06 / 05 / 2024

Petroyağ yeni tesisini açtı

Petroyağ yeni tesisini açtı

20 yıllık başarılı bir geçmişi geride bırakan Petroyağ ve Kimyasallar Sanayi Ticaret ve Anonim Şirketi yeni binasına taşındı. Şirket, 12 milyon dolarlık yatırımla yeni tesisini görkemli bir törenle hizmete açtı.

Nilüfer Belediyesi'nden 2 yeni spor tesisi yatırımı!

Bursa'nın Nilüfer İlçesi Alaaddinbey Mahallesi’nde yapımı devam eden spor tesislerini inceleyen Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem; “Türkiye’ye örnek olacak iki yeni spor tesisini daha Nilüfer’e kazandırmanın heyecanı içindeyiz” diye konuştu.

Seğmen'den Ankara'ya yeni fabrika!

Seğmen, 20 bin ton kapasiteli yeni reçel, bal ve aseptik mamüller üretim tesisini hizmete açtı. Yeni tesiste bal ön hazırlama sistemi de otomasyonlu hale getirildi.

Ahmet Yüksel İnşaat, yeni tesisiyle yüzde 25 büyüdü!

Proje bazlı demir çelik ürünleri işlemesi ve kaba inşaat malzemeleri satışı yapan Ahmet Yüksel İnşaat, yeni tesisini devreye alarak, 2016 yılında yüzde 25 büyüdü.

Sienzi Lojistik, yeni tesisini açtı!

Müşterilerine; gümrüklü ve gümrüksüz depolama, depolama dahili operasyonları ve dağıtım operasyonları gibi alanlarda hizmet sunan Sienzi Lojistik, hedefleri doğrultusunda büyümeyi sürdürüyor.

Abdi İbrahim Türkiye'nin en büyük biyoteknoloji tesisini kuruyor!

Abdi İbrahim CEO’su Süha Taşpolatoğlu, ''Şimdi de yeni bir inşaat var. Burada 100 milyon dolarlık yatırımla Türkiye'nin en büyük biyoteknoloji tesisini kuruyoruz.''dedi.

Ytong, Çatalca'da ilk yeşil tesisini kurdu!

Isı yalıtımı ürünleri imal eden Türk Ytong. grubun küresel ölçekteki ilk yeşil tesisini Çatalca'da kurdu. Firma, yeni tesisiyle, enerji ve hammadde konusunda verirmliliği artırmayı amaçlıyor.

Egepen Deceuninck yeni tesisini Menemen OSB'de açıyor!

Yapı sektöründe PVC kapı-pencere üretimi yapan Egepen Deceuninck, inşaat çalışmaları devem eden Menemen OSB'deki yeni tesisini Ağustos 2016'da açmayı planlıyor.

Antakya'da 6 yeni spor tesisi inşa edilecek!

Antakya Belediyesi Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Spor Tesisi Yapımı Hibe Desteği protokolü imzalayan Başkan İsmail Kimyeci, kente 6 yeni spor tesisini kazandıracaklarının müjdesini verdi.

Mersin Limonlu Spor Tesisi yeni sezona yetişecek!

Mersin’in Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Limonlu Mahallesi’nde yenileme çalışmaları devam eden ve Erdemli Belediyespor Futbol Kulübü’nün kullanacağı tam teşekküllü spor tesisini yeni sezona yetiştirmek için çalışmalarını yoğunlaştırdıklarını bil

Fiat Kuşadası Oto Entegre Tesisi hizmete açıldı!

Fiat’ın Aydın Kuşadası’ndaki bayisi 2000 Motorlu Taşıtlar, satış ve servis hizmetlerini tek çatı altında toplayan yeni tesisini hizmete sundu. Fiat'ın yeni tesisleri, 5.271 metrekaresi kapalı olmak üzere, 10.700 metrekarelik alanda hizmet veriyor

Marmara Siegener yeni tesisini devreye alacak!

Başta elektrik, inşaat, yapısal çelik, ulaştırma ve otomotiv olmak üzere birçok sektöre hizmet veren Marmara Siegener, yeni tesisini devreye almaya hazırlanıyor..

Profil A.Ş 3 yılda toplam 30 bin metrekarelik 3 yeni tesisini hizmete açtı!

Bursa’da Hasanağa OSB ve Kayapa Sanayi Bölgesi’nde otomotiv yan sanayiinde faaliyet gösteren 30 bin metrekarelik 3 tesise sahip olan Profil A.Ş, son 3 yılda teknoloji yatırımlarına hız verdi.

Teknopanel'den Sakarya OSB'de yeni üretim tesisi!

Teknopanel, Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi'ndeki üretim tesisinin ardından geçtiğimiz yılın başlarında Sakarya 2'nci OSB'de 35 bin metrekarelik alana yeni üretim tesisini kurdu..

Petroyağ yeni tesisini açtı Haberi

Petroyağ yeni tesisini açtı

1993 yılında ülkemiz sanayi üretimine hammadde sağlamak amacıyla Petroyağ, Ünal Soysal tarafından 20 metrekarelik bir ofiste kuruldu. %100 yerli sermayeyle kurulan Petroyağ firması, sanayinin ihtiyacı olan yeni ürünleri tespit ederek, onlara yeni uygulama sahaları yarattı. Yaptığı yatırımla Kartepe İlçesi'nde 2003'te daha büyük bir tesis kurdu. Uzun yıllar boyunca Kartepe İlçesi Köseköy'de faaliyetini sürdüren şirket, Gebze Organize Sanayi Bölgesinde almış olduğu 13 dönümlük alan üzerine 12 milyon dolarlık yatırımda bulunarak, büyük ve modern bir tesisin temellerini attı. 63 personelin çalışacağı tesisin açılışı düzenlenen görkemli bir törenle yapıldı. Gebze Organize Sanayi Bölgesi Tembelova mevkii Gençlik Caddesi üzerinde kurulan tesisin açılışına Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Petro Yağ Firması kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Ünal...