04 / 05 / 2024

Piazza AVM 2014

Piazza AVM 2014

RÖNESANS Gayrimenkul Yatırım, AVM Piazza'nın ilk halkasını 2013 yılı Mart ayında Samsun'da faaliyete geçirdi. Aylık 1 milyonun üzerinde ziyaretçi ağırlayan alışveriş ve yaşam merkezi kısa zamanda kentin çekim noktası oldu.

Akasya AVM'nin piyasa değeri ne kadar?

İstanbul Anadolu Yakası’nın gözdesi olan Akasya AVM 2014’ten bu yana hizmet veriyor.  AVM, depolar dahil kiralanabilir toplam 88 bin 861 metrekare alana sahip. Peki onlarca lüks markanın yer aldığı Akasya AVM'nin piyasa değeri ne kadar? İşte detaylar…

Maltepe Piazza AVM açıldı!

İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan Maltepe Piazza AVM kapılarını açtı. AVM'nin yılda 14 milyon ziyaretçi ağırlaması bekleniyor...

MediaMarkt yarın Maltepe Piazza AVM'de açılıyor!

MediaMarkt, Türkiye’deki 63. mağazasını yarın Maltepe Piazza Alışveriş Merkezi'nde açacak. Açılışa özel indirimler yapılacak. 

E-bebek yeni mağazasını Kahramanmaraş Piazza’da açıyor!

Anne ve bebek ürünleri sektörünün öncü firması ebebek, Türkiye’nin dört bir yanındaki mağazaları ile anne ve babalara ulaşmaya devam ediyor. ebebek, yeni mağazasını Kahramanmaraş Piazza AVM’de açmaya hazırlanıyor.

Samsun Şehir Hastanesi ihalesini Rönesans kazandı!

Kamu Özel Ortaklıkları (PPP) yöntemiyle yapılacak Samsun Şehir Hastanesi ihalesini, kentin en büyük alışveriş merkezi olan Samsun Piazza AVM'yi de Samsun'a kazandıran Rönesans konsorsiyumu kazandı.

Boyner Piazza AVM'de açıldı!

Kadın, erkek ve çocuk giyiminden parfüm, saat ve gözlüğe ev tekstili, mobilya ve mutfak araç gereçlerinden banyo takımlarına kadar kalitenin adı olan Boyner, Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde açıldı.

Trump AVM ayda 800 bin ziyaretçi hedefliyor!

Mecidiyeköy'de metrobüs ve metro ağının kesiştiği noktada yer alan Trump AVM, 2014'te artan rekabete rağmen, ziyaretçi sayısını son bir yılda yüzde 30 artırarak ayda 700 bin seviyesine taşıdı.

İşte Türkiye'nin 2014 yılı gayrimenkul karnesi!

Türkiye gayrimenkul sektöründe 2014 yılında yüzde 30 artan A sınıfı ofis arzı, Avrupa pazarları arasında en yüksek artışı kaydederken; AVM pazarındaki yeni arzlar ise yavaşladı.

Torunlar GYO 2014'te perakende satışlarını 11.7 artırdı!

Türkiye’nin en büyük yerli AVM yatırımcısı Torunlar GYO; 2014 yılında ziyaretçi sayısını birebirde yüzde 2.7, perakende satışlarını ise yüzde 11.7 oranında artırdı.

Forum AVM'lerine 2 tane daha eklendi!

Multi ve Qubicon şirketlerinin 2014 yılında birleşerek, Türkiye’nin en büyük perakende platformu Multi Turkey’i oluşturmalarının ardından, portföyde yer alan Erzurum AVM ve Magnesia AVM de ‘Forum’ adını aldı.

Erzurum ve Magnesia AVM'nin isimleri Forum AVM oldu!

Multi ve Qubicon şirketlerinin 2014 yılında birleşerek, Türkiye'nin en büyük perakende platformu Multi Turkey oluşturmalarının ardından, portföyde yer alan Erzurum AVM ve Magnesia AVM de 'Forum' adını aldı.

AVM'lerde rekor harcama yaşandı!

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği ( AYD ) ile Akademetre Research tarafından ortaklaşa oluşturulan AVM Endeksi 'nin Aralık 2014 sonuçları açıklandı. AVM Endeksi 160 puana ulaştı.

AVM'lerin cirosu 75 milyar TL'ye çıktı!

AVM Ciro Endeksi, Aralık 2014 'te 2009 yılındaki başlangıcından bu yana en yüksek değerine ulaştı. Endeks, yıllık bazda yüzde 10.9 artışla 193 puana yükseldi.

Piazza AVM 2014 Haberi

Piazza AVM 2014

Piazza AVM; 155 bin metrekarelik inşaat alam ve 65 bin metrekarelik kiralanabilir alam ile sadece Samsun'un değil, aynı zamanda Orta Karadeniz Bölgesi'nin ticari ve sosyal hayatma yön veriyor. Bölgede ilk kez mağaza açan birçok uluslararası ve ulusal markayı bünyesinde bulunduran Piazza; başta Zara, H&M, Bershka, Decathlon, Media Markt, Lacoste, Yargıcı, Kahve Dünyası, Starbucks, Cookshop, 5M Migros olmak üzere 161 mağazası üe ziyaretçüerini ağırlıyor. 


EĞLENCE MERKEZİ 

Bölgenin alışveriş ihtiyaçlarına cevap vermesinin yanında, eğlence merkezi olma özelliği de taşıyan alışveriş merkezi; 10 salonda 1600 koltuk kapasiteli sineması, 270 metrekarelik buz pisti ve bowling salonu ile de çekim merkezi olarak öne çıkıyor. Samsun için aynı zamanda isühdam kaynağı da olan alışveriş merkezinde 2 bin 500 kişi çalışıyor ve geleceğin en önemli mesleklerinden olan perakendecilik...