07 / 07 / 2024

Pilot yanı helikopter turu fiyat

Pilot yanı helikopter turu fiyat

Kaan Air ve Mybilet işbirliğiyle düzenlenen ‘Helisightseeing İstanbul’ helikopter turu 17 Ağustos’ta başladı. Kaan Air- Mybilet, İstanbul’u helikopterle gezdirecek. Helikopter turu 49 eurodan başlarken pilotun yanında uçmak isteyen 149 euro ödeyecek.

Pilot yanı helikopter turu 149 euroya!

Kaan Air ve Mybilet işbirliğiyle düzenlenen ‘Helisightseeing İstanbul’ helikopter turu 17 Ağustos’ta başladı. Kaan Air- Mybilet, İstanbul’u helikopterle gezdirecek. Helikopter turu 49 eurodan başlarken pilotun yanında uçmak isteyen 149 euro ödeyecek.

Hacer Tower'da Hac döneminin yanı sıra diğer dönemlerde de kiraya talep oluyor!

Hacer Tower'da Hac döneminin yanı sıra diğer dönemlerde de kiraya talep oluyor. Mresco Türkiye Genel Müdürü Oya Zingal Dural, Hac döneminin yanı sıra diğer dönemlerde de kiralama yapmak için ciddi anlamda talep aldıklarını belirtti.

Alsancak Pasaport İskelesi'nin yan kısmı boyanmadı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yenileme çalışmalarını sonlandırdığı Pasaport binasının yan yüzünün unutulduğu ortaya çıktı. Yenileme çalışmaları Kıyı Tasarım Projesi kapsamında yapılıyordu. İzmir Pasaport İskelesi'nin yan kısmı boyanmadı.

İzmir Pasaport İskelesi'nin yan kısmı boyanmadı!

Büyükşehir Belediyesi’nin yenileme çalışmalarını sonlandırdığı Pasaport binasının yan yüzünün unutulduğu ortaya çıktı. Yenileme çalışmaları Kıyı Tasarım Projesi kapsamında yapılıyordu. İzmir Pasaport İskelesi'nin yan kısmı boyanmadı.

THY bünyesinde 43 ülkeden 552 yabancı pilot çalışıyor!

Küresel ekonomik kriz havacılıkta da Türkiye'nin yıldızını parlattı. Yunan, İspanyol ve Alman pilotların da en çok tercih ettiği havayolu şirketlerinden biri haline gelen Türk Hava Yolları (THY) bünyesinde 43 ülkeden 552 yabancı pilot çalışıyor...

Çinli 3 havacılık şirketi, Airbus'tan 123 helikopter alıyor!

Çinli 3 havacılık şirketi, Airbus'tan 123 helikopter alıyor. Helikopterler kamu hizmetleri ve de ticari hizmetler başta olmak üzere arama - kurtarma maksadı ile de kullanılacak.

Dumankaya Camii yanındaki Pendik Belediyesi sosyal tesisi Ramazan'a yetişti!

Pendik Belediyesi sosyal tesislerine bir yenisini daha ekledi. Dumankaya Camii ile spor alanlarının yanına açılan Sosyal tesis, Ramazan ayı boyunca vatandaşlara iftar menüleri, daha sonra da kafeterya olarak hizmet verecek.

Profilo, Facebook'ta yemek tarifleri ile yanınızda!

GurmeMax’tan RoboMix’e, El Blender Setinden hazneli miksere Profilo’nun birbirinden maharetli küçük ev aletleriyle hazırlanan yemeklerle iftar sofralarına afiyet ve bereket gelecek.Profilo, Facebook'ta yemek tarifleri ile yanınızda.

Gebze'deki 5 katlı apartman yanında başlayan inşaat nedeniyle yıkılma tehlikesi yaşıyor!

Kocaeli’nin Gebze İlçesi’nde, inşaatı birkaç ay önce biten 5 katlı apartman, yanında başlatılan inşaatın temel kazısı nedeniyle yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Binanın ilk üç katında yaşayanların burada oturmaya devam etmesi dikkat çekti.

Kızılada'ya inşaat malzemesi taşıyan tekne battı!

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Ş.Y'ye ait olduğu öğrenilen Fethiye Körfezi'nin 4 mil açığındaki Kızılada'ya inşaat malzemesi taşıyan tekne battı. Tekne, kısa sürede içindeki malzemelerle sulara gömüldü.

Kadir Topbaş: Deprem riski taşıyan alanlar 3. havalimanının bulunduğu bölgeye taşınacak!

Deprem riski taşıyan alanların üçüncü havalimanının bulunduğu bölgelerde yeni yerleşim alanlarına taşınacağını söyleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "Riskli bölgelerin en az yüzde 50'si yeşil alana dönüştürülecek" dedi...

Babalar günü Metropol İstanbul'da yine çok özel!

Babalar gününe özel Metropol İstanbul'dan daire alanlara aileleriyle birlikte helikopter gezisi yapma imkanı sunuluyor. Bu kampanyanın yanında Çırağan Sarayı’nda aileler ile birlikte yenecek bir akşam yemeği fırsatı da yer alıyor...

Babalar Günü'nde Metropol İstanbul ile İstanbul’u gökyüzünden keşfedin!

Babalar Günü'nde Metropol İstanbul ile İstanbul’u Gökyüzü’nden Keşfedin. 14-15 Haziran tarihlerinde Metropol İstanbul’dan konut alanlar, aileleri ile birlikte helikopter gezisinin yanı sıra Çırağan Sarayı’nda çok özel bir akşam yemeğinin keyfini yaşayacak

Pilot yanı helikopter turu fiyat Haberi

Pilot yanı helikopter turu fiyat

Kaan Air ve Mybilet işbirliğiyle düzenlenen ‘Helisightseeing İstanbul’ helikopter turu 17 Ağustos’ta başladı. Maslak Ayazağa’daki Türkiye’nin ilk helikopter havaalanı Kaan Heliport’tan hareketli turlarda Boğaziçi, Tarihi yarımada ve Haliç güzergahları üzerinden İstanbul’u kuşbaşı izleme fırsatı sunuluyor. Kaan Air Genel Müdürü Kemal Süler ve MyBilet Satış Direktörü Atilla Oral’ın verdiği bilgilere göre her Pazar gerçekleştirilecek ‘Helisightseeing İstanbul’ turları, 15 dakika olarak planlanıyor ve fiyatlar seçilen koltuğa göre 49 eurodan başlıyor. Seçilen koltuğa göre fiyatlar değişiyor; orta koltuklar 49 euro, cam kenarı 99 euro, pilot yanı ise 149 euro dan satışa sunuluyor. 


Kaan Air Genel Müdürü Kemal Süler, “İstanbul dünyanın en güzel şehirlerinden biri. Bu güzel şehri kuşbakışı izlemeden şehri tam anlamıyla görmüş sayılmazsınız. Herkesi bu deneyimi yaşamaya davet ediyoruz”...