16 / 05 / 2024

Philips saç şekillendirici fiyatları

Philips saç şekillendirici fiyatları

Philips'ten Anneler Gününe özel indirimli fiyatlarla satışlar başladı. Annenize kendini iyi hissettiecek hediyeler ​Philips Online Mağaza'da yer alıyor. Peki, Philips saç düzleştirici fiyatları ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 fiyat listesi...

ŞOK’ta indirim çılgınlığı! 3 raflı lambader 349 TL’ye, mini abajur 119 TL’ye, saç şekillendirici 459 TL’ye çakıldı!

​​​​​​​ŞOK’ta bugün başlayıp 3 gün sürecek indirim kampanyasında her bütçeye uygun indirimler bulunuyor. Buna göre, 3 raflı lambader 349 TL’ye, mini abajur 119 TL’ye, saç şekillendirici 459 TL’ye düştü. İşte 16 Eylül 2023 ŞOK fiyat listesi...

Philips HD9650/90 premium airfryer, 1, 2 ve 3 yıllık ek garanti fırsatlarıyla Teknosa’da satışa çıktı!

Teknosa, son dönemlerin en moda elektronik cihazlarından airfryer’ı Philips güvencesiyle satışa sundu. 1, 2 ve 3 yıllık ek garanti fırsatlarının bulunduğunu duyuran Teknosa, alışveriş kredisi seçeneğiyle de alımlarda kolaylık sağlamaya başladı.

 Philips saç kurutma makinesi kaç TL? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Philips'in teknolojik donanımla ve güvenlikle ürettiği saç kurutma makinaları fiyatları merak ediliyor.  Peki Philips saç kurutma makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Philips ThermoProtect Saç Kurutma Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Bir saç kurutma makinesinden VIP hizmet bekleyenler olabilir. işte bu yüzden tasarımcılar, Philips ThermoProtect Saç Kurutma Makinesini üretti. Philips ThermoProtect Saç Kurutma Makinesi  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Arzum AR5063 Volume Pro Hava Üflemeli Saç Şekillendirici ne kadar, en uygun nerede? İşte fiyat listesi...

Arzum Volume Pro, hava üflemeli bir model olduğu için başlığı takıldığı anda, saç kurutma makinesine dönüşür. İyon teknolojisi ve seramik fırçalarıyla saçları yıpratmadan şekillendirir. Peki, Volume Pro kaç TL? İşte detaylar...

BİM’de bahar şenliği var! Saç şekillendirici 700 TL’ye, saç kurutma makinesi 230 TL’ye, nevresim takımı 500 TL’ye düştü!

BİM Market’in 5 Mayıs tarihinde indirim girecek aktüel ürünler kataloğu duyurulurken, saç şekillendirici 700 TL’ye, saç kurutma makinesi 230 TL’ye, nevresim takımı 500 TL’ye düştü. İşte BİM 5 Mayıs fiyat listesi...

Philips Airfryer XXL HD9650/90 Avance Collection 7.3 lt Yağsız Fritöz kaç TL! Teknik özellikler neler?

Philips Airfryer XXL 7.3 lt Yağsız Fritöz geniş iç haznesi sayesinde minimum yağ ekleyerek çeşitli yemeklerin kısa sürede yapılmasını sağlar. Peki cihazın diğer özellikleri neler?

Philips HD7459/20 Daily Collection Filtre Kahve Makinesi ne kadara satılıyor? Teknik özellikleri neler? 

Philips HD7459 20 filtre kahve makinesi cam sürahisi, akıllı zaman ayar donanımı ve aroma karıştırıcısı ile 15 fincana kadar kahve pişirilmesini sağlar. 

Philips kazanlı ütüler 1.979 TL'den başlayan fiyatlarla! İşte en ucuz adresler! 5 Nisan 2023 fiyat listesi...

Philips kazanlı ütüler, hızlı ve zahmetsizce kusursuz sonuçlar sağlar. Güçlü ve sürekli buhar sayesinde en zorlu kırışıklıkları bile zorlanmadan açar. Peki, Philips buhar kazanlı ütüler en ucuz nereden alınır? İşte detaylar...

Rowenta’nın outlet fırsatını kaçırmayın! İşte outlet kişisel bakım ürünleri ve 3 Nisan 2023 fiyat listesi

Rowenta kişisel bakım ürünlerinde outlet fırsatı sunuyor. Rowenta online alışveriş sitesi outlet kategorisinde tıraş makinesi, saç şekillendirici ve saç düzleştirici modelleri avantajlı fiyatlarla satışa sunuldu. Peki, Rowenta kablosuz saç düzleştirici ne kadar?

Philips fön Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 03 Nisan 2023 fiyat listesi

Philips saç kurutma Makinesi, Artık saçlarınız ıslak ve formundan düşük hacimle dışarı çıkmayacaksınız. Philips saç bakımınızı da en yüksek verimiyle yapar. peki Philips saç kurutma Makinesi Fiyatları ne kadar?

Philips saç kurutma makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 22 Mart 2023 fiyat listesi

Philips, saç kurutma makineleri konusunda geniş bir ürün yelpazesine sahip olan bir markadır. Farklı özelliklere ve fiyat noktalarına sahip birçok modeli bulunmaktadır. Philips saç kurutma makinesi Klima uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Gratis'te Philips Airfryer XXL Fritöz 5 bin 500 TL indirimle satışta! Bu fırsat kaçmaz! 5 Mart 2023 fiyat listesi

Philips Airfryer Fritöz XXL boyutu ve 5 farklı pişirme programı sayesinde minumum yağ ile yiyeceklerin sağlıklı ve uygun biçimde pişirilmesini sağlar. Böylece Minimum yağ ile maksimum lezzet ortaya çıkar.

Philips saç şekillendirici fiyatları Haberi

Philips saç şekillendirici fiyatları

Anneler Gününün yaklaşmasıyla birlikte hediye arayışları da tüm hızıyla devam ediyor. Philips bu kapsamda indirimli fiyatlar, ücretsiz kargo ve 9 taksit imkanıyla satışlara başladı.   

Annenize özel hissettirecek hediyelerde kaçırılmayacak fırsatlar sunan Philips'in saç düzleştirici ürünleri şık tasarımları ve gelişmiş teknolojileriyle dikkat çekiyor. 

Philips saç düzleştiricilerinde yer alan ThermoShield teknolojisi sayesinde, saçlarınızı daha az ısı hasarıyla şekillendirmenizi sağlıyor. Sensörü sıcaklığı düzenleyerek saçınızın kökten uca eşit olarak hak ettiği mükemmel şekli almasına yardımcı oluyor. 

Saç düzleştiricilerinde bulunan mineral iyonları UV ışınlarının olumsuz etkisini azaltmaya yardımcı oluyor, saç yüzeyinin gördüğü hasarı azaltıyor. Daha az UV hasarı, saçın pürüzsüz olmasını ve kolay şekil almasını sağlıyor. Peki, Philips saç düzleştirici fiyatları ne kadar?

Philips Saç Düzleştiricileri Nisan 2022 Fiyat Listesi:

7000 Series...