04 / 05 / 2024

Perapost ilk 100 listesi

Perapost ilk 100 listesi

Perakende dünyasını buluşturan dergi ‘Perapost’, araştırma şirketi CRIF’le önemli bir işbirliğine imza attı. CRIF’in araştırmasıyla Türkiye’de faaliyet gösteren en büyük 100 perakende şirketi belirlendi. İlk 20’deki tek yapı marketi ise Koçtaş oldu.

Tokyo'da konut fiyatları ilk defa 100 milyon yeni aştı

Japonya'nın başkenti Tokyo'da konut rakamları ortalama olarak geçen sene ilk defa 100 milyon yen (677 bin dolar) seviyesini aştığı belirtildi. 

İBB'den 100 bin öğrenciye 7 bin 500 TL'lik burs: İlk taksit çarşamba yatıyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 100 bin üniversite öğrencisine sağlayacakları 7 bin 500 liralık bursun ilk taksitinin çarşamba günü hesaplara yatırılacağını duyurdu.

Çevre, Şehircilik Bakanlığı düğmeye bastı! 100 bin hafif çelik köy evi için ilk kazmayı vurdu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, deprem bölgesinde hasar gören köy evlerinin yerine inşa edilecek olan 100 bin hafif çelikten köy evi için ilk kazmayı vurdu. 

Türkiye, dünyanın en iyi 100 limanından 4’üne sahip!

Dünyanın en eski ve prestijli yayım organı "Lloyd's List" tarafından Kocaeli, Mersin ve Tekirdağ limanlarını ilk 100 liman arasında gösterdi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, konuyla ilgili, "Bu başarı, Türkiye'nin deniz ticaretindeki gücünü bir kere daha gösterdi” şeklinde konuştu.

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi günün ilk yarısında rekor kırdı! Yatırımcılar dikkat! 

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi günün ilk yarısında rekor kırdı. İşte son dakika rakamları...

Merkez Bankası rezervleri negatif bölgede kaldı: 10 ay sonra ilk kez 100 milyar doların altına indi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) brüt ve altın rezervlerinde düşüş görülürken, net rezervleri negatif bölgede kalmayı sürdürdü. Toplam rezervler 10 ay sonra ilk defa 100 milyar doların altına indi. İşte detaylar...

KYK bursuna dair merak edilenler! KYK ilk 100 bursu ne kadar 2022?

KYK bursuna dair milyonlarca öğrenci belli başlı konuları merak etmektedir. Onlardan biri de her yıl burs başvurusu yapılabilir mi ya da KYK ilk 100 bursu ne kadar 2022? Şeklindeki sorulardır. İşte bu soruların yanıtları!

Otomotiv üretimi Temmuz'da 100 bin adedin altına düştü! Ocak ayından bu yana ilk kez yaşandı!

Otomotiv Sanayii Derneği verilerine göre Temmuz ayında sektörün toplam üretimi 93 bin 659 oldu. Bu şekilde Ocak ayından sonra ilk kez sektörün toplam üretimi 100 bin adedin altına indi.

O bölümü seçen öğrencilere 5 bin 500 lira burs verilecek! Milyonlarca öğrenciye son dakika müjdesi! 

Madencilik bölümünü seçen öğrencilere asgari ücret kadar burs müjdesi geldi. TİM Kurulu, YÖK ile işbirliğine gitti. Üniversitede madencilik bölümünü seçen ve YKS'de ilk 100 bine giren öğrencilere asgari ücret oranında burs verileceği duyuruldu.

Akfen GYO'nun kira geliri ilk 8 ayda 100 milyon TL'yi aştı!

Akfen GYO Ağustos 2021'de 23.8 milyon TL kira geliri elde etti. Böylece şirketin 2021'in ilk 8 ayında elde ettiği kira geliri 100 milyon TL'yi aştı.

Türkiye'nin ilk yüzde 100 yerli metro projesine start verildi!

Türkiye'nin ilk yüzde 100 yerli metro projesine start veriliyor. Yerli metro, gelecek yıl Türkiye’de kullanılacak ve ihraç edilecek.

Temmuz 2020'de 100 bin kişi ilk defa konut kredisi kullandı!

Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Risk Merkezi üyesi kuruluşlar tarafından kullandırılan ticari krediler Temmuz'da 2 trilyon 733 milyar TL, bireysel krediler 792 milyar TL olarak kaydedildi. Temmuz 2020'de 100 bin kişi ilk defa konut kredisi kullandı.

TOKİ 100 bin sosyal konut kampanyasında ilk kura tarihi belli oldu!

TOKİ'den yapılan açıklamada "100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi'nde ilk kura çekilişi İzmir Karabağ Projesi için 24 Şubat'ta yapılacak." denildi.

Perapost ilk 100 listesi Haberi

Perapost ilk 100 listesi

Perakende dünyasını buluşturan dergi ‘Perapost’, araştırma şirketi CRIF’le önemli bir işbirliğine imza attı. CRIF’in araştırmasıyla Türkiye’de faaliyet gösteren en büyük 100 perakende şirketi belirlendi. Zincir marketlerin ilk iki sırayı paylaştığı araştırmada; büyüyen  perakende şirketleri de dikkati çekti. 


Dijital dünyadan haberleriyle perakende dünyasının nabzını tutan Perapost, dergileriyle de sektöre hizmet sunmaya devam ediyor. Arşivlik sayılarla sektöre yön veren Perapost Dergisi, üçüncü sayısında önemli bir araştırmaya imza attı. Tanınmış araştırma şirketi Crif’le, perakende sektörünün en büyük 100 markası belirlendi. Perapost’un bu özel sayısı Capital Dergisi ile okurlarıyla buluşuyor.



Perakende 100 listesinde toplam ciro 83,4 milyar TL’ye ulaştı...

2014 bilançoları baz alınarak gerçekleştirilen araştırmanın ilk sırasında 14,4 milyar TL’lik satışla BİM yer aldı. Listenin ikinci sırası ise 8,1 milyar TL’lik satış rakamıyla Migros’un oldu. Listede...