07 / 05 / 2024

perakende günleri ödül töreni

perakende günleri ödül töreni

Her yıl başarılı ve özgün çalışmalarıyla sektörün gelişimine katkıda bulunan kişi ve kurumların ödüllendirildiği, sektörün en büyük ödülleri olan Perakende Güneşi Ödülleri, 21 Kasım Perşembe günü Lütfi Kırdar’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu....

Yılın gökdeleni ödülü Rönesans İnşaat'ın!

Rusya'nın St. Petersburg kentindeki Lakhta Center, Emporis Yılın Gökdeleni Ödülü’ne layık görüldü.

Birevim, Stevie Awards'tan 4 ödül aldı! 

Birevim, bu yıl ilk kez düzenlenen “MENA Stevie Awards”ta, geliştirdiği özgün "Sürdürülebilir Tasarruf Finansmanı" modeliyle yarattığı dinamizm sayesinde 3 altın, 1 gümüş ödül kazandı...

AquaCity Denizli’de Çadır Günleri başlıyor!

AquaCity Denizli’de 13 Aralık – 5 Ocak tarihleri arasında düzenlenen Çadır Günleri başlıyor. Denizlileri ev sahibi yapması planlanan kampanaya da yüzde 40 oran indirimle yılın son kampanyası sunuluyor.

Nevbahar Üsküdar perakende günlerine damga vurdu!

Kalyon Gayrimenkul’un ilk karma projesi olanan Nevbahar Üsküdar ve Nevçarşı, 4-5 Aralık tarihlerinde gerçekleşen Perakende Günleri’ne ev sahipliği yaptı.

LUX Bodrum Resort & Residences'a A’Design Awards’tan ödül!

LUX Bodrum Resort & Residences projesi Milano’dan A’Design Awards’tan gümüş ödülüne layık görüldü.

McArthurGlen Designer Outlet, Perakende Günleri’ne damga vurdu!

Gürsoy Grup, 29-30 Kasım 2017 tarihlerinde 17.’si gerçekleşen Perakende Günleri’nde, Avrupa’nın Designer Outlet alanında önde gelen markası  McArthurGlen Group ile birlikte imza attığı “McArthurGlen Designer Outlet İstanbul” projesinin prömiyerini yaptı.

Gökevler Ödül İstanbul daire fiyatları!

Özyurtlar İnşaat imzası taşıyan Gökevler Ödül İstanbul daire fiyatları metrekare birim bazında 3 bin 100 TL ila 4 bin TL arasında değişiyor. Proje 2 bin 683 daireden oluşuyor.

Ödül İstanbul Evleri güncel konut fiyatları!

Ödül İstanbul Evleri güncel konut fiyatları 219 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Ödül İstanbul Konutları için yüzde 5 peşinat ve aylık 1.900 TL taksit imkanı sunuluyor...

Ödül İstanbul Evleri liste satış fiyatları!

Ödül İstanbul Evleri liste satış fiyatları 219 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Ödül İstanbul Evleri Beylikdüzü Esenyurt'ta Özyurtlar İnşaat tarafından inşa ediliyor...

Londra emlak tanıtım günleri 9 Mayıs'ta başlıyor!

Londra'nın en prestijli inşaatçılarından Berkeley Group emlak projelerini tanıtmak için tanıtım günleri düzenliyor. Londra emlak tanıtım günleri 9 Mayıs'ta başlıyor.

Perakende Güneşi Ödülleri dağıtıldı!

Perakende Güneşi Ödülleri'ni 2016 yılında almaya hak kazanan isimler bir araya geldi. Sektörün önemli şirketleri 2017 beklentilerini ve hedeflerini paylaştı.

Esas Gayrimenkul, 16. Perakende Günleri’ne katılıyor!

Yeni uygulamaların ve perakende dünyasından güncel örneklerin gündeme getirilmesi amacıyla bu yıl 16. kez düzenlenecek olan Perakende Günleri etkinliğine, ticari gayrimenkul alanında faaliyet gösteren Esas Gayrimenkul yeni projeleri ve yatırımları ile katılım gösterecek.

Özak GYO, 2 ödül birden kazandı!

Özak GYO, farklı alanlarda da özel başarılara imza atmaya devam ediyor. ARC Awards'ta, farklı formatıyla geleneksel olmayan raporlar kategorisinde Bronz ödül kazandı. Galaxy Award'ta ise genel tasarım kategorisinde gümüş ödül almayı başardı.

perakende günleri ödül töreni Haberi

perakende günleri ödül töreni


Perakende Güneşi Ödülleri 2013’te ‘’Yaşam Boyu Onur Ödülü’’ Desa Yönetim Kurulu Başkanı Melih Çelet’in oldu.


Her yıl başarılı ve özgün çalışmalarıyla sektörün gelişimine katkıda bulunan kişi ve kurumların ödüllendirildiği, sektörün en büyük ödülleri olan Perakende Güneşi Ödülleri, 21 Kasım Perşembe günü Lütfi Kırdar’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Sektörün en prestijli ödülü sayılan Perakende Güneşi Ödülleri 2013’te ‘’Yaşam Boyu Onur Ödülü’’ Melih Çelet’in oldu. Desa Yönetim Kurulu Başkanı Melih Çelet’e büyük sürpriz ise ödülü torunlarının elinden alması oldu. Melih Çelet ödülü almaya sahneye eşi Nihal Çelet ile beraber...