09 / 05 / 2024

pes faydaları

pes faydaları

PES (Premium Emlak Sistemi) detayları kapsamında Yeşil Holding İnşaat Grubu'nun kolay ev almaya yönelik başlattığı bir sistem bilgisini verebiliriz. PES sisteminin detayları aşağıda yer alıyor...

Deprem yönetmeliğine kafa tutan bu inşaat görenlere 'pes' dedirtti! 

Depremler sonrası, kentsel dönüşüm ve bina güçlendirmenin önemi bir kez daha anlaşılırken sosyal medyada güçlendirme çalışması yapılan bir binanın fotoğrafları görenleri 'pes' dedirtti. İşte o inşaat...

Konut ve barınma krizi küresel boyutlara ulaştı: Haftalığı 6 bin TL olan çadır pes dedirtti!

Giderek büyüyen konut ve barınma krizi kamuoyunun gündeminden düşmezken haftalığı 6 bin TL olan çadır adeta pes dedirtti. 

Bankalar artık toplumsal faydaya göre not alacak! Vatandaşlar ne diyor?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, bankalara toplumsal faydalarına göre not vermeye başlanacağını bildirdi. Peki vatandaşlar bu konu ile ilgili ne düşünüyor? İşte Prof. Dr. Şenol Babuşcu'nun X sosyal medya hesabından paylaşıtığı o gelişmeye gelen yorumlar... 

Kira sözleşmesinde e-kontrat sistemiyle bölgedeki kiralık evler haritalandırılacak! İşte sistemin faydaları...

Artık kira sözleşmeleri de e-kontrat şeklinde yapılabilecek. İşte kirada e-kontrat sistemi ile ilgili detaylar...

Keçi kılından yüksek performanslı ses ve ısı yalıtım malzemesi üretildi! İşte faydaları...

Marterm, Kahramanmaraş'ta son bir senedir akademisyenlerden oluşan bir kadroyla AR-Ge faaliyetleri yürüterek, 'Keçi kılı içerikli ses ve ısı yalıtım' ürününün üretimine başladı. Keçi kılından yüksek performanslı ses ve ısı yalıtım malzemesi resmen üretildi. Peki nerelerde kullanılır, faydaları neler

Kia Rio’ya gelen zam ‘pes artık’ dedirtti! Rio’ya tamı tamına 108 bin 708 TL zam geldi!

Kia, ağustos ayı fiyatlarını açıkladı. Ağustos ayı kapsamında tüm modellerinin fiyat listesinde güncellemeye giden Kia, Rio modeline tam 107 bin 708 TL zam yaptı.

Lüks sitede kaçak inşaat! Kiracı oldukları eve ruhsatsız eklenti yaptılar

İstanbul Sarıyer’de, konumlanan bir sitede iddiaya göre kiracı olarak sitede ikamet eden kiracılar yapıya ruhsatsız eklenti yaptı. İnşaat 4 kez mühürlenmesine rağmen pes etmediler. İşte detaylar...

Mor renkli bu meyve güçlü bir bağışıklık sağlıyor!

Sağlık üzerindeki faydaları ve yüksek antioksidan içeriğiyle “mucizevi meyve” olarak da bilinen mor renkli bu meyvenin çiğnenebilir jel formu da çıktı.

2.5 litre kolanın fiyatı 40 TL olacak! Rekor zam geliyor, vatandaş pes etti!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 28 Mayıs'ta zaferle sonuçlanan seçimlerinin ardından zam furyası devam ediyor. Son zam haberi ise 2.5 litrelik Coca Cola'nın fiyatının şaşırtıcı derecede artmasıyla geldi.

Fahiş kira isteyen ev sahiplerinin yeni yöntemi pes dedirtti!

Deprem göçüyle fiyatları bir anda yükselen kiralık evlerin valiliklerce mühürlenmesi üzerine mülk sahipleri, adeta karaborsa yoluna gitti. İşte detaylar...

Ev alacaklar dikkat! Emlak dolandırıcılarının son yöntemi pes dedirtti! 

Kendisini emlakçı olarak tanıtan dolandırıcıların yeni yöntemi pes artık dedirtti. ''Mesai bitti'' yalanıyla günde 5 kişiyi dolandırıyorlar.

Ramazan öncesi gıda ve sebze ürünlerine yapılan zamlar pes dedirtti! Bakın hangi ürünlere zam yapıldı! 

Peynirden tutun bibere, kuru soğandan ete kadar temel tüketim gıdaları ve sebzeye Ramazan öncesi zam yapıldı. Zamlar devam ederken vatandaşın da alım gücü gittikçe azalmaya başladı. 

Müjde...Müjde...Müjde...Hemen e-Devlet`e girin tık diye 3 bin 295 TL parayı alın!

Çocuk yetiştiren dar gelirli hanelere maddi destek! PTT ve bankalardan gelen parayla hane halkı rahat bir nefes aldı. Geçici veya kalıcı faydalar için odak noktası, çocuklu aileleri desteklemektir. Yoksullar ve çocuklu ailelere 3 bin 708 liraya kadar maddi yardım yapılıyor.

pes faydaları Haberi

pes faydaları


PES (Premium Emlak Sistemi), Yeşil Holding İnşaat Grubu’nun kolay ev almaya yardımcı olmak amacıyla geliştirmiş olduğu bir sistemdir. Yeşil GYO PES (Premium Emlak Sistemi) detayları olarak kolay ev alınırken aynı zamanda gelir sağlayan gayrimenkul finansman modeli olduğunu söyleyebiliriz.

Yeşil GYO premium emlak sistemi ile Yeşil Holding bünyesinde bulunan veya iştiraki olan şirketlerin projelerinde her zaman avantajlı ve yüksek gelire sahip gayrimenkullerin alınması sağlanıyor.


PES (Premium Emlak Sistemi) detayları içerisinde sağladığı avantajlardan söz etmek gerekirse merak edilen sorular şöyle cevaplanıyor:


1) Standart kiradan 2 kat fazla garantili kira geliri sağlanabiliyor… 


Türkiye’de ilk kez gayrimenkulü gerçek bir yatırım aracına dönüştüren Innovia Suites, İstanbul başta olmak...