05 / 05 / 2024

Peribacaları tepçi çeken inşaat

Peribacaları tepçi çeken inşaat

Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Göreme beldesinde peribacalarına yakın yerde gerçekleştirilen otel inşaatının sahibi, inşaat yapılan yerin söylenildiği gibi 1.derece sit alanı değil 3.derece sit alanı olduğunu ifade ederek “Burası 1998 yılında imara girmiştir” diye açıklama yaptı. 

Nokia, Uygun Fiyatıyla Dikkat Çeken C110 ve C300 Modellerini Tanıttı: İşte Teknik Özellikleri!

Nokia, uygun fiyatlı pazarlarda rekabetçi olmak için C110 ve C300 cihazlarıyla geri dönüş yapmayı planlıyor. İşte bu iki cihazın teknik özellikleriyle dikkat çeken fiyatları...

İş yeri kiralamalarında nelere dikkat edilmeli?

Artan konut ve iş yeri kiraları gündemden düşmüyor. Kiralarda yaşanan sorunlarla ilgili uzmanlardan dikkat çeken uyarılar geldi.

Mersin Mezitli Metrosu için imzalar atıldı!

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşımdaki vizyon projesi olan metro için imzalar atıldı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, metro projesine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

GYODER’in ismi ‘Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği’ olarak değişti!

GYODER'in ismi değişti. Dikkat çeken değişikliklerin yapıldığı 21. Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda GYODER'in kurumsal kimliğinde değişiklikler yapıldığı açıklandı.

Turizmcilere dikkat çeken tavsiye: Yatırımlarınızı Karadeniz'e yapın!

İklim değişikliğiyle birlikte turizm yatırımlarının da yönü değişecek. Peki turizm sektöründe neler olacak? İşte uzmanından dikkat çeken açıklamalar...

ABD Dışişleri'nden Grönland'ın satın alınmasına ilişkin açıklama!

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken tarafından Grönland'la ilgili dikkat çeken bir açıklama yapıldı. Buna göre, Washington, Grönland'ı satın almayacak.

Kripto paralar için dikkat çeken uyarı: Hepsi batacak!

İlk çıktığında değeri centlerle belirtilen Bitcoin, şu anda 50 bin doların üstünde işlem görüyor. Herhangi bir resmi kurumla, merkez bankası ile ilişkisi bulunmayan, ilk merkeziyetsiz kripto para olan Bitcoin’in ardından dünya piyasalarına 9 binin üzerinde kripto para girdi.

Muammer Keskin'den Şişli'nin yapı stokuna ilişkin açıklama!

Şişli’nin günlük nüfusunun gelip geçenlerle 3 milyonu aştığına dikkat çeken Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, ilçedeki çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Zülfü Demirbağ'dan Elazığ'daki depremzedeler için tepki çeken açıklama!

Deprem Araştırma komisyonuna deprem sonrasında yaşadıkları mağduriyetleri anlatmak için Elazığ Valiliği önünde toplanan depremzede vatandaşlarla konuşan AKP Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, "Sizin sorunlarınızı çözmeye gelmediler" dedi.

BUBA Properties ve Adozer Tower'dan iş birliği!

Son dönemde sağlık, sigorta, tarım ve dijital iletişim alanlarında fon yatırımlarıyla dikkatleri üzerine çeken BUBA Ventures çatısı altında kurulan BUBA Properties fon yatırım şirketi, Maslak bölgesinde inşa edilecek olan Adozer Tower projesi ile önemli bir işbirliğine imza attı.

Büyük İstanbul depremi için dikkat çeken açıklama!

Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, bölgedeki tektonik hareketliliklere ve İstanbul depremine ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı. Övgün Ahmet Ercan, İstanbul depremi için tarih verdi.

Bulgur Palas Yenileme Projesi için dikkat çeken Sulukule uyarısı!

Tarihi Yarımada sınırları içindeki Bulgur Palas ve çevresini kapsayan 9.5 dönümlük yenileme alanının imar planı oy çokluğu ile onaylandı.

Üçağız Yarımadası'nda tepki çeken villa için Bakanlık harekete geçti!

Antalya'nın Üçağız Yarımadası'nda, bir İngiliz tarafından İmar Barışı kapsamında Yapı Kayıt Belgesi alınıp inşa edildiği villayla ilgili son karar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından verilecek.

Peribacaları tepçi çeken inşaat Haberi

Peribacaları tepçi çeken inşaat

Nevşehir'de merkez ilçeye bağlı Göreme beldesinde peribacalarına yakın mesafede yapılan otel inşaatı kamuoyunda oluşan tepkilerin ardından otel inşaat sorumlusu Mustafa Kardeş ve eski Göreme Belediye Başkanı Mahmut Kardeş açıklamalar yaptı. 

Sputniknews'te yer alan habere göre otel inşaatının sorumlusu Mustafa Kardeş yaptığı açıklamada otel inşaatının sağında ve solunda bulunan yerler ile alakası olmadığını ve peribacalarına zarar vermediğini dile getirdi. 

Mustafa Kardeş, "Öncelikle bizlere bu açıklama fırsatını verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Arkamda görmüş olduğunuz binanın inşaatı ile ilgileniyorum. Bizim şu anda imara 1998 yılında girmiş bir alandan bahsediyoruz. Biz buraya 20 sene sonra proje çizerek inşaatımızı başlattık. Gerekli mercilere başvurduk. Aynı zamanda inşaatımız yapı denetim aracılığıyla kontrol altındadır. Göreme Belediyesi tarafından yapı inşaatı verilmiş bir inşaat. Gördüğünüz gibi peribacalarıyla uzaktan yakından alakası yok....