29 / 06 / 2024

Perhan Bolat Perk madde us

Perhan Bolat Perk madde us

Mimar Perhan Bolat Perk kimdir? Mimar Perhan Bolat Perk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Perhan Bolat Perk, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Perhan Bolat Perk...

Esnafa destek kredisinde limit 750 bin TL oldu! Bakan Bolat: Yarından itibaren hazır, kullanabilirsiniz! 

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, TESKOMB finansman destek kredisinin yarın sabah itibarıyla hazır olduğuna ve limitin de 650 bin TL'den 750 bin TL'ye yükseltildiğine dikkat çekti. İşte Bakan Bolat'ın o açıklaması...

Bakan Ömer Bolat konut sektörü için kolları sıvadı! Sektörün gelişmesi için gerekli çaba gösterilecek!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası tarafından geçen ay düzenlenen “Konut Sektöründe Akademik Merkezi İdare Sivil Toplum Kuruluşları Buluşma Çalıştayı”nın raporu tamamlandı. Raporda Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın konut sektörü için açıklamaları gündeme damga vurdu.

Türk Hava Yolları'nın deprem konutları ne oldu?

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depreminde depremzedelere 1000 konut inşa etme sözü vermişti. Bu sözü anımsatan ünlü havalimanı muhabiri Ali Kıdık, "Tam 360 gün geçti ama ne bir arsa alındı ne bir çivi çakıldı" dedi.

Deprem bölgesindeki hazır beton ve çimento firmalarına 37,8 milyon TL ceza!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen depremlerin gerçekleştiği bölgede hazır beton ve çimento sektöründe faaliyet gösteren firmalara 37,8 milyon TL ceza uygulandığını belirtti.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat'tan emlak fırsatçılarına hodri meydan: Hadi bakalım ilan verip yapsınlar!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat yaptığı açıklamada emlakta başı boşluk olduğunu söyleyerek, "İlan siteleri üzerinden fiyat şişirme ve manipülasyon yapılıyordu. Bugün yapamıyorlar" dedi.

Türk müteahhitler yurt dışında 27,4 milyar dolarlık yeni proje üstlendi!

“Yurt Dışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı”nda önemli açıklamalar yapan Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, Türk müteahhitlerin Cumhuriyetin 100. yılında yurt dışında 27,4 milyar dolarlık yeni proje üstlendiğini söyledi.

Betonun metreküpü hangi şehirde, KDV dahil kaç TL? 

Geçtiğimiz aylarda, Ticaret Bakanı Bolat, çimento ve hazır beton sektöründe fahiş fiyat artışlarını gördüklerini belirterek, önlem alınacağını açıklamıştı. Peki beton fiyatları düştü mü? Betonun metreküpü hangi şehirde, KDV dahil kaç TL? 

Başvuru yapanlar merakla bekliyordu! Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri'nde son durum ne? 

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Ahmet Bolat, Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri'ndeki son durumu paylaştı. İşte dev projede son durum...

Bakan Bolat: Köpük ortadan kalktı, gayrimenkul fiyatları yüzde 20 düştü!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Konut, dükkan fiyatlarında yüzde 20'ler civarında bir düşüş, köpüğün ortadan kalktığı bir tablo oldu. Bu, kira fiyatlarına da yansımaya başladı." dedi.

Bakan Bolat, elektrikli araç ihracatında İngiltere ile gümrük anlaşması 3 yıl uzatıldığını açıkladı...

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İngiltere ile elektrikli araçların menşe kurallarına ilişkin geçiş sürecinin 3 sene daha uzatıldığını açıkladı. Bakan Bolat, yaptığı açıklamada yeni anlaşma ile 615 milyon dolarlık zararın önüne geçileceğini kaydetti.

Ticaret Bakanı Bolat Emlak sitelerindeki ilanları sıkı takip ediyoruz!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "fiyat etiketi" uygulamasının 1 Ocak 2024 itibari ile başlayacağını duyurdu. Fake hesaplarla sahte kimliklere ilan yayınlamaya cezalar getirdiklerini anımsatan Bakan Bolat, "Emlak sitelerindeki ilanları sıkı takip ediyoruz" dedi.

Bağ-Kur'luya 7200 gün primle emeklilik müjdesi verildi!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, yüzbinlerce esnafın merakla beklediği emeklilikte aranan 9 bin prim gün şartı kapsamında bu sayısının 7 bin 200'e düşürülmesi ile ilgili müjdeli bir haberi açıkladı. İşte haberin detayları...

450 AVM'den 70'i bankalara devredildi! AVM'lerde borç krizi!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, bütçe görüşmesi sırasında önemli açıklamalarda bulundu ve borçları yüzünden bankalara devredilen AVM sayısını açıkladı. İşte detaylar...

Perhan Bolat Perk madde us Haberi

Perhan Bolat Perk madde us

Perhan Bolat Perk kimdir?

Perhan Bolat Perk, 2007 yılında Beuth University of Applied Sciences Berlin Mimarlık Bölümü'nden mezun oldu. Berlin'de çeşitli ofisler altında mimari yarışmalara katıldı ve projelerde yer aldı. 


2009'da İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansında kentsel tasarımda görev aldı ve bu vesileyle İstanbul'a yerleşti. 2010'dan beri Madde Us'u kurarak sergi ve mekan tasarımı, sergi projeleri, ziyaretçi deneyimi ve insan - makine iletişimi üzerine çalışmalarını sürdürüyor.


Madde Us..

"Madde Us, iki bağımsız tasarımcının ortak projeleri için oluşturulan çok disiplinli bir tasarım ofisidir.


Madde Us adı, çalışmalarımızdaki ortak yaklaşım olan yaratıcılık (madde) ve kullanışlılık (us [akıl]) kavramlarından gelmektedir.


Madde Us tüm pazarlama ve iletişim ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek logo, websitesi ve basılı tasarımlar, mobil uygulamalar, ürün ve ambalaj tasarımı, iç mimarlık hizmetlerini bir arada...