13 / 05 / 2024

Phase Akaryakıt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim

Phase Akaryakıt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim

Phase Akaryakıt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Emir Burhan Otelçi tarafından kuruldu.

Yapısan Akaryakıt İnşaat Reklam Organizasyon Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Yapısan Akaryakıt İnşaat Reklam Organizasyon Lojistik Limited Şirketi Sancaktepe'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Keser tarafından kuruldu.

Alperhan Akaryakıt İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez  nakli yapıldı!

Alperhan Akaryakıt İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Alperhan Akaryakıt İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

Yakamoz Akaryakıt İnşaat Ticaret Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Yakamoz Akaryakıt İnşaat Ticaret Ve Pazarlama Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Özel tarafından kuruldu.

Öz Duru Yol Asfalt Akaryakıt İnşaat Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Öz Duru Yol Asfalt Akaryakıt İnşaat Ve Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Astan tarafından kuruldu.

Phase Akaryakıt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Phase Akaryakıt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Emir Burhan Otelçi tarafından kuruldu.

TMSF, HB Teras Yapı Taahhüt İnşaat'ın Sakarya'daki 7 dairesini satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, HB Teras Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin Sakarya'da yer alan 7 gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Asirpet Akaryakıt İnşaat ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asirpet Akaryakıt İnşaat ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievlerde'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aysel Yıldız tarafından kuruldu. 

Urcu Turizm Akaryakıt İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Arnavutköy Şubesi açıldı!

Urcu Turizm Akaryakıt İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Arnavutköy Şubesi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Atabey Plastik Geri Dönüşüm Akaryakıt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atabey Plastik Geri Dönüşüm Akaryakıt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Umut Demircan tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Söğüt İnşaat'ın Ankara Büyükşehir'den aldığı ihaleler TBMM'de!

Söğüt İnşaat'ın Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden aldığı ihaleler meclis gündemine taşındı. Konu hakkında soru önergesi hazırlayan CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, sorularını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya iletti..

Akın Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akın Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Azam Yılmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 300 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Maltepe, Altıntepe Mahallesi, Bağdat Caddesi, Kasaplar Çarşısı Sokak'ta kuruldu.

Arviga Mühendislik Ölçüm Muayene Denetim Proje Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arviga Mühendislik Ölçüm Muayene Denetim Proje Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ali Ergün tarafından 16 bin TL sermaye ile 16 Şubat'ta Sultangazi, Zübeyde Hanım Mahallesi'nde kuruldu.

Emka Taahhüt İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emka Taahhüt İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Emre Kaya tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta Fatih, Ali Kuşçu Mahallesi, Yediemirler Sokak'ta kuruldu.

Phase Akaryakıt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim Haberi

Phase Akaryakıt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iletişim

Phase Akaryakıt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Emir Burhan Otelçi tarafından kuruldu.

Phase Akaryakıt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-İNŞAAT a-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, havalimanı, marina inşaati ile ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek, kiralamak ve kiraya vermek. c-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık...