22 / 05 / 2024

Petrol ne kadar mart 2022

Petrol ne kadar mart 2022

Petrol fiyatları ile ilgili yaşanan yeni gelişmelere göre brent petrolün fiyatı Rus petrolüne ambargo endişeleriyle 140 dolara yaklaştı...

1 litre benzin kaç TL? Motorin ve benzin litre fiyatı ne kadar? Akaryakıtta bayram şoku! 

Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarını da etkilerken, bayram öncesi son dakika fiyatlar merak konusu oldu. Peki 1 litre benzin kaç TL? Motorin ve benzin litre fiyatı ne kadar? 

Akaryakıt fiyatlarında dev zam kapıda! Benzin ve motorin fiyatları ne kadar olacak?

Brent petrolün varil fiyatı Ekim 2023 yılından bu zamana kadar en fazla seviyesine çıkarak 90 doları aştığı görüldü. Yaşanan bu artış ile birlikte benzin ve motorin fiyatlarına da zam olacağı ifade edildi. Peki fiyatlar ne kadar artacak?

Akaryakıta bu gece zam geliyor! Benzin, motorin, LPG fiyatları şu an ne kadar? Fiyatlar kaç TL artacak?

Akaryakıtta fiyatlar bu gece yine değişiyor. Peki benzin, motorin, LPG fiyatları şu an ne kadar? Fiyatlar bu gece kaç TL artacak? İşte BP, Opet, Shell, Petrol Ofisi, Total 4 Mart 2024 akaryakıt fiyat listesi...

Motorin fiyatları 40 liradan döndü! Dev indirim sonrası il il motorin fiyatları ne kadar oldu? Sürücüler hemen bakın!

Brent petrol fiyatlarındaki düşüş, milyonlarca sürücünün beklediği müjdeyi de getirdi. Motorin fiyatları 40 liradan döndü. Peki indirim sonrası il il motorin fiyatları ne kadar oldu? İşte BP, Opet, Shell, PO 14 Kasım 2023 fiyat listesi...

Petrol fiyatları yükseliyor! Brent petrolün varil fiyatı bugün ne kadar oldu? 3 Kasım Cuma brent petrol fiyatı!

Brent petrolün varil fiyatı dün 87,05 dolara kadar yükselerek, 86,65 dolardan günü tamamladı. Peki Brent petrolün varil fiyatı bugün ne kadar oldu? 3 Kasım Cumna brent petrol fiyatı.

Petrol fiyatlarında sakin seyir devam ediyor! Bugün brent petrol ne kadar? 1 Kasım brent petrolün varil fiyatı!

Brent petrolün varil fiyatı dün 88,61 dolara kadar yükselirken günü 85,02 dolardan tamamladı. Bugün de petrol fiyatlarında sakin seyir devam ediyor. Bugün brent petrol ne kadar? 1 Kasım brent petrolün varil fiyatı!

Brent petrolün varil fiyatı yükseldi! Brent petrol bugün ne kadar oldu? Petrolün varili kaç dolar? 

Brent petrolün varil fiyatı dün 88,94 dolara kadar yükselirken kapanışta 86,36 dolar seviyesinden tamamladı. Bugün brent petrol ne kadar? Petrolün varil fiyatı kaç dolar? 31 Ekim 2023 brent petrolün varil fiyatı.

Petrol haftayı yükselişle kapatmaya hazırlanıyor! Brent petrol bugün ne kadar? 27 Ekim 2023 brent petrol fiyatı

Petrol fiyatları,  Orta Doğu'da ABD ile İran arasındaki jeopolitik gerilimlerin artmasıyla yükselişe geçti. Petrol bu haftayı yükselişle kapatmaya hazırlanıyor. Peki brent petrolün varil fiyatı ne kadar oldu? Brent petrol kaç dolar? 27 Ekim 2023 brent petrol fiyatı.

Benzin ve motorine peş peşe zam! SON DAKİKA: Güncel akaryakıt fiyatları ne kadar? Sürücüler şimdi bakın! 

Benzin ve motorin fiyatları, Brent petrol ile dolar kurunda yaşanan artışlardan doğrudan etkileniyor. Akaryakıtta zamlar peş peşe geliyor. Peki güncel akaryakıt fiyatları ne kadar? İşte Opet, PO, Shell, BP, Total 22 Ekim 2023 fiyat listesi...

Brent petrol fiyatı bugün ne kadar oldu? 19 Ekim Perşembe brent petrolün varil fiyatı!

Brent petrol dün 93 dolara kadar yükselerek kapanışı 91,50 dolar seviyesinde yaptı. Peki bugün brent petrol ne kadar? Brent petrolün varil fiyatı kaç dolar? 19 Ekim 2023 brent petrolün varil fiyatı...

Petrolde Biden rüzgarı! Petrol fiyatları düşmeye başladı! Brent petrol bugün ne kadar?

Petrol fiyatları, ABD Başkanı Joe Biden'ın yönetiminin bu hafta İsrail'i ziyaret etmeyi planlamasıyla düşüşe geçti. Bugün brent petrol ne kadar oldu? 17 Ekim 2023 brent petrol fiyatı.

Brent petrol İsrail-Filistin çatışmasının etkisiyle yön arayışında! Brent petrolün varil fiyatı bugün ne kadar oldu?

Brent petrolün varil fiyatı cuma günü 91 dolara kadar yükselirken günü 90,89 seviyesinde kapattı. Brent petrolün varil fiyatı bugün geriledi. Brent petrolün varil fiyatı ne kadar? 16 Ekim 2023 brent petrolün varil fiyatı.

Akaryakıta zam mı geldi? Benzin, Motorin LPG litre fiyatı ne kadar? 14 Ekim 2023 son dakika akaryakıt fiyat listesi...

Akaryakıt fiyatlarının bugün ne kadar olduğu merak ediliyor. Akaryakıtta rakamlar döviz kuru, petrol fiyatları ve vergilere yapılan zamlar doğrultusunda şekilleniyor. Peki bugün Benzin, Motorin LPG litre fiyatı ne kadar? 

Petrol ne kadar mart 2022 Haberi

Petrol ne kadar mart 2022

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen petrol fiyatlarıyla ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Konu ile ilgili yaşanan gelişmelere göre, söz konusu petrol fiyatları Mart ayının 2. haftasına Rusya'ya yönelik olası yeni yaptırımların arzı vuracağı şeklindeki beklentilerle hızlı yükselişle girdi. Açıklanan resmi rakamlara göre, Brent petrol 139 doları, ABD tipi ham petrol 130 doları test etti.

Konu ile ilgili olarak yaşanan gelişmelere göre, son zamanlarda sık sık gündeme gelen ABD'nin Rusya petrolü, petro kimya ürünleri ve sıvılaştırılmış doğalgazını da yasaklayacağına yönelik yasa tasarısının meydana getirilmesi ve söz konusu tedarik endişeleriyle 2013 yılının Şubat ayından bu yana en yüksek seviye olarak açıklanan 118,4 dolara seviyelerini gören Brent petrolün varil fiyatı, geçen haftayı yüzde 23,8 değer kazancıyla 116,7 dolardan tamamlamıştı.

Peki petrol...