04 / 05 / 2024

perakende güneşi ödülü

perakende güneşi ödülü

Avm Mfi Partners’ ın Alışveriş Merkezleri Yönetim Direktörü Aytaç Özçiçek Perakende Günleri çerçevesinde verilen, alışveriş merkezleri kategorisindeki “ En Başarılı Profesyonel Yönetici ” ödülünü aldı...

İnşaatta iş güvenliği nasıl sağlanır?

İnşaatta iş güvenliği, çalışan her insan için önemlidir. İş güvenliğini bu çalışma alanında sağlamak için bazı kurallara uyulur. Peki inşaatta iş güvenliği nasıl sağlanır ve uyulması gereken kurallar nelerdir? İşte inşaatta iş güvenliğini sağlamak için önemli bilgiler...

Borsa İstanbul 5 gün aradan sonra güne nasıl başladı? Borsaya ilgi nasıl? Hangi hisseler yükselişte?

Deprem felaketinin ardından 8 Şubat Çarşamba günü kapatılan Borsa İstanbul bugün yeniden işlemlere başladı. BIST 100 endeksi, açılışta 263,81 puanlık artışla güne alıcılı bir seyirle başladı.

Hava Kent Arnavutköy Taşoluk-2 Projesi'ne uluslararası ödül!

Hava Kent Yapı Kooperatifi imzasıyla hayata geçirilen “Hava Kent Arnavutköy Taşoluk-2 Projesi” European Property Awards 2022’de “Architecture Multiple Residence” (Toplu Konut Mimarisi) kategorisinde birincilik ödülünü aldı.

Asya Güneşi İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asya Güneşi İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  50 bin TL sermaye bedeli ile Najıb Ibrahımzada  ve Sardar  Sabzwarı tarafından kuruldu.

Ahmet Güneş İç Mimarlık Turizm Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Güneş İç Mimarlık Turizm Ve Organizasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Güneş tarafından kuruldu.

Hayat Güneşi İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hayat Güneşi İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 1 milyon TL sermaye ile Adnan Abdulhak tarafından kuruldu.

Ege Yapı, Uluslararası İş Güvenliği Ödülü’nün sahibi oldu!

Teknolojik gelişmeleri projelerine taşıyan Ege Yapı, Uluslararası İş Güvenliği Ödülü’nün (International Safety Awards) yeni sahibi oldu.

Taşkent Uluslararası Havalimanı’na ‘Gümüş Madalya’ ödülü!

GMW Mimarlık tarafından tasarlanan Taşkent Uluslararası Havalimanı Amerika menşeli mimarlık ödülü International Design Awards 2019’da ‘’Mimari Tasarım’’ kategorisinde “Gümüş Madalya” ödülünü kazandı.

Gölbaşı Millet Bahçesi'ne uluslararası ödül!

Ankara'nın da Gölbaşı ilçesinde uygulamasına başlanan Gölbaşı Millet Bahçesi Projesi, ABD'de gerçekleşen En İyi Sürdürülebilir Uygulamalar Yarışması'nda birincilik ödülünü aldı.

İş dünyası imar barışında taksitlendirme istiyor!

Tamamlanan başvuru sürecinin ardından imar barışı ödemeleri için son gün 30 Haziran olarak belirlendi. Fakat ödemelerin yüksek olması gerekçe gösterilerek iş dünyası temsilcileri ödemeler için uzatma ve taksitlendirme kolaylığı istedi.

Evrim Kırmızıtaş Başaran'a 5 ödül birden!

Remax Dünya Rekortmeni Evrim Kırmızıtaş Başaran, Remax Türkiye'nin düzenlediği ödül gecesinde toplam 5 ödül birden aldı..

Güneşli Dış Ticaret Limited Şirketi açıldı!

Güneşli Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'de 200 bin TL sermaye bedeli ile I. A. Salih Al-Shammaa tarafından kuruldu.

BJK No:1903 Mehmet Üstünkaya Tesisleri'ne 2 ödül birden!

Yüksek Mimar Feza Koca tarafından tasarlanan ve uygulaması yapılan BJK No:1903 Mehmet Üstünkaya Tesisleri projesi, bir yılda 4 ödül birden aldı. Proje, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri töreninden 2 ödülle döndü.

perakende güneşi ödülü Haberi

perakende güneşi ödülü

Alışveriş merkezi yönetimi ve kiralamada çözüm ortağı olarak müşterilerine hizmet veren, sektörünün öncü kuruluşlarından Avm Mfi Partners’ın Alışveriş Merkezleri Yönetim Direktörü Aytaç Özçiçek Perakende Günleri çerçevesinde verilen, alışveriş merkezleri

kategorisindeki “En Başarılı Profesyonel Yönetici” ödülünü aldı. Lütfi Kırdar’da düzenlenen ödül töreninde konuşan Özçiçek şunları söyledi:


“Perakende sektörünün en prestijli ödüllerinden birini almaktan büyük mutluluk duyuyorum. Bu ödülü Avm Mfi Partners’taki tüm çalışma arkadaşlarımla paylaşmak istiyorum. Çünkü bu başarının arkasında son derece uyumlu ve güçlü bir takım ruhu var.”


2006 yılında faaliyete başlayan ve 2007 yılında da, Alman «Management für Immobilien AG» ile güç birliği yaparak Avm Mfi Partners adını alan şirket Türkiye, Avrupa, Balkanlar, Ortadoğu ve Türki Cumhuriyetler’de hizmet veriyor. Avm Mfi Partners, kuruluşunun ardından kısa bir süre içinde Türkiye çapında tamamlanan...