18 / 07 / 2024

petrol varil fiyatları neden düştü

petrol varil fiyatları neden düştü

Petrol fiyatları hızlı düşüşün ardından pek çok vatandaşın araştırdığı konu olmaya başladı. Petrol fiyatları, pek çok dengeyi değiştirme gücü olduğu için yakından takip ediliyor. Peki, petrol varil fiyatları ne kadar olacak?

Motorine yarın 1 lira 76 kuruş zam geliyor! Akaryakıtta zam fırtınası yine başladı!

Brent petrol varil fiyatı 78.79 dolar seviyelerinde seyrederken, dün benzine zam geldi. Şimdi yeni zam haberi motorin için verildi. Motorine 1 lira 76 kuruşluk zam yapılacak. İşte ayrıntılar ve BP, Opet, Total, Shell, PO 21 Aralık 2023 fiyat listesi...

Petrol fiyatları yükseliyor! Brent petrolün varil fiyatı bugün ne kadar oldu? 3 Kasım Cuma brent petrol fiyatı!

Brent petrolün varil fiyatı dün 87,05 dolara kadar yükselerek, 86,65 dolardan günü tamamladı. Peki Brent petrolün varil fiyatı bugün ne kadar oldu? 3 Kasım Cumna brent petrol fiyatı.

Petrol fiyatlarında sakin seyir devam ediyor! Bugün brent petrol ne kadar? 1 Kasım brent petrolün varil fiyatı!

Brent petrolün varil fiyatı dün 88,61 dolara kadar yükselirken günü 85,02 dolardan tamamladı. Bugün de petrol fiyatlarında sakin seyir devam ediyor. Bugün brent petrol ne kadar? 1 Kasım brent petrolün varil fiyatı!

Brent petrol bugün ne kadar? Petrol fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 12 Ekim 2023 brent petrol varil fiyatı

Brent petrolün varil fiyatı dün 88,26 dolara yükselirken varil fiyatı, günü 85,82 dolar seviyesinde tamamladı. Peki bugün brent petrol en kadar? Brent petrol yükselecek mi, düşecek mi? 12 Ekim 2023 brent petrol varil fiyatı.

Petrol fiyatlarında 'Aksa Tufanı' rüzgarı! Brent petrolde yükseliş sürüyor! Brent petrol bugün ne kadar oldu?

7 Ekim Cumartesi günü Hamas'ın başlattığı "Aksa Tufanı" operasyonu sonucu brent petrol varil fiyatı bir anda 88,15 dolara yükseldi. Petroldeki yükseliş haftanın üçüncü gününde de devam ediyor. Brent petrol bugün ne kadar oldu? 11 Ekim 2023 Çarşamba brent petrol fiyatı...

İsrail-Filistin gerginliği petrol fiyatlarını yükseltti! 9 Ekim 2023 brent petrol ne kadar oldu? 

İsrail-Filistin arasındaki gerilim, petrol fiyatlarına da yansıdı. Brent petrolün varil fiyatı haftanın ilk gününe yükselişle başladı. Peki bugün brent petrol ne kadar? 9 EKim 2023 brent petrol varil fiyatı...

Petrol fiyatları düşüyor! Brent petrol bugün ne kadar? 3 Ekim Salı brent petrolün varil fiyatı!

Brent petrolün varil fiyatı dün 91,48 dolara kadar yükselirken günü 90,70 dolar seviyesinde tamamladı. Peki Brent petrol ne kadar? 3 Ekim Salı brent petrolün varil fiyatı.

Brent petrol yılın en yüksek seviyelerinde: 90 doların üzerinde işlem görüyor!

Brent petrolün varil fiyatı dün 90,64 dolardan günü kapatırken bugün de 90 doların üzerinde işlem görüyor. Peki brent petrol bugün ne kadar? Brent petrolün varil fiyatı ne kadar? 12 Eylül Salı brent petrol varil fiyatı.

Brent petrol yükseldi! Brent petrol varil fiyatı bugün ne kadar oldu? 15 Ağustos 2023 brent petrol varil fiyatı

Brent petrolün varil fiyatı dün 86,21 dolardan işlem gördü. Bugün ise güne yükselişle başlayan brent petrol ne kadar oldu? Brent petrolün varil fiyatı ne kadar? 15 Ağustos brent petrol fiyatı...

Brent petrol zirveden döndü! Brent petrol varil fiyatı bugün ne kadar? 7 Ağustos 2023 brent petrol fiyatı

Cuma gününü 86,24 dolar seviyesinde tamamlayan Brent petrolün varili bugün zirveden döndü. Peki Brent petrol varil fiyatı bugün ne kadar? Brent petrol bugün kaç dolar? 7 Ağustos 2023 brent petrol fiyatı.

Petrolün varil fiyatı 100 dolar mı olacak? Petrol fiyatlarında şok gelişme...

Petrol fiyatları, üst üste üçüncü haftayı da yükselişle kapatmaya hazırlanırken petrolün varil fiyatına 100 doları aşabileceği konuşulmaya başlandı. Petrol fiyatlarında şok gelişme. İşte detaylar...

Brent petrolde son durum ne? Brent petrolün varil fiyatı ne kadar oldu? 14 Temmuz 2023 brent petrol fiyatı

Brent petrolün varil fiyatı, dün 81,75 dolara kadar yükselerek, günü 81,36 dolardan kapattı. Peki bugün brent petrol ne kadar? Brent petrolün varili kaç dolar oldu? 14 Temmuz 2023 brent petrol varil fiyatı.

Brent petrolün varil fiyatı ne kadar? 12 Temmuz Çarşamba brent petrol yükseldi mi, düştü mü?

Brent petrolün varil fiyatı dün 79,50 dolara kadar yükselşrken, günü 79,40 dolar seviyesinde tamamladı. Peki bugün petrolün varil fiyatı ne kadar? 12 Temmuz Çarşamba brent petrol yükseldi mi, düştü mü? İşte güncel brent petrol varil fiyatı.

petrol varil fiyatları neden düştü Haberi

petrol varil fiyatları neden düştü

Uzmanlar, petrol varil fiyatının 20 dolar ve altına düşebileceğini söyledi.WTI petrolünün 3 ila 5 dolar daha ucuz işlem göreceği ve düşük fiyatların birkaç hafta veya yıl sonuna kadar sürebileceği belirtildi.

Bloomberg’in görüşlerine başvurduğu uzmanlar, petrol varil fiyatının 20 dolar ve altına düşebileceğini söyledi. Petrol piyasasının bazı aktörleri fiyatların yükseleceği umuduyla daha fazla petrol almaya başlarken, bazıları da fiyatların daha da düşeceğini düşünüyor.

Çinli hedge fonu Shanghai Youlin Investment Management analistlerine göre, WTI petrol fiyatı ABD şeyl petrol üretim maliyetinin altına düşecek.

Banka analistleri ayrıca, kotasyonların düşmeye devam edeceğini düşünüyor. Goldman Sasch, Brend petrolünü 20 doların altına düşürebilecek fiyat oynamalarının devam edeceği tahmininde bulundu.

Citigroup, varil başına 17 dolar veya daha düşük bir senaryo öngörüyor ve en kötü senaryonun gerçekleşmesi durumunda, varil başına beş...