19 / 05 / 2024

Pier Loti Tepesi

Pier Loti Tepesi

AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, bir gazetecinin 'İstanbul'da yaptırdığınız gökdelene Sapphire ismini koydunuz' demesi üzerine ''İki dilde de rahat anlaşılsın diye' yanıtı verdi

Pier Çeşme'de son 10 daire fırsatı! Kasım sonunda teslim!

Mega İnşaat tarafından Ege'nin yükselen yıldızı Sakızlıkoy mevkiinde yükselen Pier Çeşme projesinde son 10 dairenin satışı devam ediyor. Peki Pier Çeşme'de daire fiyatları ne kadar? Pier Çeşme'de hangi konut tipleri yer alıyor? İşte Pier Çeşme ile ilgili detaylar...

Seyit Torun'dan Fatsa'daki Çerkezler Tepesi'nin yapılaşmaya açılmasına tepki!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Ordu’nun Fatsa ilçe merkezinde yer alan, “Çerkezler Tepesi” olarak isimlendirilen ormanlık alanın "yapılaşmaya" açılmasına tepki gösterdi.

Osmaniye'ye Şehitler Tepesi ve Şehitler Müzesi yapılacak!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Tüysüz Belde’sinde yapımına başlanan Osmaniye Şehitler Tepesi ve Şehitler Müzesi ile Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi arazisinde incelemelerde bulundu. 

Çamlıca Tepesi'nde eski antenlerin yerine park yapılacak!

Artvin Yusufeli Barajı ziyaretinin ardından gündemle ilgili açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çamlıca Tepesi'nde 28 tane devasa antenin yıkılarak alana park yapılacağını söyledi.

Çamlıca Tepesi'ndeki antenlerin tamamı söküldü!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Çamlıca Tepesi'nde 28 tane devasa anten vardı. Bunların tamamı kaldırılmış oldu. TRT'nin kulesi kaldı, o da kısa zamanda kaldırılacak" diye konuştu.

Denizli'deki seyir tepesi inşaatı meclis gündeminde!

Denizli'de Denizli Nakılı olarak bilinen endemik bitkinin yetiştiği alana yapılacak olan seyir tepesi inşaatı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Öztürk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Pier İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pier İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün 600 bin TL sermaye bedeli ile Bakırköy'de Hadı Mobarez tarafından kuruldu. 

Çamlıca Tepesi'ndeki yıkım Kirazlıtepe'deki iş yerlerini vurdu!

İstanbul Çamlıca Tepesi'nin eteklerinde başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları Kirazlıtepe Mahallesi'nde yer alan iş yerlerini vurdu.

Pier İnternational Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Pier İnternational Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çakmakçı ve Hosseın Akbarnezhad ortaklığında kuruldu. 

Bostanlı Pier Karşıyaka satılık daire!

Bostanlı Pier Karşıyaka İzmir Karşıyaka'da Afa İnşaat tarafından inşa ediliyor. Bostanlı Pier Karşıyaka satılık daireler 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde dizayn ediliyor.

İzmir Bostanlı Pier satılık!

Bostanlı Pier projesi 21 adet daireden meydana geliyor. İzmir Bostanlı Pier 2 blok şeklinde yükseliyor.

Eyüp-Pierre Loti-Miniatürk Teleferik Hattı'nda 2. ihale bekleniyor!

2 kilometre uzunluğundaki Eyüp-Pierre Loti-Miniatürk Teleferik Hattı'nda ikinci ihalenin açıklanmasını bekleniyor. 

Eyüp-Pierre Loti-Miniatürk Teleferik Hattı'nın ihalesi yarın!

Eyüp-Pierre Loti-Miniatürk Teleferik Hattı'nın ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek. 420 günde tamamlanması planlanan hattın saatte bin 500 yolcu taşıması bekleniyor.

Pier Loti Tepesi Haberi

Pier Loti Tepesi

AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, 'Piyer Loti tepesinin adı İdris-i Bitlisi olarak değiştirilsin' teklifini duyurmuştu. Kiler, 'Tepe ve köşkün adı 1934'e kadar 'İdris-i Bitlisi'ydi. Belgeleri hazırlayarak, belediyeye gerekli başvuruyu yapacağız. İdris-i Bitlisi Türk tarihi açısından da çok önemli bir isim. Ülkeye bu kadar yararı bulunan birinin o tepeden adı neden çıkarılır' demişti... İşte Kiler'in önerisi sonrası dün yaşananlar:


Çalınmış bir hakkı geri almak istedik

Önerinin sahibi AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, Piyer Loti isminden rahatsız olmadıklarını belirtti. Kiler, 'Tarihçilerimizden buranın 1934'e kadar İdris-i Bitlisi Tepesi olarak geçtiğini öğrenince bu anlamda rahatsız olduk. Osmanlı'ya büyük katkıları olan devlet adamının isminin değiştirilmesinden rahatsız olduk' dedi. Kiler, kanun teklifi sunmayacağını, kararı İstanbul Büyükşehir'in vereceğini, Büyükşehir ve Eyüp belediyelerine başvuracaklarını belirtti.    ...