03 / 05 / 2024

PİMAŞ rusya fabrikası

PİMAŞ rusya fabrikası

Türkiye ile Rusya arasında yaşanan uçak krizi sonrası bu ülkedeki Türkiye yatırımları için de zorlu bir süreç başladı. Şirketten yapılan KAP açıklamasında kapatmaya gerekçe olarak ‘sürekli zarar edilmesi’ olarak açıklandı.

A101’de filtre kahve makinesi 399 TL’ye, araç içi el süpürgesi 179 TL’ye, su dalgası maşası 349 TL’ye düştü!

A101’in 19 Ekim tarihli yeni aktüel ürünler kataloğu paylaşıldı. Bu kapsamda, filtre kahve makinesi 399 TL’ye, araç içi el süpürgesi 179 TL’ye, su dalgası maşası 349 TL’ye düştü. İşte A101 fiyat listesi 19 Ekim 2023...

ŞOK’ta vakumlu blender seti 800 TL’ye, mop süpürge 10 bin TL’ye, saç maşası 300 TL’ye düştü!

ŞOK Market’in 23 Mayıs Salı gününe özel indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi resmi internet sitesinden paylaşılırken, ŞOK’ta vakumlu blender seti 800 TL’ye, mop süpürge 10 bin TL’ye, saç maşası 300 TL’ye indi. İşte ŞOK 23 Mayıs Salı tarihli fiyat listesi...

Hemen BİM mağazasına koşun. Arnica Pika elektrikli süpürge 1.199 TL. İşte 30 Eylül 2022 BİM fiyat listesi

BİM evlerinizde temizliğin en büyük yardımcısı olmaya aday Arnia Pika elektrikli süpürgeyi çok uygun fiyata satışa sundu. Kaçırmadan en yakın BİM mağazasına koşun. İşte BİM fiyat listesi

Türkiye'deki fabrikasını kapatan Honda elektrikli araçlar için Çin'de fabrika kuruyor

Japon otomotiv üreticisi Honda, Türkiye'de 24 yıl süren üretim macerasını geçen sene sonlandırıp Gebze'deki fabrikasını kapatmaya karar vermişti. Honda, üreteceği yeni nesil elektrikli araçlar için Çin'de fabrika kurmaya karar verdi. İşte detaylar...

BOTAŞ'ın yaptığı sır anlaşma ortaya çıktı! Rusya'nın Ukrayna savaşından sonra gelen bomba adım

Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan savaş yüzünden Rus gazını kullanmak istemeyen AB ülkeleri Rusya'ya yaptırım kararı aldı. Söz konusu ülkeler Rus gazına alternatif olarak LNG alıp depolama yoluna gitme kararı aldı. Türkiye de benzer bir adım için düğmeye bastı.

Accor Grubu, Rusya'daki büyüme ve yeni otel açma operasyonlarını askıya aldı!

Rusyadaki dört otelin işletmecisi olan Accor Grubu yaptığı açıklama ile Rusya'daki büyüme ve yeni otel açma operasyonlarını askıya aldığını belirtti.

Rusya Ukrayna Savaşı mağazaları da vurdu: Türk markalar Ukrayna'da kepek indiriyor!

Rusya ve Ukrayna arasında gerilen ipler, Ukrayna'da bulunan Türk hazır giyim markalarını da derinden etkiledi. DeFacto'dan LC Waikiki'ye pek çok marka mağazalarını kapatma kararı aldı.

Pınar Altuğ ikinci mağazasını Akmerkez'de açtı!

Bodrum'da takı mağazası bulunan oyuncu Pınar Altuğ ikinci mağazasını da Akmerkez'de açtı. 

Eyüp Muhcu: Kaçak yapılaşma yerleşim yerlerini savunmasız bıraktı!

TMMOB Genel Başkanı Eyüp Muhcu, Giresun'da yaşanan sel felaketinin nedenini kaçak yapılaşma olarak açıkladı...

Acunkent Mağdurları Konut Yapı Kooperatifi kuruldu!

Uluhan Grup'un Esenyurt'ta hayata geçireceği projeden ev alıp mağdur olan vatandaşlar Acunkent Mağdurları Konut Yapı Kooperatifi'ni kurdu.

Ürgüp Mustafapaşa’daki 40 odalı mağara 2.7 milyon TL'ye satılıyor!

Ürgüp Mustafapaşa'da bulunan 40 odalı mağara satışa çıktı. Ne zaman yapıldığı bilinmeyen mağaranın fiyatı 2 milyon 750 bin lira olarak açıklandı.

TBMM Genel Kurulunda "Tank Palet Fabrikası"yla ilgili tartışma!

Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'nda CHP ile AK Parti milletvekilleri arasında "Tank Palet Fabrikası" ile ilgili tartışma yaşandı...

Rusya ve Türkiye arasında yerli para birimlerinin kullanılması yönünde anlaşma sağlandı!

Rusya Maliye Bakanlığı’nın açıklamasına göre, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile Rusya Maliye Bakanı Anton Siluanov, iki ülke arasındaki ödeme ve anlaşmalarda yerli para birimlerinin kullanılmasına ilişkin anlaşma imzaladı.

PİMAŞ rusya fabrikası Haberi

PİMAŞ rusya fabrikası

Türkiye ile Rusya arasında yaşanan uçak krizi sonrası bu ülkedeki Türkiye yatırımları için de zorlu bir süreç başladı. Plastik pencerede Türkiye’nin en önde gelen firmalarından PİMAŞ, Rusya’daki fabrikasını kapatıyor. Şirketten yapılan KAP açıklamasında kapatmaya gerekçe olarak ‘sürekli zarar edilmesi’ olarak açıklandı.


'SÜREKLİ ZARAR EDİYOR'

Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş.’den Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada şöyle denildi: “Şirketimiz bağlı ortaklıklarından Rusya Federasyonu'nun Rostov şehrinde kurulu Limited Liability Company ENWIN RUS şirketinin sürekli zarar etmesi ve zarar etme eğiliminin devam edeceği öngörüsü ile 14 Aralık 2015 tarihi itibariyle üretim faaliyetlerinin ve 20 Aralık 2015 tarihi itibariyle satış faaliyetlerinin durdurulmasına karar vermiştir.” 


Açıklamanın devamında “Kamuya açıklanan son bilançomuzda  Enwin Rus'un aktif toplamı, konsolide bilançumuzun aktif toplamının %12'si civarındadır.Yine Kamuya açıklanan son gelir tablomuzda Enwin...