18 / 05 / 2024

Petro Poroşenko arazileri

Petro Poroşenko arazileri

Ukrayna Cumhurbaşkanı Petro Poroşenko, IMF’nin kredilerin devamı ve AB’nin vize muafiyeti için şart koştuğu "e-beyanname" uygulaması kapsamında mal ve gelir beyanında bulundu.

Şeker fabrikalarının arazileri satışa çıkarıldı! 61 bin metrekarelik arazi, üzerindeki lojmanlarla satılıyor!

Hazine ve Maliye Bakanlığı’na bağlı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı üzerinde lojman binalarının bulunduğu Muş Şeker Fabrikası arazisi ile Bursa’da depoların da yer aldığı arazileri satışa çıkardı.

Konut fiyatlarını yüzde 40 düşürecek adım: Hazine arazileri imara açılıyor! 

Türkiye'de konuttaki arz talep dengesinin bozulması konut fiyatlarını uçurdu. Konut fiyatlarını dengelemek için harekete geçen hükümet bazı büyükşehirlerdeki hazine arazileri imara açılacak. Sektör temsilcileri konut fiyatlarını yüzde 40 düşüreceğini belirtiyor...

Hazine arazileri nedir? Hazine arazileri nereden, nasıl alınır? 

Bakan Mehmet Özhaseki'nin Hazine arazilerinin imara açılacağını söylemesinden sonra Hazine arazileri gündemde yer aldı. Peki, Hazine arazileri nedir? Hazine arazileri nereden, nasıl alınır? İşte detaylar...

Çiftçiler dikkat! İki sene ekilmeyen tarım arazileri kiraya verilecek! Kanun teklifi resmen verildi! 

Çiftçiler dikkat! İki sene ekilmeyen tarım arazileri kiraya verilecek! Kanun teklifi resmen verildi! İşte ayrıntılar...

Poro İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poro İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Özlem Çolak tarafından kuruldu.

Hazine arazileri vatandaşlara açılıyor! Hazine arazisine ev yapmak isteyenlere harç ve KDV muafiyeti müjdesi!

Milyonlarca kişi tarafından merakla beklenen hazine arazileri için müjde geldi. Konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika bilgisine göre, hazine arazileri vatandaşlara açılıyor. İşte detaylar...

Tarım arazileri prim yapacak ama...

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Tarım arazileri prim yapacak ama..." başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin o analizi...

Yanan arazileri satışa çıkardılar!

Türkiye’nin dört bir tarafında çıkan yangınları fırsata çevirmek isteyenler yangınların külleri soğumadan yanan arazileri satışa çıkardı.

Bill Gates satın aldığı arazileri ne yapacak?

Microsoft kurucusu Bill Gates ABD'nin dört bir yanından arazi satın almaya devam ediyor. Gates'in arazileri ne yapacağı ise merak konusu oldu?

Demirören'in Göktürk'teki arazileri için yeni iddia!

Demirören Holding'e bağlı Kemer Country'deki arazileri alan Ziraat Bankası'nın 2020 senesinde İBB ile anlaşma yapmak istediği ortaya çıktı. 

Hazine arazileri tarıma kazandırılacak!

Ecrimisil ödeyerek hazine arazileri üzerinde tarım faaliyeti yürüten vatandaşların haklarının korunması için Meclis araştırması amacıyla önerge verildi.

Son 18 yılda Milli Emlak'ın satın aldığı Hazine arazileri TBMM'de!

2002-2020 yılları arasında Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satılan Hazine arazileri meclis gündemine taşındı. CHP'li Bingöl, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya'daki sera arazileri kiraya veriliyor!

Turizmin gözde şehri Antalya'da bulunan sera arazileri için kiralama ihaleleri yapılacak. İşte detaylar...

Petro Poroşenko arazileri Haberi

Petro Poroşenko arazileri

Ukrayna Cumhurbaşkanı Petro Poroşenko, IMF’nin kredilerin devamı ve AB’nin vize muafiyeti için şart koştuğu "e-beyanname" uygulaması kapsamında mal ve gelir beyanında bulundu.


Ukrayna’da uzun süredir en önemli gündem maddelerinden olan "e-beyanname" için devlet adamları ve bürokratlara tanınan sürenin bitimine yarım saat kala Cumhurbaşkanı Poroşenko mal ve gelir beyanında bulundu.


Poroşenko’nun beyannamesine göre, Ukrayna Cumhurbaşkanı’nın banka hesaplarında 26 milyon 300 bin dolar, 14 bin 300 euro ve 540 bin grivna (yaklaşık 66 bin 360 TL), eşi Marina Poroşenko’nun hesaplarında 71 bin grivna (8 bin 700 TL) ve 9 bin euro bulunuyor.


Halka açık Uluslararası Yatırım Bankası’nda (MİB) 60 bin dolar ve 900 bin grivna (109 bin 300 TL) nakit parası bulunan Poroşenko’nun, 2015 yılı maaşı 121 bin 54 grivna (14 bin 700 TL).


Geçen...