19 / 05 / 2024

Perpanın yeni ısıtma ve havalandırma sistemi

Perpanın yeni ısıtma ve havalandırma sistemi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Perpa esnafı ile kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Topbaş ve Vali Mutlu kazan dairesine inerek yeni ısıtma ve havalandırma sistemini devreye alan düğmeye birlikte bastı.

Yeni kentsel dönüşüm süreci nasıl ilerleyecek? 1,5 milyon TL’lik destek yeterli mi?

Yeni kentsel dönüşüm sürecinin nasıl yürüyeceği merak ediliyor. Evini yenilemek isteyenler yasa ile ilgili detayları araştırıyor. İşte yeni kentsel dönüşüm ile ilgili merak edilenler...

Konut yatırımcısının yeni limanı KKTC!

Yerli ve yabancı gayrimenkul yatırımcısının yeni rotası Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti oldu. Kıbrıs'a en çok yatırımı İsrailliler yapıyor.

Emeklilik için gereken prim günü sayısı 7200'e düşüyor: Yeni düzenleme detayları

Emeklilik süreci, farklı meslek grupları ve sigorta kollarına bağlı olarak değişiklik gösterebilmektedir. Son zamanlarda gündeme gelen önemli bir gelişme ise emeklilik için gereken prim günü sayısının düzenlenmesi ile ilgilidir. İşte 1 milyon kişiyi yakından ilgilendiren yeni emeklilik düzenlemesi..

Emeklilikte yeni gelişme! Prim gün sayısı için hamle geliyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT düzenlemesinin ardından sevindiren bir açıklama yaptı. Prim gün sayısı için yeni düzenleme geliyor. İşte tüm detaylar...

Depremzedelere açılsın denmişti! Şato villaların sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından, Bolu Mudurnu'daki şato villaların depremzedelerin barınmasına açılması talep edilmişti. Şirketin sahibi açıkladı: İnşaat tamamlanmadı, altyapı, su, ısıtma yok! 

OnePlus yeni ürününü piyasaya sürüyor! 7 Şubat'ta tanıtılacak

 Çinli akıllı telefon üreticisi OnePlus , en son ürünü olan OnePlus Ace 2'yi piyasaya sürmeye hazır. Ace 2'nin performansının birinci  sınıf kalmasını sağlamak için yeni ve geliştirilmiş bir soğutma aksesuarı olan 27W donma noktalı soğutma arka klipsini de piyasaya sürüyor.

Kiracılar aman dikkat! Kira artışına yeni sınır mı gelecek?

Kira artışına yeni sınır yolda mı? TESK Başkanı Bendevi Palandöken bu konuda açıklamada bulundu. İşte detaylar!

Gram altında asıl rekor şimdi belli oldu! O gün yeni zirve gelecek! 1.150 TL yanında sönük kalacak! Hemen bakın!

Gram altın, yeni yılın ilk işlem gününde de yukarı yönlü hamlelerine devam ediyor. Gram altın ne kadar olacak? sorusu araştırılırken, rekor rakam belli oldu.  O gün yeni zirve gelecek! 1150 TL yanında sönük kalacak! Hemen bakın!

Yeni Range Rover Sport: Sportif lüksün yeni adı! Yeni Range Rover Sport fiyatları kaç lira? 16 Mayıs 2022 fiyat listesi

Sportif lüksün yeni adı Yeni Range Rover Sport, segmentteki lider özellikleriyle dikkat çekiyor. Peki Yeni Range Rover Sport fiyatları kaç lira? İşte Yeni Range Rover Sport 16 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Chelsea'yı almayacak, Bodrum'dan malikane alacak! Muhsin Bayrak'ın yeni sözü!

Türk iş insanı Muhsin Bayrak geçen haftalarda Chelsea'yi satın alacağını açıklayarak gündeme gelmişti. Basın toplantısıyla Chelsea'yi almaktan vazgeçtiğini söyleyen Muhsin Bayrak,  Rus iş insanı Roman Abramovich'e Bodrum'da helikopter pisti olan bir malikane hediye etmek istediğini açıkladı.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul ile yeni bir çağın kapısını aralıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, restore edilen Tarihi Şile Deniz Feneri'nin açılışını gerçekleştirdi. Törende açıklamalarda bulunan Karaismailoğlu, "Türkiye'nin denizlerdeki lojistik hakimiyetini artıracak Kanal İstanbul ile ulaşım sektörü ve denizcilik alanında yeni bir çağın kapıs

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul ile yeni bir çağın kapısını aralıyoruz!

Çılgın proje ile ilgili önemli açıklamalar yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, son zamanların gündem konuları arasında yer alan Kanal İstanbul ile ulaşım sektörü ve denizcilik alanında yeni bir çağın kapısının aralandığını belirtti.

Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün yeni binası yükseliyor!

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yapımına başlanan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün yeni binası hızla yükseliyor.

Perpanın yeni ısıtma ve havalandırma sistemi Haberi

Perpanın yeni ısıtma ve havalandırma sistemi


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Perpa esnafı ile kahvaltıda bir araya geldi ve 5 bin klimayı devre dışı bırakacak olan düğmeye bastı.


İstanbul’un en büyük ticaret merkezlerinden biri olan Perpa önemli bir adım atarak merkezde bulunan 5 bin klimayı devre dışı bıraktı. 12 milyon liraya mal olan çevreci girişim 69 bin metre kare alana kurulu Perpa’daki 5 bin klimanın sökülmesiyle sağlandı. Daha önce ısıtma ve soğutmanın yapıldığı klimalar yerine iş yerlerinin üzerinden geçen 33 kilometre uzunluğundaki özel boru sistemi ile yapılacak.

Yeni sistemin açılışında kahvaltıda buluşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu kurdeleyi birlikte kesti. Açılıştan önce konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, yeni dönemde katılımcı demokrasiyi önemsediğini vurgulayarak imar planların Perpa isteklerine göre düzenleneceğini...