20 / 05 / 2024

petrol sondaj şile 2015

petrol sondaj şile 2015

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'nın (TPAO) 60. Kuruluş Yılı Resepsiyonu'nda "Ocak ayı içerisinde inşallah Batı Karadeniz'de yeni bir sondaja başlayacağız" dedi..

O şehirlerdeki arazilere bir bir el konuluyor! Petrol sondaj kuyuları nedeni ile bazı arazilere el konulmaya başlandı...

Türkiye'nin birçok ilinde petrol arama çalışmaları sürerken, bir ilimizde açılacak petrol sondaj kuyuları nedeni ile bazı arazilere el konulmaya başlandığı açıklandı. Bunun sebebi ise arazi sahipleri ile TPAO'nun anlaşamaması olarak belirtildi.

Petrol fiyatları için korkutan tahmin! Brent petrol bugün ne kadar oldu? 19 Eylül 2023 brent petrol fiyatı

Brent petrolde yükseliş bugün de devam ediyor. Chevron'un CEO'u Mike Wirth, petrol fiyatları ile ilgili korkutan tahminde bulundu. Peki petrol fiyatları ne kadar olacak? Bugün brent petrol kaç dolar? 19 Eylül 2023 Salı brent petrol fiyatları.

Petrol fiyatları yükselecek mi? Flaş brent petrol açıklaması...

Brent petrol bugün 111,87 dolar seviyesinde güne başladı. Petrol fiyatlarında dalgalanma devam ederken brent petrol fiyatı ile ilgili kritik açıklama geldi... 

Petrolün varili 135 doları gördü! Benzine, dizele ve LPG'ye korkunç zam kapıda!

Petrol fiyatları ile ilgili yaşanan yeni gelişmelere göre brent petrolün fiyatı Rus petrolüne ambargo endişeleriyle 140 dolara yaklaştı...

Araç sahiplerine kötü haber! Benzin ve motorine bir zam daha geliyor…

Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan savaşın ardından yükselen petrol fiyatları ile birlikte akaryakıta da zam geldi. Son bir yılda motorine yüzde 198, benzine ise yüzde 158 oranında zam yapıldı. Bu gece benzine, 69, motorine ise 84 kuruş zam bekleniyor.

Petrole Ukrayna zam mı geliyor mu?

Rusya ile Ukrayna arasındaki kriz sonrasında petrol piyasasında bir belirsizlik hakim olurken uzmanlar mevcut durumu değerlendirdi. İşte petrol fiyatları ile ilgili öngörüler...

Akasya Port satışta! Yeni Proje!

Özdemir Beton ve Seneger Petrol ortaklığı ile Kurtköy'de hayata geçirilen Akasya Port projesinde daire satışları başladı. Projede konut fiyatları 1 milyon 500 bin TL'den başlıyor.

ABD'nin petrol sondaj kulesi sayısı arttı!

ABD'nin, petrol endüstrisinin görünümü ve kısa dönem ham petrol üretimine ilişkin gösterge kabul edilen petrol sondaj kulesi sayısı bu hafta 12 arttı.

Kadıoğlu 1001 İnşaat Geri Dönüşüm Nakliyat Oto Yedek Parça Petrol Sondaj Sanayi Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Kadıoğlu 1001 İnşaat Geri Dönüşüm Nakliyat Oto Yedek Parça Petrol Sondaj Sanayi Ticaret Limited Şti. bugün Beylikdüzü'nde 600 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yakut tarafından kuruldu.

ABD'nin petrol sondaj kulesi sayısı 16 haftadır azalıyor!

ABD'nin petrol endüstrisinin görünümü ve kısa dönem ham petrol üretimine ilişkin gösterge kabul edilen petrol sondaj kulesi sayısı bu hafta 3 adet azaldı.

ABD'nin petrol sondaj kulesi sayısı azalmaya devam ediyor!

ABD'nin petrol endüstrisinin görünümü ve kısa dönem ham petrol üretimine ilişkin gösterge kabul edilen petrol sondaj kulesi sayısı, bu hafta da 34 adet azalarak 9 hafta üst üste düşüş gösterdi.

Afra Konut Yapı İzolasyon Petrol Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Afra Konut Yapı İzolasyon Petrol Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Cahit Eftekin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 15 Ocak'ta Sancaktepe, Meclis Mahallesi, Kongre Caddesi'nde kuruldu.

Varan Mimarlık Gıda İnşaat Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Varan Mimarlık Gıda İnşaat Petrol Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Leyla Yetimoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Ocak'ta Ümraniye, Çakmak Mahallesi, Varan Caddesi'nde kuruldu.

petrol sondaj şile 2015 Haberi

petrol sondaj şile 2015

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'nın (TPAO) 60. Kuruluş Yılı Resepsiyonu'nda "Ocak ayı içerisinde inşallah Batı Karadeniz'de yeni bir sondaja başlayacağız" diyerek sinyallerini verdiği yeni sondaj arama çalışmalarının ayrıntılarına SABAH ulaştı. Batı Karadeniz Petrol Arama Projesi kapsamında Şile'nin 100 metre açığında yapılacak sondaj çalışmaları için, TPAO dünyanın önde gelen enerji şirketlerinden Shell ile bu yılın şubat ayında anlaşmıştı. Barbaros Hayrettin Paşa adlı sismik gemi daha önce o bölgede sismik araştırma yapmıştı. Açılan kuyu için bin 540 kilometre kare üç boyutlu ve 190 kilometre iki boyutlu sismik arama yapıldı. Bulgular, o bölgede bir rezerv olduğunu ortaya çıkardı. Ocak ayında başlayacak olan yeni sondaj çalışması, rezervlerin ekonomik olup olmadığını ortaya çıkaracak. Bu çalışma için bölgede, 5.300 - 6.440 metre arası...