05 / 05 / 2024

permakın otel

permakın otel

Permak'ın Venedik'teki otelini St. Regis işletecek Permak Grubu, geçtiğimiz dönemde satın aldığı, Venedik'teki San elemente Adası üzerinde yer alan otelin açılışı için çalışmalarını sürdürüyor.

Assan Gayrimenkul'den, Ataşehir'e 213 odalı otel geliyor!

Assan Gayrimenkul, Ataşehir'deki yeni otel yatırımı için düğmeye bastı. Assan Gayrimenkul'ün otel projesi 749 milyon 256 bin 976 TL'ye mal olacak.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, turizm şirketlerine çalıştı Hangi firmaya ne kadar teşvik verildi?

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, mayısta 824 yatırım teşvik belgesi düzenledi. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, mayıs ayında en yüksek tutarlı teşvik belgesinin, 1 milyar 969 milyon lirayla Özaltın Otel İşletmeleri AŞ'nin yatırımı için düzenlendiği belirtildi.

Global Yatırım Holding'in Karaköy'deki binası otel oluyor!

Yük taşımacılığı sektöründen çıkma kararı alan Global Yatırım Holding Başkanı Mehmet Kutman, Karaköy'deki holding binasının otel yapılacağını belirterek, yatırımla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Radisson Hotel Group 250'yi aşkın otel anlaşması yaptı!

Dünyanın lider otel gruplarından Radisson Hotel Group, 2021’de EMEA bölgesinde 50'yi aşkın otel imzasına ve 30'a yakın açılışa ulaşarak EMEA portföyünde önemli genişleme adımlarıyla başarılı bir üçüncü çeyreğe imza attı.

Hotel Les Ottomans ihalesinin perde arkası!

Akbank, 430 milyon TL bedelle Hotel Les Ottomas'ın yeni sahibi oldu. Akbank, Aysal'ın borçlarına karşılık oteli icradan almış oldu. İhaleyle ilgili tüm bilgilere ulaşıldı. Akbank'ın otel ile ilgili alacağı kararlar yakından takip ediliyor.

Metgün Otel Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Metgün Otel Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Sarıyer'de 500 binTl sermaye bedeli ile Metin Güneş ve Halis Ezer tarafından kuruldu.

Aybars Yıldırım Çeşme'de otel inşaatı ruhsatıyla apartman mı yaptı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu’nun Çeşme’deki villasında kaçak tadilatının ardından bir iddia daha orataya atıldı. CHP’li Aybars Yıldırım'ın otel inşaatı ruhsatıyla apartman diktiği öne sürüldü...

Komşuya verilen zarar konut sigortası kapsamında! 

Konut sigortaları doğal olayların dışında komşulara verilen zararları, evdeki değerli eşya ve parayı, misafirlerin canlarını bile teminat altına alıyor. Ev oturulamaz hale geldiğinde güvenlik hizmetinin yanı sıra sigortalıların otel konaklama masrafları da karşılanıyor. 

Yükselir Group Rusya'da iki saray binasını otel yapacak!

Son 3 yılda turizm sektörüne daha fazla ağırlık veren Yükselir Group, üçüncü büyük otel yatırımını yönetim kurulu üyelerinin Rusya'da yaptığı toplantı sonucunda St Petersburg ve Moskova'ya yatırım yapacak.

Şanlıurfa Göbeklitepe'ye otel yatırımı bekleniyor!

UNESCO Dünya Miras Listesi'ne alınan Şanlıurfa'nın Göbeklitepe bölgesinde konaklama sıkıntısı yaşanıyor. Şehre büyük firmaların otel yatırımı yapması bekleniyor.

MIPIM 2018’de Balıkesir rüzgarı esti!

Uluslararası yatırımcıların, otel gruplarının ve fon yöneticilerin şehir planlamacıları ile buluştuğu dünyanın önde gelen fuarlarından MIPIM 2018’de Balıkesir rüzgârı esiyor.

Cubes Ankara’nın otel bölümü için imzalar atılıyor!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen şirketleri arasında yer alan Nuhoğlu, Dalgıç ve Lejant’ın birlikte hayata geçirdiği Cubes Ankara projesinin otel bölümü için dünyanın prestijli otel zincirlerinden Marriott International ile anlaşma sağlandı.

Avea binası otel mi olacak?

İstanbul'un en değerli bölgesi Maçka'da yer alan Avea'nın binası satılıyor. Bazı turizm gruplarının talip olduğu binanın otel olarak kullanılması planlanıyor. 

permakın otel Haberi

permakın otel

Permak'ın Venedik'teki otelini St. Regis işletecek Permak Grubu, geçtiğimiz dönemde satın aldığı,Venedik'teki San elemente Adası üzerinde yer alan otelin açılışı için çalışmalarını sürdürüyor.


Türkiye'den İtalya'ya yapılan en büyük doğrudan turizm yatırımı olanotelin işletmesini dünyanın en büyük otel ve resort zincirlerinden Starvvood bünyesindeki St. Regis

yapacak.


Haziran ayı itibariyle kapılarını ziyaretçilerine açacak olan St. Regis Venice San elemente Palace,ekim ayında kapsamlı bir renovasyona girecek.


25 milyon euro yatırımla renove edilecek otel 2015 yılının ilkbaharında

tekrar kapılarını...