26 / 07 / 2024

Peşin fiyatına konut alan

Peşin fiyatına konut alan

Emlak Konut GYO ve GYODER’in geçen yıl başlattıkları kampanyalardan ev alanların bir kısmı anahtarlarını teslim aldı. Bu dönemde altın ve dövize yatırım yapanlara ise gün doğdu.

TOBB, Yedi Mavi'deki 356 konutun satışına başladı! Hemen teslim, peşin fiyatına 12 ay vade sıfır faiz avantajıyla!

İstanbul Zeytinburnu Yedi Mavi’deki arsa sahibi (TOBB) stoğu ilk kez satışta. TOBB kendi bünyesindeki 356 adet konutun satışına resmen başladı. Peşin fiyatına 12 ay vade sıfır faiz avantajıyla satışta olan konutlar 'hemen oturuma hazır' olup konut sahiplerini bekliyor.  

Pendik Yayalar Meydan yüzde 50'si peşin 20 ay vade fırsatıyla!

Sima Group tarafından inşa edilen Yayalar Meydan yüzde 50'si peşin 20 ay vade fırsatıyla satışlarına devam ediyor. Peki Yayalar Meydan'da konut fiyatları ne kadar?

Kartal Loft'ta yüzde 40 peşin kalanı teslimde ödeme fırsatı!

MSY Yapı tarafından  Yakacık'ta  inşa edilen proje Kartal Loft'ta yüzde 40 peşin kalanı teslimde ödeme fırsatı başladı. Peki Kartal Loft'ta konut fiyatları ne kadar? Kartal Loft konut fiyat listesi.

Kiralıkta son nokta: 1,5 yıldır satamadığı evini peşin karşılığı 1 yıllığına kiraya verdi! Tahliye taahhütü aldı

Kiralara 2 yıl uygulanan yüzde 25 zam sınırlaması konut ev sahibi ve kiracıları karşı karşıya getirerek, konut krizini büyüttü. Ev sahipleri kiracılarda aradıkları şartları artırdı. Analist Kadir Koçak, 1,5 yıldır satamadığı evini 1 yıllık peşin karşılığında kiraya verdiğini duyurdu.

Acıbadem Konakları'nda yüzde 50 peşin 24 ay vade fırsatıyla!

Acıbadem Konakları'nda yüzde 50 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki  Acıbadem Konakları'nda konut fiyatları ne kadar? İşte Acıbadem Konakları fiyat listesi...

Sultangazi Cebeci Park Evleri'nde peşin fiyatına 20 ay vade avantajı!

Sultangazi Cebeci Park Evleri'nde peşin fiyatına 20 ay avde anatajıyla satışlar devam ediyor. Cebeci Park Evleri ne kadar? 26 Haziran 2024 Cebeci Park Evleri konut fiyat listesi...

Emlak Konut GYO Vadi Evleri 2. etapta yüzde 50 peşin 72 ay vade fırsatı!

Emlak Konut tarafından inşa edilen Emlak Konut Vadi Evleri 2. etapta konutlar yüzde 50 peşin 72 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Atatürk Havalimanı’nın yanındaki 60 dönümlük dev arazi konut inşaatına açıldı!

Milyon dolarlık pistleri kırılarak millet bahçesine dönüştürülen Atatürk Havalimanı’nın yanında yıllardır boş duran arazi rezerv yapı ilan edildi ve konut ile ticari birim inşaatına açıldı. İşte detaylar...

Ege Yapı Modern Yaka'da Mayıs ayına özel fırsat! 1,29 vade farkı, yüzde 15 peşin ve 40 ay taksitle!

Ege Yapı, Modern Yaka'nın Mayıs kampanyasını "Bahar Dediğin Böyle Olur!" diyerek duyurdu. Söz konusu kampanya kapsamında 1,29 vade farkı, yüzde 15 peşin ve 40 ay taksitle konut sahibi olunabiliyor. 

THY-Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri kura çekilişi 4 Mayıs'ta! Dev projede peşin alımlarda yüzde 25 indirim fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve THY iş birliği ile inşa edilen 'Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi'nin kura tarihi belli oldu. Peşin ödemelerde yüzde 25 indirim imkanı sunulan dev projedeki 2 bin 894 bağımsız bölümün kuraları 4 Mayıs'ta çekilecek.

Kirazlı Yeni Hayat'ta 2+1 fiyatına 3+1 konut! Yüzde 20 peşin 30 ay vade fırsatıyla!

İntek Yapı’nın, Bağcılar Kirazlı Mahallesi'nde yükselen Yeni Hayat'ta 2+1 fiyatına 3+1 konut satışları devam ediyor. Peki 2+1 ve 3+1 konut fiyatları ne kadar? İşte Kirazlı Yeni Hayat projesiyle ilgili ayrıntılar...

Nidapark İstinye'de peşin ödemelerde yüzde 25 indirim kampanyasında son gün!

Nidapark İstinye projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim kampanyası bugün sona eriyor. Peki Nidapar İstinye'de konut fiyatları ne kadar? İşte 30 Kasım 2023 Nidapark İstinye konut fiyat listesi. 

ŞOK 25 Kasım aktüel ürünler kataloğunda peşin fiyatına 6 taksit imkanı! Bilgisayar, buzdolabı, tablet..

ŞOK Market 25-28 Kasım tarihleri arasında geçerli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. ŞOK'ta bu hafta peşin fiyatına 6 taksit imkanı sağlanacak.

Peşin fiyatına konut alan Haberi

Peşin fiyatına konut alan

Geçen yılın ortasında Emlak Konut GYO ve GYODER’in girişimleriyle başlatılan kampanyalardan konut sahibi olanların bir kısmı anahtarlarını teslim alırken, o dönemde birikimini döviz ve altınla değerlendirenler için adeta gün doğdu.


Ağustos 2016’da altına yatırım yapanlar 6 ayda yüzde 25 kâr ederken, dolardan yüzde 27 kâr sağladı. Bu yatırımcılar, bugün TL’ye dönüp pazarlıkla peşin satın alacakları bir konutla birlikte Ağustos 2017’de en az yüzde 45 kazançlı çıkmış olacak. Uzmanlar, konut alımı için en uygun zaman şimdi açıklamasında bulundu. 


YÜZDE 20’YE KADAR İNDİRİM

Banka işine bulaşmadan konut alım sürecini yönetenler peşin ödemelerde yüzde 20’ye kadar indirim alabiliyor. Peşin alım indirimi kadar senetle peşin fiyatına 12-24-36 hatta 48 ay vade farksız ödeme fırsatı sunulan projeler de mevcut. 


Düşük fiyatlarla ev aradık 

2016’da internet siteleri üzerinden en çok...