05 / 05 / 2024

permak grub haberleri

permak grub haberleri

Permak'ın Venedik'teki otelini St. Regis işletecek Permak Grubu, geçtiğimiz dönemde satın aldığı, Venedik'teki San elemente Adası üzerinde yer alan otelin açılışı için çalışmalarını sürdürüyor.

Arka arkaya indirim haberleri geliyor! Ayçiçek yağına bir indirimde A101'den yapıldı

Pandemi döneminden beri arka arkaya yapılan zamların ardından indirim haberleri de arka arkaya gelmeye başladı. Şimdi de Ayçiçek yağında büyük indirim A101'den yapıldı. A101 market zinciri ayçiçek yağında büyük indirim gerçekleştirdiğini ilan etti.

İnşaat sektörü indirim haberleri ile çalkalanıyor! İnşaat demir fiyatları dibe vurdu! Demir fiyatları ne kadar?

İnşaat demir fiyatları son zamanlarda üst üste gelen indirim haberleri çalkalanıyor. Bugün demir fiyatlarına yine 100 lira indirim geldi. 1 ton demir 15 bin 650 lira oldu. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 inşaat demir fiyatları

Günlük kiralamalar nasıl engellenir?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "günlük kiralık daire" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Emlakçıların kiralamalarda sorumluluk alması!

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "emlakçıların kiralamalarda sorumluluk alması" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Sitelerde güvenlik sorunu!

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "sitelerde yaşanan güvenlik sorunu" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Site sakinlerinin toplantılara katılmama sorunu!

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "site sakinlerinin toplantılara katılmaması" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Kiracıların aidat sorunu!

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "kiracıların aidat sorunu" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Site yöneticisi nasıl olmalıdır?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "site yöneticisinde olması gereken özellikler" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Sitelerdeki mesai sorunu!

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "sitelerde mesai" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Sitelerde ek aidat alınabilir mi?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "ek aidat" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Yönetim planının önemi!

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "yönetim planının önemi" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Sitelerde güvenlik nedir?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "sitelerde güvenlik nedir" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Kiracılar dikkat!

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için sitelerde istihdam ettirilen personellerin işten ayrıldıklarında ya da çıkartıldıklarında ödenen tazminatlarının nereden ödendiğini yazdı...

permak grub haberleri Haberi

permak grub haberleri

Permak'ın Venedik'teki otelini St. Regis işletecek Permak Grubu, geçtiğimiz dönemde satın aldığı,Venedik'teki San elemente Adası üzerinde yer alan otelin açılışı için çalışmalarını sürdürüyor.


Türkiye'den İtalya'ya yapılan en büyük doğrudan turizm yatırımı olanotelin işletmesini dünyanın en büyük otel ve resort zincirlerinden Starvvood bünyesindeki St. Regis

yapacak.


Haziran ayı itibariyle kapılarını ziyaretçilerine açacak olan St. Regis Venice San elemente Palace,ekim ayında kapsamlı bir renovasyona girecek.


25 milyon euro yatırımla renove edilecek otel 2015 yılının ilkbaharında

tekrar kapılarını...