01 / 05 / 2024

Pi Makina fabrikaları

Pi Makina fabrikaları

Beton santrallerinin yanı sıra kule vinci de üreten Pi Makina, Ankara'da bulunan merkez ofisin yanı sıra İstanbul'daki ofisiyle hizmet veriyor.

Pi Makina yeni fabrikasını Ankara'da açıyor!

Beton santrallerinin yanı sıra kule vinci de üreten Pi Makina, Ankara'da bulunan merkez ofisin yanı sıra İstanbul'daki ofisiyle hizmet veriyor.

Pi Makina'dan, Cezayir'e 2 yılda 12 beton santrali!

Cezayir'in Pi Makina'nın ana pazarlarından biri olduğunu vurgulayan Kılıç, "Yalnızca son iki yüda Cezayir'de 12 beton santrali kurduk. Beton santrallerinden sonra beton pompası grubuyla da ülkedeki yerimizi sağlamlaştırdık" dedi.

TDS Makina Akhisar OSB'de yeni fabrika kuracak!

TDS Makina, yeni marka ve tesisleri ile atılımlarını Akhisar Organize Sanayi Bölgesi'nde sürdürüyor. ABP Grubu bünyesinde faaliyet gösteren TDS Makina, Akhisar'da 76 bin metrekare alan üzerine yeni fabrika kuracak...

1965 yılında İstanbul'da fabrikalar şehir dışına çıkartılacakmış!

1965 yılında Milli Güvenlik Kurulu, büyük bir keşmekeş içinde bulunan İstanbul'un imar planının değiştirilerek, fabrikaların şehir dışına çıkarılmasını hükümetten istemiş ve savunma bakımından buna mutlak lüzum olduğu bildirilmiş.

Abis Makina İnşaat ve Dış Ticaret Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Abis Makina İnşaat ve Dış Ticaret Sanayi Anonim Şirketi, Yılmaz Kazi Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım'da Ümraniye, Nezih Towers'ta kuruldu.

Akyollar İnşaat Malzemeleri Makina Elektronik Kimya Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyollar İnşaat Malzemeleri Makina Elektronik Kimya Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necati Uslu tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Kasım'da kuruldu.

Serdiva Yapı Tekstil Elektronik Makina ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Serdiva Yapı Tekstil Elektronik Makina ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Serdar Kutluata tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 19 Kasım'da Eser İş Hanı'nda kuruldu.

Sura İnşaat Elektrik Makina ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sura İnşaat Elektrik Makina ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi, Nureddin Yörükçü tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Kasım'da Kadıköy, Kozyatağı Mahallesi, Şafak Apartmanı'nda kuruldu.

Borusan Makina, İzmir Bölge Müdürlüğü açıldı!

Bölge müdürlüğü için tesis inşasına geçen yıl başladıklarını belirten Borusan Makina ve Güç Sistemleri İş Makinaları Direktörü Murat Erkmen, 2014 yılının Türkiye ortalamalarının üstünde bir büyüme ile kapatmayı planladıklarını belirtti...

Çalışkanlar Vinç Nakliyat Makina ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çalışkanlar Vinç Nakliyat Makina ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Emre Yalçınkaya, Ali Çoban tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Tapu harcı pişmanlık dilekçesi nereye verilir?

Eksik tapu harcı cezası ile karşılaşmak istemeyen kimseler pişmanlık dilekçesi vererek, eksik beyanı tamamlama talebinde bulunabiliyor. Peki, tapu harcı pişmanlık dilekçesi nereye verilir? Dilekçe nasıl yazılır?

Pişkin Dekorasyon İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pişkin Dekorasyon İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Gülis Bucak Pişkin tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 21 Ekim'de Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, Esenyurt Sokak'ta kuruldu.

İbrahim Yetkin: Şeker fabrikaları özelleştirilmesin!

Türkiye Ziraatçılar Derneği Başkanı Yetkin yaptığı açıklamada şeker fabrikalarının özelleştirilmesine karşı olduklarını beliterek, 'Özel şirketler yerine kooperatifleri ve işçi sendikalarının katılımıyla oluşturulacak kuruluşlara satılmalı" dedi

Pi Makina fabrikaları Haberi

Pi Makina fabrikaları

Beton santrallerinin yanı sıra kule vinci de üreten Pi Makina, Ankara'da bulunan merkez ofisin yanı sıra İstanbul'daki ofisiyle hizmet veriyor. Öte yandan Adana, İzmir, Trabzon ve Antalya'da bölge bayilikleri aracılığıyla hizmet verdiklerini ve yurtdışında birçok ülkede ofis ve bayiler aracılığıyla satış yaptıklarını belirten Pi Makina Satış ve Pazarlama Direktörü Mustafa Kılıç, "Ankara Gölbaşı'nda bulunan fabrikamıza ilave, yine Ankara'da yeni bir fabrika yatırımının kurulumu tamamlanmak üzere. Yeni fabrika ile 500 bin metrekarelik üretim alanına sahip olacağız. Üretim kabiliyetimizin artmasıyla kısa vadede yurt içi ve dışında pazar payımızı artıracağız" diye konuştu. Ar-Ge alanındaki yatırımlarını da her geçen yıl artırdıklarını vurgulayan Kılıç, bu kapsamda özellikle müşterilerden gelen talepleri dikkate aldıklarını bildirdi. 


İnşaat sektöründeki eksiklikleri ve ihtiyaçları detaylı şekilde analiz ederek, yaklaşık 20 yıl önce...