulması, ilgili politikaların uygulanması ve takibi amacıyla sürdürülebilirlik komitesinin kurulmasına karar verildi. 

Sümerpark AVM ve Skycity Ofis 2020 yılı değerleme raporu!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Sümerpark AVM ve Skycity Ofis 2020 yılı değerleme raporu yayınlandı.

Ata GYO'nun 2019 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı iptal edildi!

Ata GYO'nun 28 Nisan 2020 Perşembe günü, saat 11:00'da yapılmasına karar verilen 2019 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı iptal edildi.

Doğuş GYO'nun 2019 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı iptal edildi!

Doğuş GYO'nun 26 Mart 2020 Perşembe günü, saat 11:00'da yapılmasına karar verilen 2019 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı iptal edildi.

per gyo sümerpark evleri değerleme raporu Haberi

per gyo sümerpark evleri değerleme raporu

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sümerpark Evleri değerleme raporunun düzeltme beyanını yayınladı. Detaylı bilgi için