05 / 05 / 2024

pervin kınık kentsel dönüşüm açıklaması

pervin kınık kentsel dönüşüm açıklaması

Elazığ’daki 6.8’lik depremden sonra kentsel dönüşüm konusu tekrar gündem oldu. Kentsel dönüşümün çalışmalarını ve iyileştirme politikalarının değerlendirmesini Yüksek Mimar Pervin Kınık açıkladı.

Ekrem İmamoğlu: 50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık!

2024 Yerel Seçimleri'ne sayılı günler kala İstanbul'da seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Ekrem İmamoğlu yaptığı son dakika paylaşımında "50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık." dedi.

İstanbul'da kentsel dönüşüm birliği! Bakanlık kentsel dönüşüm için özel birim kurdu!

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı Yönetmeliği resmen yayımlandı. Depreme dayanıklı yapı stokunun hedeflendiği planda İstanbul genel müdürlük çatısı altında özel bir oluşturuldu.

Bakanlık açıkladı! Kentsel dönüşümde belediyeler devre dışı...

Marmara Bölgesi'nde beklenen deprem nedeni ile İstanbul'da imar faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın büyük kentsel dönüşümü başlatabilmesi için kanun düzenlemesine gidildi. Buna göre, yeni kentsel dönüşüm yasası, önemli değişiklikler içermekte. İşte haberin det

İhsan Çulhalık: Kentsel dönüşüm yalnızca depreme değil kasırga ve sellere de uygun yapılmalı!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık son dönemlerde sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili olarak yaptığı açıklamada dönüşümün sadece depreme değil, kasırga ve sellere de dayanıklı yürütülmesi gerektiğini söyledi. 

Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa Çarşı şehre yeni bir soluk getirecek!

Polat imzasıyla şehrin dinamiklerine modern bir yorum katan ve Türkiye’deki en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Piyalepaşa Çarşı kapılarını açıyor. 

İzmir'deki en büyük kentsel dönüşüm projesinin planları yeniden askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İzmir'deki en büyük kentsel dönüşüm projesinin planlarını yeniden askıya çıkardı.

Çamur Gayrimenkul Mimarlık Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çamur Gayrimenkul Mimarlık Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Çamur tarafından kuruldu.

Herkesin beklediği haber sonunda geldi! Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümü başlıyor!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, vatandaşlara Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşümü alanının yarın açılacağını açıkladı. İşte detaylar!

Forum Göztepe geliyor! İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesine Belediye Başkanı Selvitopu’dan destek

Turkmall eli ile Esentepe'de uygulanacak ve İzmir'in en büyük kentsel dönüşüm projesi unvanını alacak olan Forum Göztepe'ye Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu desteklerini iletti. İşte detaylar…

7. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde neler konuşuldu?

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfının liderliğinde Management Plus Danışmanlık ve Eğitim tarafından her sene organize edilen bu sene de 7. si gerçekleştirilen “Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi” 26 Mayıs Perşembe günü Fairmont Quasar Otel'de yapıldı. İşte detaylar...

Bursa'nın en büyük kentsel dönüşüm projesi başlıyor!

Geçirdiği koronavirüs hastalığı nedeniyle bir süredir dinlenen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş kentsel dönüşüm çalışmaları için sahaya iniyor.

İstanbul'un en büyük kentsel dönüşümü başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Üsküdar Kirazlıtepe Mahallesi'nde İstanbul'un en büyük kentsel dönüşüm çalışmalarının başladığının müjdesini verdi.

İzmir tarihinin en büyük kentsel dönüşümü başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir Bayraklı'da İzmir tarihinin en büyük kentsel dönüşümünün başladığını dile getirdi.

pervin kınık kentsel dönüşüm açıklaması Haberi

pervin kınık kentsel dönüşüm açıklaması

Elazığ’daki 6.8’lik depremden sonra kentsel dönüşüm konusu tekrar gündem oldu. Kentsel dönüşümün çalışmalarını ve iyileştirme politikalarının değerlendirmesini Yüksek Mimar Pervin Kınık açıklama yaptı.

Yüksek Mimar Pervin Kınık, şu açıklamalarda bulundu:

Deprem vergileri ile kentsel dönüşüme 35 milyar lira harcandı

"Kentsel dönüşüm konusunda 3 ayrı taraf var; yerel yönetim, vatandaş ve yüklenici firma. Bu 3 tarafında bir anlaşma ile bir araya gelmesini bekliyoruz, bu çok kolay bir şey değil. Özellikle büyük şehirlerde arazi kullanımı daha zor ve kısıtlı olduğu için buralarda dönüşüm çok daha zor oluyor ancak buna nazaran Anadolu'da daha ciddi adımlar atıldığını görmekteyiz. Bu sene Bakanlık desteğiyle yapılan kentsel dönüşüm kongresinde başarılı olan yerel yönetimlere biz ödüller verdik. Buna ek olarak Malatya'da Bey dağı, Hekimhan ve Yeşilyurt ilçelerinde kentsel dönüşüm yapıldığını,...