17 / 05 / 2024

Pervez Müşerref pakistan

Pervez Müşerref pakistan

Yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre, geçirdiği kalp krizinin ardından Ravalpindi kentindeki Silahlı Kuvvetler Kardiyoloji Enstitüsü'ne kaldırılan Müşerref'in tedavi gördüğü odanın üst katında çıkan yangın kısa sürede söndürüldü...

Dev bankadan Türkiye için korkutan uyarı! Kur krizi kapıda mı?

Japonya'nın önde gelen bankalarından Nomura, Türkiye'nin de aralarında olduğu 7 ülke ile ilgili kritik bir uyarıda bulundu. Dev banka, Türkiye, Mısır, Romanya, Sri Lanka, Çek Cumhuriyeti, Pakistan ve Macaristan'da kur krizi yaşanma riski olduğunu açıkladı.

Türk müteahhitler Pakistan'da 3,4 milyar dolarlık proje üstlendi!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Türkiye-Pakistan İş Konseyi Başkanı Ahmet Cengiz Özdemir, Türk müteahhitlerin Pakistan'da bugüne kadar 3,4 milyarlık proje üstlendiğini dile getirdi. 

TOKİ'den İzmir'e 3 yeni okul! İhalesi yarın!

İzmir İli, Buca İlçesi 24 Derslikli Müşerref Mahmut Tınas Ortaokulu, Menderes İlçesi 24 Derslikli Menderes Anadolu Lisesi, Gaziemir İlçesi Atıfbey Mahallesi 24 Derslikli Sarnıç Remzi Doğan İlkokulu ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatları İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Türk inşaat şirketinden Pakistan’a 755 milyon dolarlık proje!

Ankara merkezli inşaat ve mühendislik şirketi Dolsar, Pakistan'ın Khyber Pakhtunkhwa Eyaleti’nde 755 milyon dolarlık proje üstlenecek.

Pakistan'da inşa edilen dev şehir için Türk firmalara yatırım çağrısı!

Pakistan'ın başkenti İslamabad'da inşası devam eden konut ve yaşam alanları projesi için görüşmeler yapmak amacıyla Türkiye'ye gelen yetkililer, Türk firmalarına yatırım çağrısında bulundu.

Gayrimenkulde sanal tanıtım dönemi!

Gayrimenkul Yurtdışı Tanıtım Derneği, yabancı yatırımcıları Türkiye’ye çekmek için atağa geçti. Sektörde sanal fuarlara hız verilecek. 2020’nin sonunda ise tanıtım turları yapılacak. Ürdün, Katar, Kuveyt, Çin, Pakistan, Hindistan, İngiltere, İsveç, Norveç ve Fransa öncelikli olacak.

Gayrimenkulde yeni pazar hedefi Çin, Hindistan ve Pakistan!

Gayrimenkul Yurtdışı Tanıtım Derneği Başkanı Faruk Akbal yaptığı açıklamada gayrimenkulde yeni hedef pazarlar Çin, Hindistan ve Pakistan olduğunu söyledi.

TOKİ'den Pakistan, Endonezya, Sri Lanka ve Somali'ye konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Pakistan, Endonezya, Sri Lanka ve Somali'deki afetlerin ardından bölgelerde yardım amaçlı konut, eğitim ve sağlık tesisleri inşa etti.

Türk müteahhitler Pakistan'da 68 proje üstlendi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Serena Hotel'de gerçekleştirilen Türkiye-Pakistan İş Forumu'nda gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan; "Müteahhitlik firmalarımız, Pakistan'daki büyük çaplı enerji ve altyapı projelerine taliptir" dedi...

Pakistan'da Diyanet'in inşa ettiği anaokulu açıldı!

Diyanet İşleri Başkanlığı Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü'nün destekleriyle Pakistan'ın Mansehra kentinde bulunan Reerh köyünde inşa edilen 73 öğrenci kapasiteli anaokulu hizmete açıldı.

Arçelik’ten Dawlance markasıyla Pakistan'a ilk mağaza!

Dawlance’ı satın alarak 2016 yılında dünyanın en kalabalık nüfusuna sahip ülkelerinden olan Pakistan pazarına adım atan Arçelik, ülkedeki ilk mağazasını açtı.

Türk müteahhitler Pakistan'da ciddi projelere imza atıyor!

Ticaret Bakanı Pekcan, "Müteahhitlerimiz, Pakistan’da da ciddi projelere imza atıyorlar. Ülkenizde çoğunlukla enerji, altyapı, inşaat ve danışmanlık sektörlerinde olmak üzere 62 projemiz bulunuyor. Söz konusu büyük çaplı projelerde karayolu projeleri başı çekmektedir" dedi...

İHH'dan İdlib'de dul ve yetim ailelerine konut yardımı!

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı, Pakistan'ın en önemli STK'larından Hubeyb Vakfı ile İdlib ilinde dul ve yetim aileleri için başlattığı konut projesi kapsamında inşaatı tamamlanan ilk binaların açılışını yaptı.

Pervez Müşerref pakistan Haberi

Pervez Müşerref pakistan


Pakistan'ın eski Devlet Başkanı Pervez Müşerref'in tedavi gördüğü hastanede yangın çıktı.


Yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre, geçirdiği kalp krizinin ardından Ravalpindi kentindeki Silahlı Kuvvetler Kardiyoloji Enstitüsü'ne kaldırılan Müşerref'in tedavi gördüğü odanın üst katında çıkan yangın kısa sürede söndürüldü.


Yangının, kısa devre yapan elektrik kontağından çıktığı anlaşılırken, gazetecilere açıklamalarda bulunan Müşerref'in avukatı Ahmed Rıza Kasuri, eski Devlet Başkanına herhangi bir zarar gelmediğini söyledi.


Kasuri ayrıca, yarın görülecek vatana ihanet davasının sekizinci duruşmasına Müşerref'in katılmasının düşük bir ihtimal olduğunu, yoğun bakımdan çıksa da müvekkilinin doktor raporları çerçevesinde dinlendirildiğini söyledi.


Müşerref, hakkında vatana ihanet suçlaması ile açılan davanın üçüncüsüne katılmak üzere 2 Ocak'ta evinden ayrılmasının ardından yolda kalp krizi geçirmiş, daha sonra Ravalpindi kentindeki Silahlı Kuvvetler Kardiyoloji Enstitüsü'ne...