29 / 04 / 2024

Piliç Yetiştirme Tesisi projesi Bolu halk toplantısı

Piliç Yetiştirme Tesisi projesi Bolu halk toplantısı

Vadi Tavukçuluk Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. tarafından Bolu'da Piliç Yetiştirme Tesisi projesi için 16 Nisan 2015 günü saat 14:00'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Migros'ta yetişen alıyor fırsatı! Yüzde 36'ya varan indirim! Piliç 42, ayçiçek yağı 139 TL! 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Migros Market "Yetişen Alıyor" kampanyasını açıkladı. Kampanya kapsamında pek çok temel gıda ürünü yüzde 36'ya varan oranlarla indirime girdi. Peki Migros'ta hangi ürünler ne kadar kaç lira oldu? İşte 25 Şubat 2023 fiyat listesi...

Fibrobeton Yatırım Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Fibrobeton Yatırım Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Dündar Yetişener ve Muhammed Maraşlı ortaklığında kuruldu.

Mersin Mezitli’ye spor tesisi inşa edilecek!

Mersin Mezitli Belediyesi ilçede daha fazla sporcu yetişmesi için spor tesisi inşa edecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni AKM'nin açılış tarihini açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "AKM'yle ilgili 2021'in altıncı ayının sonuna kadar yetiştirme hedefi var." dedi.

Sühran Aras gayrimenkulde gerçek lüks uzmanları yetiştiriyor!

Lüks Konut Uzmanı Sühran Aras, yeni yapılan tüm mülkler için kullanılan lüks kavramının giderek içinin boşaldığını söyledi. Aras, Uluslararası standartlarda lüks sayılabilecek gayrimenkuller için gerçek lüks uzmanları yetiştirme programının öncülüğünü yaptı...

Fatih Kıyıcı: Spor yatırımları meyvesini veriyor!

Türkiye Kayak Federasyonu Başkan Vekili Fatih Kıyıcı, kış sporlarında son dönemde alınan başarılardan bahsetti. Kıyıcı, ''2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunları ile başlayan tesisleşme ve sporcu yetiştirme altyapısı meyvelerini vermeye başladı." dedi.

Bursa Osmangazi'deki spor tesisi sayısı artıyor!

“Sporla Gelişen Bursa, Sağlıklı Yetişen Nesiller” anlayışıyla spor alanında önemli yatırımlar hayata geçiren Osmangazi Belediyesi, ilçedeki spor tesisi sayısını hızla artırıyor.

Denizli'ye yeni sosyal tesis!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pelitlibağ Mahallesi'ndeki eski yetiştirme yurdu bölgesine yeni bir yaşam alanı daha inşa ediyor.

Şeker Piliç'in Bandırma'daki tesisi icradan 14.3 milyon TL'ye satılıyor!

Şeker Piliç'in Bandırma'daki üretim tesisi Bandırma 1. İflas Müdürlüğü tarafından satılıyor. Toplam 53 dönüm üzerinde bulunan fabrikanın satış bedeli 14.3 milyon TL olarak belirlendi.

STFA’dan geleceğin inşaat mühendislerine destek!

STFA; özel bir program ile geleceğin inşaat mühendislerine destek veriyor. İnşaat Mühendisi yetiştirme, geliştirme, işe alma ve yerleştirme programı olarak tasarlanan “Future Engineers”a ilk yılında, farklı üniversitelerden 517 öğrenci başvuru yaptı.

ÖİB'den Eskişehir Alpu'da özelleştirme kararı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından alınan ve bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karar gereğince, kömüre dayalı elektrik üretim tesisi kurulması amacıyla özelleştirme yapılacak..

Karaman Kisecik için bilirkişi raporu açıklandı!

Maliye hazinesine devredilen arazi köylüler tarafından mera olarak kullanılmaya devam edildi. 50 dönümlük merada büyükbaş hayvan yetiştirme tesisi yapmak isteyen özel bir şirket 2015 yılında Karaman İl Özel İdaresi’ne başvuru yaptı.

Koğuş tipi yetiştirme yurtlarına son!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca koruma altındaki çocukların koğuş tipi yurtlardan ev tipi bakıma geçişini sağlamak için yürütülen çalışmalar kapsamında, 973 çocuğun kaldığı son 18 yuva ile yetiştirme yurdu da yıl sonuna kadar kapanacak veya dönüştürülecek.

Piliç Yetiştirme Tesisi projesi Bolu halk toplantısı Haberi

Piliç Yetiştirme Tesisi projesi Bolu halk toplantısı

Vadi Tavukçuluk Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. tarafından Bolu İli, Mudurnu İlçesi, Munduşlar Köyü, Açma Tarla Mevkii sınırları içerisinde Broiier Piliç Yetiştirme Tesisi Kapasite Artırımı Projesi”nin yapılması planlanmaktadır. Söz konusu faaliyet için, Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili Halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini a mak için “Halkın Katılımı Toplantısı” yapılacaktır. Halkımıza saygı ile duyurulur.


Toplantı Yeri: Munduşlar Köyü Köy Konağı


Toplantı Yerinin Adresi: Munduşlar Köyü MUDURNU/BOLU


Toplantı Tarihi: 16/04/2015


Toplantı Saati: 14:30


Proje Sahibi: Vadi Tavukçuluk Sanayi ve Ticaret Ltd....