26 / 07 / 2024

Periyodik Muayene Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi

Periyodik Muayene Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi

Periyodik Muayene Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi 10 Şubat 2015'te, 12 bin TL sermaye ile Başakşehir İkitelli OSB Mahallesi 'nde, Murat Kemal Yeşikanat Müdürlüğü 'nde kuruldu.

TÜVTÜRK açıkladı! Araç muayene ücretleri cep yakıyor...

Periyodik olarak yapılan araç muayenesinde yetkili tek kuruluş olan ve ücretlerdeki yükseliş nedeni ile sıklıkla eleştirilerin odağında yer alan TÜVTÜRK’te muayene ücretinin özelleştirmeden sonra yükseldiği açıklandı.

Resmi Gazete'de yayımlandı: Muayene ücretlerine yüzde 50 zam geldi

Resmi Gazete'de yayımlanan Sağlık Hizmetleri Fiyatlandırma Komisyonu kararı vatandaşları şoke etti. Bazı uzmanlık dallarının muayene ücretlerine yüzde 50 oranında zam geldi. İşte yapılan zammın detayları...

Reils İnternational Laboratuvar Denetim Gözetim Muayene Ve Sertifikasyon Hizmetleri Ltd.Şti. kuruldu!

Reils İnternational Laboratuvar Denetim Gözetim Muayene Ve Sertifikasyon Hizmetleri Ltd.Şti. Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Kabataş tarafından kuruldu.

Certest Periyodik Kontrol Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Certest Periyodik Kontrol Hizmetleri Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Özdemir ve Fatih Gökhan Kayseri ortaklığında kuruldu.

Binalara periyodik muayene zorunluluğu geliyor! Tüm yapılar için yeni birim oluşturulacak! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Türkiye'deki binalar için periyodik muayene zorunluluğunun geleceğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Gt Araç Muayene Ve Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Gt Araç Muayene Ve Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Alper Koçak taarfından kuruldu.

Tetratürk Periyodik Kontrol ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tetratürk Periyodik Kontrol ve Mühendislik Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Bilir ve Mehmet Ocakçı tarafından kuruldu. 

Keçetest Muayene Ölçüm ve Kontrol Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keçetest Muayene Ölçüm ve Kontrol Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Kamil Sayıcı ve Yusuf Sayıcı ortaklığında kuruldu.

Teknik İsg Periyodik Kontrol Ve Ölçüm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Teknik İsg Periyodik Kontrol Ve Ölçüm Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Serdal Kapısız tarafından kuruldu.

Değişim Denetim Muayene ve Ölçüm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Değişim Denetim Muayene ve Ölçüm Hizmetleri Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 450 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sarıcı, Cengiz Şankaya ve Erkan Demirel ortaklığında kuruldu.

Probel Mühendislik Ve Muayene Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Probel Mühendislik Ve Muayene Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 40 bin TL sermaye bedeli ile Umut Elbir ve Tolga Sevindik ortaklığında kuruldu. 

Nobocert Uluslararası Belgelendirme Ve Muayene Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Nobocert Uluslararası Belgelendirme Ve Muayene Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cenk  Nalbantoğlu tarafından kuruldu. 

Aktest Periyodik Kontrol Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Aktest Periyodik Kontrol Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Çakır tarafından kuruldu. 

Periyodik Muayene Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Haberi

Periyodik Muayene Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi

Periyodik Muayene Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi 12 bin TL sermaye ile 10 Şubat 2015'te, Murat Kemal Yeşilkanat Müdürlüğü'nde kuruldu.


Periyodik Muayene Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1-Kamu ve özel sektöre ait kurum ve kuruluşlarda mevzuatlara ve standartlara uygunluğa dair, basınçlı kaplarla, kaldırma iletme makinalarıyla, çevresel ve kişisel maruziyetlerle ilgili (baca gazı, gürültü,titreşim, aydınlık, termal konfor ve hijyen vb) ölçümler, testler, muayeneler ve kontroller yapmak ve belgelendirme hizmetlerinde bulunmak. 2-Mevzuat çerçevesinde ihtiyari ve zorunlu alanlarda özel veya kamu labaratuvarlarının,muayene ve belgelendirme kuruluşlarının ulusal ve uluslar arası kabul görmüş teknik kriterlere göre faaliyet gösterdiğinin onaylanması. 3-Resmi ve özel kurum ve kuruluşlara ait tesis, bina, makina ve teçhizatlartını mutabakatlı kıymet takdirlerinin yapılması, ekonomik ömürlerinin tespit edilmesi ekspertizlik işlemlerinin yürütülmesi, sigortacılık ve bankacılık alanları...