05 / 05 / 2024

personel alımı branş dağılımı

personel alımı branş dağılımı

Bakanlık resmen açıkladı, Devlete binlerce personel alınacak. Başvurular ise İŞKUR üzerinden alınacak. Başvurup da şartları taşıyan herkes, devlette işe alınacak. Toplamda 20 bin kişilik kadro açıldı. İşte detaylar…

Adalet Bakanlığı'nın personel alım süreci sona erdi: (CTE) için yapılan 626 işçi alımının sonuçları açıklandı!

Adalet Bakanlığı'nın Ceza İnfaz Kurumları için 626 sözleşmeli personel alımına dair sözlü sınav sonuçları duyuruldu. Bu sonuçlar, 10 ayrı branş için yapılan alım sürecini kapsıyor. CTE sözleşmeli personel sınav sonuçlarına nasıl ve hangi platformdan erişilebilir? İşte detaylar...

Acun Medya’dan personel alımı ilanı! İşte detaylar!

Acun Medya, resmi kariyer internet sitesi aracılığıyla personel alımı yapacağını duyurdu. KPSS şartının gerekmeyeceği bu alımlar, 7 farklı branşta gerçekleştirilecek. Kurum, bu alımlarla çeşitli projelerde istihdam sağlayacak. İşte KPSS gerektirmeyen o branşlar ve detayları...

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak, hangi branştan personel alacak?

Kültür ve Turizm Bakanlığı 2023 yılında personel alımı yapacağını duyurdu. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak, hangi braştan personel alacak? İşte detaylar...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan tam 2431 personel alımı! Alım yapılacak alanlar belli oldu!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2431 personel alımı gerçekleştireceğini paylaştı. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada branş dağılımına ve detaylara yer verildi.

Milli Savunma Bakanlığı 30 bin 62 personel alımı yapıyor! Kadro ve branş dağılımı nasıl olacak?

Milli Savunma Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde görev yapacak 30 bin 62 personel alımı yapacağını duyurmuştu. Bakanlık tarafından istihdam edilecek 30 bin 62 kişi için aranan şartlar ve branş dağılımı ile ilgili merak edilen detaylar haberimizde yer alıyor.

Diyanet İşleri Başkanlığı sürpriz personel alımı yapacak! Tam 4.538 personel alınacak!

Diyanet İşleri Başkanlığı 4.538 personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere dört farklı branşta 2099 kadın ve 2439 erkek personel alınacak. Peki DİB personel alımı koşulları neler?

Millî Eğitim Bakanlığı 5 bin sözleşmeli personel alımı yapılacak! Başvuru şartları neler?

Millî Eğitim Bakanlığı, 5 bin sözleşmeli personel alımı yapacak. Bu kapsamda, ÖSYM tarafından KPSS tercih kılavuzu yayımlandı. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar, MEB personel alımı hakkında detaylı bilgi almak için branş dağılımı ve başvuru tarihleri gibi konulara odaklanmış durumda.

ASELSAN’dan KPSS şartsız personel alımı! Tecrübeli/tecrübesiz çok sayıda personel alınacak!

ASELSAN bünyesinde istihdam etmek üzere altı branşta personel alımı yapacağını duyurdu. Askeri Elektronik Sanayi (ASELSAN) bünyesinde istihdam edilmek isteyenler için kapı aralandı. Aralarında yazılım, ısıl tasarım, proje mühendisi gibi branşların da bulunduğu iş ilanında KPSS şartı aranmıyor.

Sağlık Bakanlığı 42 bin 500 personel alımı ne zaman? Geri sayım başladı! Branşlar açıklandı mı? Şimdi detaylara bakın!

Sağlık Bakanlığı bünyesinde görevlendirilmesi amacıyla 85 bin personel alımı gerçekleştirileceği açıklanmıştı. Sağlık Bakanlığı 42 bin 500 personel alımı ne zaman? Geri sayım başladı! Branşlar açıklandı mı? Şimdi detaylara bakın!

Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı belli oldu mu? Branşlar açıklandı mı? Atanmak isteyenler şimdi bakın!

Merakla beklenen Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı belli oldu mu? Branşlar açıklandı mı? Atanmak isteyenler şimdi bakın!

Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı ne zaman? 2023 Sağlık Bakanlığı personel alımı branşları belli mi? Hemen bakın!

Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı ne zaman? 2023 Sağlık Bakanlığı personel alımı branşları belli oldu mu? İşte merak edilen ayrıntılar...

Milli Eğitim Bakanlığı personel alımı ne zaman? 27 branşta MEB memur alımı!

MEB 27 branşta memur alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Peki Milli Eğitim Bakanlığı personel alımı ne zaman? İşte detaylar!

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı şartları nelerdir? Tarım ve Orman Bakanlığı 1613 personel alımı branşları!

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımına dair merak ediliyor. İşte Tarım ve Orman Bakanlığı 1613 personel alımı detayları!

personel alımı branş dağılımı Haberi

personel alımı branş dağılımı

Sağlık Bakanlığı’na personel alımı ile ilgili konuşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 15 Mart’tan itibaren başvuruların başlayacağını açıklamıştı. 10 bin sürekli işçi ile 10 bin sözleşmeli sağlık personeli olmak üzere toplamda 20 bin personel alımı yapılacağını duyurmuştu.

Konuyla ilgili Twitter’dan açıklama yapan Bakan Koca, Cumhurbaşkanlığı tarafından verilen atama izninin ardından Sağlık Bakanlığı’na 10 bin sürekli işçi ve 10 bin sözleşmeli sağlık personeli olmak üzere 20 bin alım daha yapılacağını belirtmişti. Bu kapsamda KPSS puanına göre Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılacak merkezi yerleştirmeyle 10 bin sözleşmeli sağlık personeli alım sürecinin başlatıldığını kaydeden Bakan Koca, branş dağılımlarının da yer aldığı bilgilerin, tercih kılavuzu hazırlanmak üzere ÖSYM’ye gönderildiğini kaydetmişti…

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BRANŞ DAĞILIMI

800 ebe, 5 bin 175 hemşire ve...