04 / 05 / 2024

Peter Bing miras

Peter Bing miras

Geçtiğimiz sene intihar eden Amerikalı iş adamı Steve Bing’in, eski tenisçi Lisa Bonder’la olan kızı Kira Kerkorian ve ve ünlü İngiliz model Elizabeth Hurley’den olan Damian dedelerinin açtıkları miras davasıyla karşı karşıya kaldı. 

Peter Bing, 2 torununu mirasından men etti!

Geçtiğimiz sene intihar eden Amerikalı iş adamı Steve Bing’in, eski tenisçi Lisa Bonder’la olan kızı Kira Kerkorian ve ve ünlü İngiliz model Elizabeth Hurley’den olan Damian dedelerinin açtıkları miras davasıyla karşı karşıya kaldı. 

Damian Hurley miras mücadelesini kazandı! 

Elizabeth Hurley'in oğlu Damian'ı evlilik dışı doğduğu için miras dışında bırakmak isteyen dedesi Peter Bing, açtığı davayı kaybetti. 

Bingöl Tarihi Genç Murat Köprüsü yıkılıyor!

Karayolları Genel Müdürlüğü, 1950'li yıllarda yapılan ve Genç ile Bingöl'ü birbirine bağlayan tarihi köprüyü yıkma kararı aldı. Bingöl ve Genç ilçesinde duruma tepki gösteren vatandaşlar, köprünün tarihi miras olduğunu söyledi.

Evlat edinilen çocuk mirasçı olur mu?

Miras hukukuna göre evlat edinilen çocuk da, diğer çocuklar gibi mirastan yararlanabiliyor mu? Evlat edinilen çocuk mirasçı olur mu? Merak ediyorsanız, yanıtı için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Mirasçılık belgesi dilekçe örneği!

Mirasçılık belgesi, bir kimsenin ölümünden sonra mirasçılarının kim olduğunu gösteren belgeye deniyor. Mirasçılık belgesinin alınabilmesi için, bir dilekçe yazılması gerekiyor. Söz konusu mirasçılık belgesi dilekçe örneği haberimizde...

Mirasçılık belgesi nasıl alınır?

Noterden mirasçılık belgesi nasıl alınır? Mirasçılık belgesinin verileceği ve mirasçılık belgesinin verilemeyeceği haller nelerdir? Gibi sorularınızın yanıtını merak ediyorsanız konu detayları için haberimize giriş yapabilirsiniz.

Miras intikal işlemleri!

Bir kimsenin ölümünden sonra geride bıraktığı mallara yasal mirasçılar tarafından miras intikal işlemlerinin uygulanması gerekiyor. Peki miras intikal işlemleri nasıl yapılır? Yanıtı ve detayları haberimizde...

Yavuz Bingöl Çeşme'den villa aldı!

Yavuz Bingöl de ‘Çeşme’li oldu. Türkücü, İzmir’in bu popüler beldesinde evi olan ünlüler arasına katıldı. Bingöl, Yılmaz Erdoğan’ın 2006 yılında Belçim Bilgin’le evlendiği yazlığını satın aldı...

Miras yoluyla elde edilen emlak için nasıl bir tapu işlemi yapılır?

Miras yolu ile bir gayrimenkul sahibi olduğunuzu düşünelim. Miras yoluyla elde edilen emlak için nasıl bir tapu işlemi yapılır? Diye soruyorsanız, sorunuzun yanıtı haberimizde bulabilirsiniz...

Miras olan evin hisselerinin satılması!

Posta Gazetesi yazarlarından Tamer Heper bugünkü yazısında okuyucularından birinin sorusuna yanıt verdi. Okuyucu, babalarından miras kalan evin kardeşlerine ait olan hissesinin satılıp satılamayacağını Heper'e sordu...

UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesine giren varlık sayısı 41 oldu!

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın çalışmaları sonucunda 2013 yılı itibariyle Türkiye'den UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesine giren varlık sayısı 41'e ulaştı. Tuz Gölü de listeye alındı...

Türkiye'deki 7 adet Ceneviz kalesi Unesco Dünya Mirası listesine girdi!

Türkiye'deki yedi Ceneviz kalesi Unesco Dünya Mirası geçici listesine girdi. Kültür ve Turizm Bakanlığı, bu eserlerin 'Ceneviz Ticaret Yolu'nda Akdeniz'den Karadeniz'e Kadar Kale ve Surlu Yerleşimleri' olarak kaydedildiğini belirtti..

Ramazan Bingöl Ümraniye'de restoran açtı!

Alkolsüz restaurantlar zinciri ile dikkat çeken RB Markası (Ramazan Bingöl), Ümraniye'de Türkiye'nin en büyük alkolsüz lokantasını açtı. RB'nin yıl sonu hedefi 10 milyon dolar ciro..

Peter Bing miras Haberi

Peter Bing miras

Geçtiğimiz sene intihar eden Amerikalı iş adamı Steve Bing’in, eski tenisçi Lisa Bonder’la olan kızı Kira Kerkorian (21) ve ünlü İngiliz model Elizabeth Hurley’den olan Damian (17), dedelerinin açtıkları miras davasıyla karşı karşıya kaldı. 

NTV'de yer alan habere göre; Steve Bing’in babası trilyoner Peter Bing; mirasından pay sahibi olmamaları amacıyla Kira ve Damian’ı torunluktan reddetti.

EVLİLİK DIŞI DOĞDUKLARI İÇİN 

Bing, evlilik dışı dünyaya gelmeleri sebebiyle iki kardeşi mirasçı olmalarından reddeti ve vasiyetinde bulunan torunlarının sayısını yarıya düşürdü. 

ÜNLÜ İSİMLERDEN DESTEK

Elizabeth Hurley, oğlunun en az 180 milyon dolar tutarındaki mirastan çıkarılmasına tepki gösterid. Naomi Campbell, Hugh Grant ve Tamara Mellon gibi ünlü isimlerden de İngiliz modele destek geldi.

Seyfi Dursunoğlu’nun miras davası ortalığı karıştırdı!

Paralı ailesinin miras davası için karar...